2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim çift olduğu için tekler kadar çok kilo alamayacaklar zaten. Doktor bir şey demediyse endişelenme hiç. Kiloları aynı mıydı? Benimkinlerde altta kalan daha ufak diğerine göre mesela.
Normaldede benim biri 120 diğeri 140 grdı 3 hafta önce, ama bugün devlete gittim sadece boyunu verdi. Sanırım benimkinin biri sağda biri solda.

3 hafta sonraki randevumuzda görücez artık ozaman bakalım tam net belli olur

Canım benim bebeğinde ultrasonda bile bebeğmde gaz varmış o göründü.
Ne yapcam ilkte anlamamıştım ama sıkıntı galiba bu
Gaz ilaclarinin hepsini denedim hiç ise yaramıyorlar. Ben saglikciyim. Hiç bi çare bulamadım benimkinin gaz sıkıntısı 6. Aydan sonra geçti ama galiba ağlamak alışkanlık yapti

Çok şükür atlattım canım :) bittim ama gerçekten. Yatılı misafir ağırlamak hele ki çocukla beraber 7kişiyi ağırlamak çok zormuş bidaha doğuma gelirler herhalde artık. O zaman da ben iş yapacak değilim nasılsa gelen yapsın kendi hizmetini de benimkini de :)

Çok güzel canım yaa şimdiki bebekler çok şanslı valla ben ilk oğlumu hiç böyle giydiremedim.fiyatı da çok uygunmuş ay olarak kaç aldın bunu yaz bebeği olacaklar ya acaba sıcak olmaz mı bebek için uzun kollu

Canim ben ayrintili yaptirmadim doktorum her ay bakiyor organlarina eline ayagina beynine kalbine zaten basindan beri sikintisiz bir hamilelik geciriyorum ama fiyatini sordugumda 350 tl demislerdi ozel hastaneye gidiyorum

Araştırma hastaneleri ucretsizmis herhalde
Benim hastane ozel, perinatolog abi prof, sigorta gecer mi gecmez mi bilmiyorum. Artik kartlari giriste vezneye birakirim istedigi gibi ceksin

Kızlar az önce tartiya cıktım zaten kıloluyum 74 ile hamile kaldım şimdi 77 kg im şimdi kılo almam normalmiki daha bebek bile yarım kılo değil nerdrn aldım bu kiloyu of sanırım kendime aldım nasıl vere biliri yada 25 hafyaya kadar nasıl hic almaya bilirim?!

Hareket etmesi kötü bi şey miymiş cnm, neden şekere bağladı?

Canım bebek almasada artık adet olmuyoruz artı bebeğin eşi ve suyu da var onları da unutma e birazda bizim vücudumuz da su toplamaya başlıyo hepsi var yani dert etme Doğumdan sonra veririz bebekler sağlıklı olsunda yeter

Slm guzel anneler ve tatli minnos bebisleri ins tum bebislerde anneleride cok iyidir... biz ara ara bulantilar disinda cok iyiyiz bebisim bir haftadir cok hareketlendi hatta dun babasina guzel tekmelerde atti hissettirdi kendini cinsiyetimizi daha ogrenemedik persembe randevum var ins bi tahminde bulunur gerci ne derse desin ayrintiliya kadar inanmican

Son sayfalara baktim alisverisler falan baslamis bence hamileligin enn keyifli seyi minnak minnak kiyafetler almak

Elbetde sağlikli olsun ama ilk hamileliğimde 22 kılo almıştim ve sadice 14 kilo vere bildim ve( kızım 9 aylik bu arada) yine hamileyim yıne kılo alıyorum benim düşüncem 20-25 haftaya kadar kılo almamakdı ama daha 17 de 3 kilo.

200 ml için fiyatı iyimiş canım sorunsuz gelirse yaz mutlaka ben de oradan alırım :)
şimdi sitesinden baktım 100ml fiyatı imiş ben 79a almıştım aynı boyunu :) almak isteyen varsa baya uygun fiyatlar

Selam kızlar. Dermoeczanemden verdiğim lierac siparişi elime ulaştı. Orijinal gibi görünüyor. Üzerinde ürün bandı vs. Var. Bantlardan biri emanet gibi, bir de üzerinde yapışık olan etiketin kenarı kopuk. Çok mühim şeyler değil bence. Buradan alınabilir diye düşünüyorum. Kargosu da bir günde geliyor. Fotoğraf eklemeye çalışacağım.

Cok kilo almamissiniz bence ayda bir kilo alsaniz bile toplamda 9 kilo eder hadi son aylar ikiser kilo alin 12,13 kilo ile tamamlarsaniz bence gayet ideal... Rabbim once saglik versin dogum sonrasi verilir kilolar

Evet benim kızımda sırt üstü uzandığımda çok atıyo aşağı bastırıyo hep ama bende gıdıklanma ve gülme hissi oluşuyo çok güzel yaaa
kesinlikle ya Allah ım isteyen herkese tattırsın İnşallah tıktıık kimse varmı orda der gibi tık tık yapıp duruo eşim nasıl bişi yapıo dio. küçük parmağımla yapıyorum koluna,bi hoş oluo adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…