2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ali acari biliyorum canim tedavi surecimde bir yili askin cilesini cektim o beklemelerin falan.. ahmet beyi bilmiyorum bi arastirayim hangi hastanede acaba oglumda hosbitalde yaptirmistim fotograflar ve cd vermislerdi dr dan da memnum kalmistim belki orayada gidebilirim daha karar vermedim

Ola bilir canım 39 falan doğar o zaman seninki

Benim doktorum Tahir tosyalı çok memnunum. Ama nedense fiyatları tutturamiyorlar ben 2 defa sordum 230 deiler bide muayene dediler bugün 175 tl ödedim.
Ayrıntılı icin fiyatı çok iyiymiş peritatolog mu giriyor bende 335₺ fiyat aldım özel hastane dr dışardan geliyo ist dayım bende eğer memnunsanız orayıda bi düşüniyim ben

Ozel ofisi var canim .Hangi hastanede kendisi bilmiyorum .Daha dogrusu bir de Mustafa Basaran var ikisini karıştırıyorum.

Dr ne desem normal diyor basından salıyor ama tansıyonum yok günü güne ölcüyorum ama kansızlı var bende o yüzden ola bilir serum yazıyor 2 gün iyi oluyorum 3 gün yine aynı.

Kızlar Eminönünde Havuzlu han varmış giden oldu mu,fiyatlar nasıl?

markalı kaliteli ürünler mi var yoksa kalitesiz şeyler mi? çok ağırlaşmadan bi gidip bakayım diyorum.Bidaha kalabalık bunaltır beni öyle yerlerde.

Ben de çok inanmazdım ama arkadaşımın yayvandı kız oldu, benim değil, erkek. Ve dışardan bakınca az çok belli oluyor.

Sorun değil cnm, hepimiz hassas dönemden geçiyoruz. Bende fazla alınmış olabilirim. Teşekkür ederim

Benim doktorum Tahir tosyalı çok memnunum. Ama nedense fiyatları tutturamiyorlar ben 2 defa sordum 230 deiler bide muayene dediler bugün 175 tl ödedim.

Doğru, özellikle muayene ücreti eklemeleri sinir bozucu oluyor. Yahu zaten ayrıntılıyı muayene edip bakacaksın ekstra muayeneyi niye istiyorsun bari ikisi içinde fiyat söyleyin, detaylı +muayene rakam istiyorlar.

Benim doktorum Hakan Gürbüz, o da gayet iyi memnunum hastane ve doktor önemli.. Hakan Bey'e diyorum siz yaz tatilini haziran başına planlayın bize denk gelmesin diyorum. İlla birilerine denk gelecek diyor :) O da haklı bizde tabii ki :)

Ayrıntılı icin fiyatı çok iyiymiş peritatolog mu giriyor bende 335₺ fiyat aldım özel hastane dr dışardan geliyo ist dayım bende eğer memnunsanız orayıda bi düşüniyim ben
Ben hastaneden değil doktorumdan memnunum
Radyoloji uzmanı yazıyor kâğıtta, ben hastaneden değil doktorumdan memnunum ilgili bi doktor eğer gitmek isterseniz.

Hakan Bey perinatoloji ile ilgili çok kongre seminer eğitim almış ama pernatologmu bilmiyorum açıkçası yanlış yönlendiremeyeyim.
Kizlar harika bir sayfa kesfettim .Konuma ekledim bir kac kiyafet bakmak isterseniz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...irdigim-urunler.1049650/page-57#post-54919859

Bakalımm bu ay cinsiyette belli olsun artık daha rahat alayım istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…