- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #23.061
Hakan hocada iyi bi doktormus bide faruk hoca varmış. Ama ben ne zaman gitsem Tahir hocanın odasının onu hasta kaynıyor valla :) belki biz oralarda karşılaşmışızdır.
Doğru, özellikle muayene ücreti eklemeleri sinir bozucu oluyor. Yahu zaten ayrıntılıyı muayene edip bakacaksın ekstra muayeneyi niye istiyorsun bari ikisi içinde fiyat söyleyin, detaylı +muayene rakam istiyorlar.
Benim doktorum Hakan Gürbüz, o da gayet iyi memnunum hastane ve doktor önemli.. Hakan Bey'e diyorum siz yaz tatilini haziran başına planlayın bize denk gelmesin diyorum. İlla birilerine denk gelecek diyor :) O da haklı bizde tabii ki :)
Hakan hocada iyi bi doktormus bide faruk hoca varmış. Ama ben ne zaman gitsem Tahir hocanın odasının onu hasta kaynıyor valla :) belki biz oralarda karşılaşmışızdır.
Tamam teşekkürler aklımda bulunsun araştırıyorum bende ama perinatoloğa gitmek istiyorm bakalım düşük tehlikem old içinBen hastaneden değil doktorumdan memnunum
Radyoloji uzmanı yazıyor kâğıtta, ben hastaneden değil doktorumdan memnunum ilgili bi doktor eğer gitmek isterseniz.
Barkodunu nasıl tarattın? Bende hepsiburadan çok uyguna aldım sonrada eczane fiyatlarını öğrenince kıllandım. Elim gitmiyor bir türlü.Fotoğraf ekleyemedim ama barkodunu tarattım. Gelen Lierac 200 ml orijinal. Fiyatı da 100 TL çok uygun bence. Bizim eczane 185 demişti.
Evet ya baya bekliyoruz hakan hocanın muayenesi ne kadar sürüyor yani kac dk bakiyor hastalarinaolabilir :) ben her ayın 23 ü gidiyordum bu sefer 26 sında gidicem kongresi varmış yine Hakan Hocanın.. Çok kalabalık oluyor hakikatten bekleniyor ilk zamanlarda stres yapıyordum ama artık alıştım. Çemkirmiştim niye bu kadar bekletiyorsunuz diye
Anadolu yakasında nerde oturuyorsun belki önerebileceğim bi hastane olabilirTamam teşekkürler aklımda bulunsun araştırıyorum bende ama perinatoloğa gitmek istiyorm bakalım düşük tehlikem old için
Evet ya baya bekliyoruz hakan hocanın muayenesi ne kadar sürüyor yani kac dk bakiyor hastalarina
Duyuyor annesinin konuştuklarını şimdi içerde dört köşedir seninki , doğunca eli çiçekli doğacakHahaha aynen ya, kaç kilo altın hazır edeyim diye sordum, maşallah kızımız da 350 gr mış :))ne de olsa kaynanayım
genelde öle derler hep görümcemde öle olunca galiba doğru dedim bende canım :))Ben çok zor kilo alıp hemencecik veren bir insanım o yüzden fazladan kilo alayım da doğumdan sonra biraz bana kalsın istiyorum ama bebeğin zayıf olacağını ilk defa duydum biraz boğazımı kısayim o zaman 7 kilo aldım da :)
Allah şifa versin inşallah canım , peki doktor değiştirme şansın var mı belki daha rahat edersin , kansızlık da zor bir durum canım ya ilaçlarını düzenli kullan Allah'ın izniyle şifa bulursunDr ne desem normal diyor basından salıyor ama tansıyonum yok günü güne ölcüyorum ama kansızlı var bende o yüzden ola bilir serum yazıyor 2 gün iyi oluyorum 3 gün yine aynı.
Ben duymuştum da ama baştan çok kilolu başlayan annelerde duymuştum ben 49 kiloyla başladım diye bende olmaz sanıyordum :)genelde öle derler hep görümcemde öle olunca galiba doğru dedim bende canım :))
Yani ben hastanenin neyinden memnun degilim verilen fiyat farklı oluyor ödeme yaparken farklı fiyat söylüyorlar bi kac defa sizin birbirinizden haberiniz yokmu diye sordum hatta. Ama dediğim gibi Tahir hocadan memnun olduğum için o hastanede doğum yapicam yoksa yapmam yani mesela orada doğum yapan arkadaşım var kızdan geçen yıl 2.900 tl para almışlar doğum zamanı sonra itiraz edince fiyat 2.300 e düşmüş bide oda parasıda almışlar. Yılbaşından önce doğum yapan bi tanıdığı vardı o kızın mesela onada 1.300 tl demişler sezeryana yani bunların birbirlerinden haberleri yok geçen bi adam bankodaki kızla tartıştı orada20-25 dakika sürüyor, aslında soru cevap kısmını da size bağlı uzaması.. tek tek cevap veriyor tekrar tekrar soruyor merak ettiğiniz başka bir şey var mı şeklinde. Ama şu konuda hocadan rahatım, pimpirik yaptıracak bir doktor değil.
Ben doğumu o hastanede yapacağım siz hastaneden memnun değilim dediniz, doğum kısmıyla bir ilgisi var mı ?
Yani ben hastanenin neyinden memnun degilim verilen fiyat farklı oluyor ödeme yaparken farklı fiyat söylüyorlar bi kac defa sizin birbirinizden haberiniz yokmu diye sordum hatta. Ama dediğim gibi Tahir hocadan memnun olduğum için o hastanede doğum yapicam yoksa yapmam yani mesela orada doğum yapan arkadaşım var kızdan geçen yıl 2.900 tl para almışlar doğum zamanı sonra itiraz edince fiyat 2.300 e düşmüş bide oda parasıda almışlar. Yılbaşından önce doğum yapan bi tanıdığı vardı o kızın mesela onada 1.300 tl demişler sezeryana yani bunların birbirlerinden haberleri yok geçen bi adam bankodaki kızla tartıştı orada
Ultrasonda da bakınca hep yan yatar pozisyonda ilk oğlumun usg sine bakıyorum hep oturur gibi hayırlısı olsun rabbim önce sağlıklısını sonra gönlümüzdekini versin.insan ilkine takılmıyor ama 3. Olunca artık kız olsun istiyorum ama yinede allah bilir ondan gelen başım üstüneBen de çok inanmazdım ama arkadaşımın yayvandı kız oldu, benim değil, erkek. Ve dışardan bakınca az çok belli oluyor.
Fiyatı söylediğin iyi oldu ben hic sormadım fiyatı sürekli değişir diye sizin sezeryanmi olacak. Doğum zamanı doktorla konuşmak lazım doğru diyorsun yoksa bunlar fiyatları uçuruyorlar.Evet bankodan doktorla beraber durumu önceden halletmek gerekiyor. O konuda kurumsallaşmaları lazım, bu kadar iyi doktorları olan bir hastanenin bu tip karışıklığa mahal vermemesi gerekir. Bizim 2018 yılı için aldığımız fiyatlar tahliller hariç 1650 TL (sezeryan). Oda farkı ücreti zaten bir süit odası var sanırım, onun içindir. Doktorla halledilmeli o konu. işletme sonuçta doktor da yardımcı olacak orada..
Benimde öyle canım uzantı mı bilmiyorum amaKızlar merhaba epeydir yoktum evde nette sıkıntı vardı ve bebeğim. Kesin erkek öğrendik kesinleşti ama plasenta aşağıda olduğundan sıkıntılı günler geçiriyorum malesef işler hep kocama kaldı iki de çocuk biraz zor ama geçiyor günler yani rahim ağzında değil uzantısı varmış plasenta nin benim gibi olan var mı
çok güzel canım maşallah güle güle kullanın inşallah uzun yıllar yatar kızın bu odada inşallahKızlar bu odayı almayı düşünüyorum kızıma
Fiyatı söylediğin iyi oldu ben hic sormadım fiyatı sürekli değişir diye sizin sezeryanmi olacak. Doğum zamanı doktorla konuşmak lazım doğru diyorsun yoksa bunlar fiyatları uçuruyorlar.
Benim plasenta da aşağıda. Direkt rahim ağzını kapatmıyormuş ama aşağıda. 24.haftadan sonra yukarı çıkmasını umuyoruz.Kızlar merhaba epeydir yoktum evde nette sıkıntı vardı ve bebeğim. Kesin erkek öğrendik kesinleşti ama plasenta aşağıda olduğundan sıkıntılı günler geçiriyorum malesef işler hep kocama kaldı iki de çocuk biraz zor ama geçiyor günler yani rahim ağzında değil uzantısı varmış plasenta nin benim gibi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?