2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim babam eminonunde 40 yillik esnaf ama zorunlu olmadikca gitmem ben beni asiri basar. Yaz kis haftaici haftasonu hep kalabalik hep kalabalik yolda yurumesi bile dert geliyo bana o kadar insanla beraber. O yuzden gidesim yok. Cok cok ozenirsem belki.

Bende anadolu yakasında oturuyordum 20 gun once avrupa yakasına taşındım burdan gidip geliyorum ilerde sıkıntı yasarmiyim bilmiyorum. Evet orda yenidoğan yoğun bakim uniteside var Allah korusun yinede

Canım bende aynı durumdayım 3 haftadır yatıyorum ciddi bi kanamam oldu şimdi kahvelik devam ediyo hala, benim eşiminde uzantısı aşağıdaymış oyüzden olmuş. Yatarak geçti hamileliğim resmen çoçuğumda benim gibi tembel olcak

Benimde öyle canım uzantı mı bilmiyorum ama

çok güzel canım maşallah güle güle kullanın inşallah uzun yıllar yatar kızın bu odada inşallah
Teşekkür ederim canım amin inşallah uzun süre kullana bileceği oda almak istiyorum

Ümraniyedayim ben Sur hastanesine baktım evimede çok yakın fyatı uçuk ama dr çok iyimiş
Ümraniye çok bildiğim bi yer değil cnm evine yakın bi yer olsun sıkıntı yaşama cnm ben avrupa yakasından anadolu yakasina geciyorum hastaneye şimdilik sıkıntı yok ama ilerde nazarım bilmiyorum.

Ümraniye çok bildiğim bi yer değil cnm evine yakın bi yer olsun sıkıntı yaşama cnm ben avrupa yakasından anadolu yakasina geciyorum hastaneye şimdilik sıkıntı yok ama ilerde nazarım bilmiyorum.
Ya aslında benim asıl doktorum da karşıda fatihte doğumu onda yapıcam büyük ihtimal :) çaprazlama olduk :) ama ayrıntılıyım burda yapıcam git gel zor olmuyo ama doğumda nasıl olur bilemiyorum

Bende anadolu yakasında oturuyordum 20 gun once avrupa yakasına taşındım burdan gidip geliyorum ilerde sıkıntı yasarmiyim bilmiyorum. Evet orda yenidoğan yoğun bakim uniteside var Allah korusun yinede

evet hatırlıyorum hastane soruyordunuz sanırım av.yakasında. Ben de orada otururken 2016 sonunda bu yakaya geçtim :) Orada özel doktora gidiyordum, histeroskopi oldum hatta Vital hastanesinde.
Burada ise yakında olup da daha iyi bir hastane henüz bilmiyorum malesef. Orada medical park, medicana, Vital hastanesi hepsi yakındı, seçenek çoktu yani ( Bahçelievler bölgesi) Hastane çok da doktor da o derece çok önemli.

@Pembegomlek canım istifra ederken zorlandiysan gözlerinin etrafietr hatta yanaklarda bile o kızarıklık olabilir kilcal damarlar içten kanama yapıyor ondan benim 2.ogluma gebeligimde öğürmekten olmuştu.Sen yinede Dr görünsen iyi olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…