2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar.Bugün doktor kontrolüm vardı 18h4g olduk.2.bebeğin cinsiyeti de belli oldu.2 erkek.Sıkıntılı bir durum var yalnız rahim ağzı uzunluğu 26mm çıktı.25 altı düşük tehlikesi.haftaya pazartesi izmire perinataloğa gideceğiz o kadar verecek dikiş yapılıp yapılmayacağına.Moralim çok bozuldu.buraya kadar gelip kaybetme korkusu.Serklaj dikiş yaptıran oldu mu acaba aranızda?Çok korkuyorum.Tamamen yatarak geçecek hamileliğim.

Allah yardimcin olsun canim insallah gerek kalmaz Saglikla kavus bebislerine

Allah yardımcın olsun canım, burda grupta arkadaşlardan biri yaptırdı serklaj canım ama kimdi hatırlayamadım şimdi ismini

Canim benimde 70 ile hamile kaldim su an 75 im 5 ayda 5 kilo aldim doktor bana kizdi dedi cok kilo almissin napcam bilmiyorum yuruyuse basla dedi

Instagram hamile sayfasinda herkes cocugunun adini yazmis .Neler okudum neler .Sizle de paylasayim Demhat, Bartu ve Batur :) ,Iklimya,Ecmel ,Enda,Afra

Normal canim.benimde 16+2 de 16 cm 172 gr cikiyodu ☺

Anneler merhabalar ilk gebeliğim ve her seferinde doktora sormayı unutuyorum 19+4 haftalık hamileyim nasıl yatmam gerekli anlamadım herkez bişi söylüyor yüz yukarı yatmak zararlı karnın üstüne yatmak zararlı yan yat diyolar ne yapacam oğulcazım karnımda nası rahat eder :)

Evet mesaj yazarken donuo sayfada secenekler karisio ben telefonla alakalidir die dusundum ama herlezde var galiba
Ewt aynen öyle ve tıkladığım tıklanmıyo girmiyo fln.. ilk bnde yeldemi sorun dedm ama sadece kk sayfasında olunca anldm..
Sadce msj gelince fln bakıyorm

Bende baktım genelde o fiyat aralığı ama kaliteli gibi duruyor
Ankara sitelerde baktım canım kendi imalathaneleriymis isteğe göre rengi büyüklüğü felan değiştirebiliyorlar çok baktım cumartesi günü mağaza mağaza gezdim en uygun bunu buldum hem kaliteli hem uygun geldi 13 bine kadar bebek odaları var

Aynen cnm artık uzun zaman oldu doktor değiştirmek mantıklı değil cnm Allah yardim eder

canm soluna donup yan yatman en iyisi bebek buyudukce organlar sagda kaliyor o yuzden sag tarafina yatsanda pek rahat edemezsin hem sol tarafa donuk yatarsan bebek rahat beslenip kilo alirmis yuz ustu yatman zaten bebek icin tehlikeli

Canım çok tatlı güle güle kullanın.. markası nedir takımın çok hoşuma gitti bende oda yapmayı istyrm bu tarz takımlara bakıyrm
Marka değil canım ankara sitelerde mağaza mağaza gezdim en kaliteli ve uyguna bunu buldum kendi imalathaneleriymis isteğe göre rengi kullanilanilan malzeme felan değişe biliyor ben mesela bu takımın dolabını küçültüp 3 kapaklı yerine 2 kapaklı yaptırcam fiyatta düşecek ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…