- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #23.121
Geçmiş dlsun bu zamana kadar büyüdü bebek emek ettin inşş bu sorun çıkmaz. Sanki bizim grupta vardı dikiy attıran biri ama hatırlamıyorum kimSelam kızlar.Bugün doktor kontrolüm vardı 18h4g olduk.2.bebeğin cinsiyeti de belli oldu.2 erkek.Sıkıntılı bir durum var yalnız rahim ağzı uzunluğu 26mm çıktı.25 altı düşük tehlikesi.haftaya pazartesi izmire perinataloğa gideceğiz o kadar verecek dikiş yapılıp yapılmayacağına.Moralim çok bozuldu.buraya kadar gelip kaybetme korkusu.Serklaj dikiş yaptıran oldu mu acaba aranızda?Çok korkuyorum.Tamamen yatarak geçecek hamileliğim.
Evet aynısı bizdede var okadar kullancı var sağlam bi yazılım kurabilirler aslında zor oluyo donunca yazmasıEwt aynen öyle ve tıkladığım tıklanmıyo girmiyo fln.. ilk bnde yeldemi sorun dedm ama sadece kk sayfasında olunca anldm..
Sadce msj gelince fln bakıyorm
Mdf olunca cok pahalı oluyo ama sunta falan daha uyğuna geliyo ama dayanıksız oluyorMarka değil canım ankara sitelerde mağaza mağaza gezdim en kaliteli ve uyguna bunu buldum kendi imalathaneleriymis isteğe göre rengi kullanilanilan malzeme felan değişe biliyor ben mesela bu takımın dolabını küçültüp 3 kapaklı yerine 2 kapaklı yaptırcam fiyatta düşecek ona göre
Anneler merhabalar ilk gebeliğim ve her seferinde doktora sormayı unutuyorum 19+4 haftalık hamileyim nasıl yatmam gerekli anlamadım herkez bişi söylüyor yüz yukarı yatmak zararlı karnın üstüne yatmak zararlı yan yat diyolar ne yapacam oğulcazım karnımda nası rahat eder :)
Çok teşekkür edrim bunları bilmiyodum saolun :)canm soluna donup yan yatman en iyisi bebek buyudukce organlar sagda kaliyor o yuzden sag tarafina yatsanda pek rahat edemezsin hem sol tarafa donuk yatarsan bebek rahat beslenip kilo alirmis yuz ustu yatman zaten bebek icin tehlikeli
Mdf bu oda takımı sunta olanlar 1 buçuğa felan bulunuyor ben bunu bi 15 yıl felan kullanır diye alıyorum büyüyen besik ve gerçekten çok geniş ve uzundu rahat rahat yatar ilk çocuk olunca daha bi hevesli oluyo insan herşeyin en iyisi en güzeli olsun istiyo ben gardıropu 3 kapaklı değilde 2 kapaklı yaptirmak istiyorum ikinci çocuk erkek olursa onada böyle bir oda takımı alırım 2 kapaklı gardırop birde ikisini bir odada yatırırim geleceğe dair planlarım bu yönde inşallah o gunleri görmek nasip olurMdf olunca cok pahalı oluyo ama sunta falan daha uyğuna geliyo ama dayanıksız oluyor
Benimde doktorumun en çok dikkat ettiği şey serklaj boyu her kontrolde rahim ağzını kontrol ediyor. Ama dikiş atılıp 36 ya kadar giden çok hamile var ikizleede çok rastlanıyormuş bu duruma. Erken farkedilmesi iyi birşey en adından önlem alınır.Selam kızlar.Bugün doktor kontrolüm vardı 18h4g olduk.2.bebeğin cinsiyeti de belli oldu.2 erkek.Sıkıntılı bir durum var yalnız rahim ağzı uzunluğu 26mm çıktı.25 altı düşük tehlikesi.haftaya pazartesi izmire perinataloğa gideceğiz o kadar verecek dikiş yapılıp yapılmayacağına.Moralim çok bozuldu.buraya kadar gelip kaybetme korkusu.Serklaj dikiş yaptıran oldu mu acaba aranızda?Çok korkuyorum.Tamamen yatarak geçecek hamileliğim.
10+5 ve 12+5 te erkeğe benzetiyorum dedi hep 17+3 te kız dedi en son canımKaçıncı haftalarinizda oldu bu benzetme ve kaçta kes8nlesti acaba
Barkodunu nasıl tarattın? Bende hepsiburadan çok uyguna aldım sonrada eczane fiyatlarını öğrenince kıllandım. Elim gitmiyor bir türlü.
Ultrasonda da bakınca hep yan yatar pozisyonda ilk oğlumun usg sine bakıyorum hep oturur gibi hayırlısı olsun rabbim önce sağlıklısını sonra gönlümüzdekini versin.insan ilkine takılmıyor ama 3. Olunca artık kız olsun istiyorum ama yinede allah bilir ondan gelen başım üstüne
İnsan herseyden huylanıyor, büyükse de küçükse de bir "acaba" oluşuyor hemenNormal canim.benimde 16+2 de 16 cm 172 gr cikiyodu ☺
Canım eski mesajlarda bulmakta zorlanıyorum. Ben de ankaradayım. Bulduğun şeyi benimle de paylaşabilir misin? Özel mesaj da olabilirAnkara sitelerde baktım canım kendi imalathaneleriymis isteğe göre rengi büyüklüğü felan değiştirebiliyorlar çok baktım cumartesi günü mağaza mağaza gezdim en uygun bunu buldum hem kaliteli hem uygun geldi 13 bine kadar bebek odaları var
İçini ferah tut iyi çıkar inşallahGünaydın arkadaşlar. İkili ve üçlü tarama testimin sonucu. 1. 50 çıktı. Doktor düşük tehlikesi yeni geçtiği için amniyosentez önermedi. Özel bir kan var Nifty testi önerdi . Verdik kanı. Sonuç Daum sendromu çıkarsada aldırmak gibi niyetimiz yok. Yalnızca muallakta kalmak istemediğimizden verdik kanı. Hazırlıklı oluruz dedik. Onun kıpırtılarını arada hissediyorum ve onun canını almak bana düşmez. Rabbim hayılısı ne ise hakkımda onu versin. Rabbimin emaneti hediyesi deyip bakacağız. Dua edin ne olur arkadaşlar. Biz olumlusunada olumsuzunada hazırladık kendimizi.
Benimki erkek ama hep yatıyor
Karın şeklini belirleyen bebeğin duruşu değil heralde. Şu anda senin minnak çoktan cinsiyet kararını vermiş annesinin karnında keyif yapıyor :) inşallah sen de kısa zamanda net olarak öğrenirsin annesi. Ama erkek olursa da üç erkekle sırtın yere gelmez, çok anneci oluyorlar malum :)
kızlar günaydın hepimiz için mutlu huzurlu hayırlı bi hafta olsun İnşallahEki Görüntüle 2112972 dün malum hafta sonu misafirlerimizi gönderir göndermez ilk kez bakınmaya çıktık çok değişik gelio herşey minik minik ne alcamız hakkında hiç fikrimiz yok birde cinsiyet olmayınca sanırım bişi alamadık minişimiz için ilk ve bunu aldık sizce nasıl :)
Sağol dr değişdirme şansım yok zaten devlet hastanesi 9 ayda 4 kontrol olucak şimdiye kadar 1 oldu önümüzdeki hafta 2 kontrol 10 haftada bir işte ilacda yazmadı kı kulanıyım bi şekılde idare ediyorum şimdilik ama doğumumu özel hastamede yapıcam tek teselim o.Allah şifa versin inşallah canım , peki doktor değiştirme şansın var mı belki daha rahat edersin , kansızlık da zor bir durum canım ya ilaçlarını düzenli kullan Allah'ın izniyle şifa bulursun
Doğumda zor oluyor fazla kıloyla. En buyuk korkum oCanim benimde 70 ile hamile kaldim su an 75 im 5 ayda 5 kilo aldim doktor bana kizdi dedi cok kilo almissin napcam bilmiyorum yuruyuse basla dedi
Canım bu ikili ve üçlünün hiç güvenirliliği yok.yani sonuç kesin çıkmıyor.ve bu testleri uygulayıp bazen yanlış sonuçlarla insanların moralini bozuyırlar.madem sonuçlar yüzde yüz kesin değil neden bu testleri yapıyoşar anlamıyorum. Zaten hassasız. En ufak şey bizi olumsuz etkiliyor.inşallah senin de olumsuz birşey yoktur canım..Günaydın arkadaşlar. İkili ve üçlü tarama testimin sonucu. 1. 50 çıktı. Doktor düşük tehlikesi yeni geçtiği için amniyosentez önermedi. Özel bir kan var Nifty testi önerdi . Verdik kanı. Sonuç Daum sendromu çıkarsada aldırmak gibi niyetimiz yok. Yalnızca muallakta kalmak istemediğimizden verdik kanı. Hazırlıklı oluruz dedik. Onun kıpırtılarını arada hissediyorum ve onun canını almak bana düşmez. Rabbim hayılısı ne ise hakkımda onu versin. Rabbimin emaneti hediyesi deyip bakacağız. Dua edin ne olur arkadaşlar. Biz olumlusunada olumsuzunada hazırladık kendimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?