2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş dlsun bu zamana kadar büyüdü bebek emek ettin inşş bu sorun çıkmaz. Sanki bizim grupta vardı dikiy attıran biri ama hatırlamıyorum kim

Mdf olunca cok pahalı oluyo ama sunta falan daha uyğuna geliyo ama dayanıksız oluyor

canm soluna donup yan yatman en iyisi bebek buyudukce organlar sagda kaliyor o yuzden sag tarafina yatsanda pek rahat edemezsin hem sol tarafa donuk yatarsan bebek rahat beslenip kilo alirmis yuz ustu yatman zaten bebek icin tehlikeli
Çok teşekkür edrim bunları bilmiyodum saolun :)

Mdf olunca cok pahalı oluyo ama sunta falan daha uyğuna geliyo ama dayanıksız oluyor
Mdf bu oda takımı sunta olanlar 1 buçuğa felan bulunuyor ben bunu bi 15 yıl felan kullanır diye alıyorum büyüyen besik ve gerçekten çok geniş ve uzundu rahat rahat yatar ilk çocuk olunca daha bi hevesli oluyo insan herşeyin en iyisi en güzeli olsun istiyo ben gardıropu 3 kapaklı değilde 2 kapaklı yaptirmak istiyorum ikinci çocuk erkek olursa onada böyle bir oda takımı alırım 2 kapaklı gardırop birde ikisini bir odada yatırırim geleceğe dair planlarım bu yönde inşallah o gunleri görmek nasip olur

Benimde doktorumun en çok dikkat ettiği şey serklaj boyu her kontrolde rahim ağzını kontrol ediyor. Ama dikiş atılıp 36 ya kadar giden çok hamile var ikizleede çok rastlanıyormuş bu duruma. Erken farkedilmesi iyi birşey en adından önlem alınır.

Günaydın arkadaşlar. İkili ve üçlü tarama testimin sonucu. 1. 50 çıktı. Doktor düşük tehlikesi yeni geçtiği için amniyosentez önermedi. Özel bir kan var Nifty testi önerdi . Verdik kanı. Sonuç Daum sendromu çıkarsada aldırmak gibi niyetimiz yok. Yalnızca muallakta kalmak istemediğimizden verdik kanı. Hazırlıklı oluruz dedik. Onun kıpırtılarını arada hissediyorum ve onun canını almak bana düşmez. Rabbim hayılısı ne ise hakkımda onu versin. Rabbimin emaneti hediyesi deyip bakacağız. Dua edin ne olur arkadaşlar. Biz olumlusunada olumsuzunada hazırladık kendimizi.

Benimki erkek ama hep yatıyor
Karın şeklini belirleyen bebeğin duruşu değil heralde. Şu anda senin minnak çoktan cinsiyet kararını vermiş annesinin karnında keyif yapıyor :) inşallah sen de kısa zamanda net olarak öğrenirsin annesi. Ama erkek olursa da üç erkekle sırtın yere gelmez, çok anneci oluyorlar malum :)

Canım eski mesajlarda bulmakta zorlanıyorum. Ben de ankaradayım. Bulduğun şeyi benimle de paylaşabilir misin? Özel mesaj da olabilir

İçini ferah tut iyi çıkar inşallah

Yok anacım şimdikiler anacı değil bizim eşlerimizmiş anacı olan yani bundan bi 30 sene öncekiler şimdikilerden ümidim yok hayırlısı olsun yinede

çok güzelmiş ben çok beğendim güzel günlerde kullanılsın.

Allah şifa versin inşallah canım , peki doktor değiştirme şansın var mı belki daha rahat edersin , kansızlık da zor bir durum canım ya ilaçlarını düzenli kullan Allah'ın izniyle şifa bulursun
Sağol dr değişdirme şansım yok zaten devlet hastanesi 9 ayda 4 kontrol olucak şimdiye kadar 1 oldu önümüzdeki hafta 2 kontrol 10 haftada bir işte ilacda yazmadı kı kulanıyım bi şekılde idare ediyorum şimdilik ama doğumumu özel hastamede yapıcam tek teselim o.

Günaydın kızlar. Şu yatış pozisyonundan dolayı uyuyamıyorum. En iyisi sola yatmakmış. Ama ben hep sırt üstü yatıyorum ve en rahat bu şekildeyim.o da tehlikeli diyorlar.sizler nasılsınız?

Canım bu ikili ve üçlünün hiç güvenirliliği yok.yani sonuç kesin çıkmıyor.ve bu testleri uygulayıp bazen yanlış sonuçlarla insanların moralini bozuyırlar.madem sonuçlar yüzde yüz kesin değil neden bu testleri yapıyoşar anlamıyorum. Zaten hassasız. En ufak şey bizi olumsuz etkiliyor.inşallah senin de olumsuz birşey yoktur canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…