2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Şu yatış pozisyonundan dolayı uyuyamıyorum. En iyisi sola yatmakmış. Ama ben hep sırt üstü yatıyorum ve en rahat bu şekildeyim.o da tehlikeli diyorlar.sizler nasılsınız?
Canım Dr Kaan Kocatepe’nin bu konuyla ilgili videosu var YouTube da istersen izle uykudan önce anne soluna yatsıda uyuduktan sonra anne nasıl rahat ederse o şekilde yatıyor diyor aksi bi durum olmadığı sürece son aya kadar istediği gibi yatabilir diyor.bebekte eğer solunum sıkıntısı varsa eğer soluna yatması daha iyi gibi şeyler söylüyordu bi izle istersen

Sanırım 2 hamileliğin ilk hamileliğinde kac kılo almıştın ve vere bildin ne kadar zamanda verdin?
ilkin de 20 kilo aldım 58 ile başladım 78 ile bitti 72 ile hastaneden cıktım 20 günlük olunca 66 oldum 6 aylıkken 60 kilo oldum sonra vermesi zor oldu cünkü emzirince birden şekerim düşüyor gibi oluyordu ne bulursam yiyordum :)

Bizim çift olduğu için tekler kadar çok kilo alamayacaklar zaten. Doktor bir şey demediyse endişelenme hiç. Kiloları aynı mıydı? Benimkinlerde altta kalan daha ufak diğerine göre mesela.
ikizler kacıncı hafta alınıyor bide evet onlar daha minik olacak kıyafetlerde minik minik hem maddi hem manevi allah kolaylık versin ama cok güzel ikisi bir arada cıkacak sağlıkla gelsinler

Arkadaşlar ben böyle şeylere takılmıyorum ya. Allah korusun felçli olup hamile olan kadınlar var beli rahatsız olanlar var hep sırtüstü yatmak zorundalar bebekler anneleriyle yaşıyorlar ve biz iyiysek iyilerdir diye düşünüyorum. Afrikalı kadınlar var aç susuz sağlıklı bebeklerini kendileri doğuran. Hatta 9 ay hamile olduğunu anlayamayıp alkol dahil herşeyi yapıp 4 kilo bebek doğuran kadınlar var. Belgesellerini izlemiştim. Ben daha doğal bakıyorum sürece çok hasta olursan dr ilaç iç dediyse içiyorum o ilacı. Ne bileyim doktorumda rahat.

Günaydın güzel hamisler :)
Kizlar her gece babamiz bize dua okur .Dun de dua okurken tam ilk kez tekmeyi hissetti oyle miydi boyle miydi derken ikincisi geldi havalara uctuk.Minnak oglusum güçleniyor
Ay canım ne güzel yavaş yavaş daha çok hissederiz inşallah

Slm güzel hamişler bende 2017temmuz annesiyim ama 19 haziran gerçekleşti doğumum geçen sene bende sizler gibiydim yazdıklarınızı okuyunca duygulandım hamileliğinizin keyfini çıkarın zaman çok çabuk geçıyor herkese hayırlı doğumlar dilerim Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Doğumda zor oluyor fazla kıloyla. En buyuk korkum o
bende 70 kiloyla kaldım 2 kilo aldım dikkat etmemiz lazım son aylarda daha çok alicaz bi arkadaşım kilolu doğum yaptı sezaryen oldu dıkisleri tutmadı o çok kiloluydu ama 90-95 vardi

amin cook tesekkur ederiz saglikli sihhatli dogumlar basimiza insallahv:)

güle güle büyütün bebişinizi... birşey merak ettim.. temmuzun hangi gününe geliyordu son günü acaba doğum haziranda oldu

Günaydın kızlar. Şu yatış pozisyonundan dolayı uyuyamıyorum. En iyisi sola yatmakmış. Ama ben hep sırt üstü yatıyorum ve en rahat bu şekildeyim.o da tehlikeli diyorlar.sizler nasılsınız?
Günaydın ben sirtustu yatınca nefes alıp verisim degisiyor

aynen ben 20 kilo aldım 37+3 de 2.650 doğdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…