2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

inş gerek kalmaz canım dikkat edersin yatarsın bol bol cok gecmiş olsun sağlıkla kucağına al inş

Ona nasıl dayanıyorsun canım ya ben 4 hafta zor bekliyorum , nerdeyse oturuyorsun ki nerenin hastanesi orası ? Yine hiç değilse doğumun özelde rahat geçer inşallah canım

Gecmis olsun, bir yakinimda serklaj sayesinde bebegine kavustu, rahim agzi cok kisaydi, ins sizde bebislerinize saglicakla kavusucaksiniz

İnşallah canım benim. Rabbim hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin

Evet canım belli kaliteli duruyo çok şık güle güle kullansın benimde ilk çocuk aslında almak istiyorum ama çevremdekiler alma diyo bilemedim bende

ikizler kacıncı hafta alınıyor bide evet onlar daha minik olacak kıyafetlerde minik minik hem maddi hem manevi allah kolaylık versin ama cok güzel ikisi bir arada cıkacak sağlıkla gelsinler
Çok saol cnm :) doktorun dediğine göre amaç 37. Haftayı görmek. Ama 30. Haftadan sonra hazırlıklı olmak gerekiyor.

erhaba anniwkolar nasilsiniz. hepiniz ve bebeklerini zde iyidir inealah. kizlar iwtahlanan varmi aranizda ben bu bir haftadir baya bi yiyorum ya. azerbaycanda bir misal vardir. karnim doyur gozum doymur. aynisindanim . karnim partliyor. ben hala yemek istiyorum. doyamiyorum. yedikce yiyeaim geliyor

bende 70 kiloyla kaldım 2 kilo aldım dikkat etmemiz lazım son aylarda daha çok alicaz bi arkadaşım kilolu doğum yaptı sezaryen oldu dıkisleri tutmadı o çok kiloluydu ama 90-95 vardi
Ben 22 kılo almama rağmen bebeğim 2850 g doğdu yoksa doğumum bu kadar kolay olmazdı 22 kıloyla.

Biz mdf üzeri lake boyadan portmanto yaptırdık hala leş gibi boya kokuyor. Bebek için mobilya alınacaksa aslında 6. Ayı geçirmeden alınsa iyi olur anca havalanır oda.

Ona nasıl dayanıyorsun canım ya ben 4 hafta zor bekliyorum , nerdeyse oturuyorsun ki nerenin hastanesi orası ? Yine hiç değilse doğumun özelde rahat geçer inşallah canım
Gürgüstanda yaşıyorum burda boyle napalım burda özel hastane yok hepsi devlet doğumumu tiflizde şehir dışında yapıcamyolda doğurmazsam.

Kizlaaar ruyada ayagimda hal hal gordum tabiri erkek bebekmis ben ogluslari ciftlicem sanirim basindan beri maviler goruyorum ztn erkekte hissediyorum kiz olursa sasiricam cumartesi kontrolum var bakalim hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…