2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

007leylam canım inanıyorum sağlıklı bir şekilde doğacaktır miniğin. Sizin kalbiniz, fikriniz bu kadar güzel olduğu müddetçe, allah kalbinize göre verecektir dilerim. Bu bekleme sürecinde bol sabır diliyorum. İnşallah müjdeli haberi paylaştığın günleri de görürüz

Biz mdf üzeri lake boyadan portmanto yaptırdık hala leş gibi boya kokuyor. Bebek için mobilya alınacaksa aslında 6. Ayı geçirmeden alınsa iyi olur anca havalanır oda.
Bebekler için özel su bazlı boya kullanıyorlar. Dişleriyle kemirse bile sağlık açısından sorun olmuyor. Kokuda olmuyor bildiğim kadarı ile. Ama bu tarz boyanın kullanımı şart.

canim mence biz azerillerin iwtahi yaxwidi ha)))) mende doymuram. yedikce yeyirwm. ve yemedikce kefsiz oluram bawim agrayir. bes kilon ne qederdi. men de vecime almiram. onsuz bele sumuyum iridi boyum hundur cox kokde deyilem umyetle kok deyilem.

Ben bu haftasonu sordum doktora. Yüzüstü asla yatmıyoruz. Sırtüstü de pek makbul değil, ama sanırım o 20. haftaya kadar falan çok zararlı değil. Sağa veya sola yan yatmak lazım dedi benim dr.

esim bana korkuyla bakiyor. adamin ocağını kurutttum ayni sey bendede var

caaan indi yaxwidi wukur. peyvend eletdirmiwdik. qizdirmasi var idi. biraz da ayagi agrayirdi deye hali ve kefi yox idi. sag ol canim maraqlandigin ucun

canim mence biz azerillerin iwtahi yaxwidi ha)))) mende doymuram. yedikce yeyirwm. ve yemedikce kefsiz oluram bawim agrayir. bes kilon ne qederdi. men de vecime almiram. onsuz bele sumuyum iridi boyum hundur cox kokde deyilem umyetle kok deyilem.
Caaan Allah şifa versin uşaqlarda qızdırma olanda çox qorxuram şükür ki indi yaxşıdı deyirsen teki hemişe yaxşı olsun
He çox yeyirem doysamda ağlıma gelir biraz keçsin bunu da yeyerem sonra onu yeyerem deye fikrim ancaq nese yemekdedir :) hamile qalanda 49 kiloydum indi 57 olmuşam :)

yene yaxwisan sen men 63 em cox guman 70 -75 arasi olacam axira yacin

Haketen bende mutsuz oloyorum sureklı bişey yemek isdiyorum doymak bilmiyorum hic boyun kac pekı kilon? Ben 165 boy 77 kılo ama cok kılolu gozükmüyorum şimdilik.

benim bugün sağ kasığıma ara ara sancı giriyor dün gece yordum kendimi kız olunca oğlanın dolabından eski eşyları ayırdım tekli yeri actım olmuşken hepsi olsun dedim gece 12 yi buldu
Yaa ainn iste bitmio ki canim cocukta olunca ara ara dinlendir kedni canim bende yarin 3lu teste gidicem bakalim insallah guzel sonuclar cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…