2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doğum yapan annelerin en büyük şikayetlerinden biri de karında oluşan çatlaklar sanırım biraz yapısal biraz da kilo almayla ilgili..peki bu çatlaklar hangi aydan itibaren oluşmaya başlıyor bilginiz var mı

Canım 5. Aydada çatlayan var son bir hafta çatlayanda. Ama en çok son hafta çatladım diyenleri duyuyorum ben. Yapısal diyip boşlamamak gerekiyor. Ben ilk gebeliğimde baya kremlenip yağlandım karnımda çatlak olmadı. Ama göğüsler aklıma gelmedi doğum sonrası sütten şertleşince iki yerden çatladı biraz daha büyüseler çatır çatır çatlardılar heralde.

Kızlar bu tarihten sonra doktor değiştirmek mantıklı mı. Bizim taşınma durumumuz var yeni taşınacağımız yer şuanki hastaneme uzak ve doktorum bayramda burda olmayacakmış. Yani bayramda doğum yaparsam başka doktorla doğum yapmak zorunda kalacağım. Kafam çok karışık

7 aya (30 hafta) kadar hıc bişey yokdu brnde sonra butun vıcudum catladı bacaklarım bile

Kesinlikle yapisal bisey bu annemde hic catlak yoktur su ikizi olmasina ragmen, benimde karnimda hic catlak olmadi sadece kalcamin yan taraflarinda hafif birkac tane var, ara sira bio oil kullandim ve kesinlikle hiiic kasimadim 1,73 boyum, 75 kiloyla doguma girdim

Bizim çift olduğu için tekler kadar çok kilo alamayacaklar zaten. Doktor bir şey demediyse endişelenme hiç. Kiloları aynı mıydı? Benimkinlerde altta kalan daha ufak diğerine göre mesela.
Kızlar Sizin bebislerin cinsiyetleri ne :) Birde 16.haftada biri 159digeri 164gr.di sizde durumlar nasil laiyka hadess

Son düzenleme:
bence doktor değiştirmek için geç değil..son dakka doğum zamanı farklı doktora gidenler bile var. bazen hayat şartları mecbur tutuyor bazen de doktorla frekans tutmayınca değiştirmekten daha doğal bir şey kalmıyor

benim eski doktorumun dediği gibi... 30 kilo da alsan en fazla 3 kilo doğurucan 10 kilo da alsan en fazla 3 kilo doğurucan demişti.. kulakları çınlasın.. sevmezdi fazla kilo alan hastalarını

Ya benım cıldım berbat hale geldı resme sıvılce ve sıvılce lekelerim var sıvılce lekelerini neyla nasıl azalta bilirim ne kulanıyorsunuz. Ve sadıce kız bekleyenlerinmi gildi boyle benimde kız o yüzdenmi?

Son düzenleme:
Dr dan dr a ve hasteneye gore degisior sanirim 28 de bana cok erken geldi, ama ben 30 dan sonra girdigimi hatirliyorum, istanbul nisa hastanesinde..
Canım ben de oraya gidiyorum memnun kaldın mı Doğumdan bilgi verebilir misin bana? Doktorun kimdi? Tatile veya doktorun olmadığı saate denk gelirse doktor geliyor mu acaba? :)

ben şahsen memnun değildim 19 haftalıkken değiştim iyiki değişmişim dedim yeni doktorumu görünce eskisinin düşündüğümdende kötü olduğunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…