2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben geçen hafta değiştirdim doktor. Yani son anda daha zor olur daha aylar var doğuma.

Canım ben de oraya gidiyorum memnun kaldın mı Doğumdan bilgi verebilir misin bana? Doktorun kimdi? Tatile veya doktorun olmadığı saate denk gelirse doktor geliyor mu acaba? :)
Canm ogluma hamileyken oraya gittim, murvet hakyemez benm dr umdu cok memnundum kendisinden Allah var ilgiliydi, fakat dogumumda dayisi olmustu trabzona gitmis dogumumu baska bir dr yaptirdi adini suan hatrlamiorm cunku hic gitmedim kendisine nobetciydi o gece ama son gun kontrollerimi alev hn. yapmisti oda iyi bir dr, gece dogum olursa arayip dr unu cagiriorlar ekstra 200 tl di o zaman ucreti simdi bilemiorm, hastaneden genel olarak memnundum, suni sanci ile normal dogum yaptim o zaman fiyat olarak 750 tl gibi bi fiyatti, ayrintili ultrasonada reyhan hn a gittim kendisi hem perinatolog hem kadin dogumcu tekrar ona randevu aldim, hastaneyi genel olarak oneririm, ama suan yakin oldugu icin medipol uni. hastanesine gidiorum inonu mah. de ondanda cok memnun kaldim ve devam ediyorum.

Hamilelikte artabiliyor ama kız oldu diye ya da erkek oldu diye diyemeyiz bende kız bekliyorum henüz cildimde bozulma olmadı çok şükür. Bence çok takılmamak lazım nasılsa doğumdan sonra geçiyor hepsi

Canım içimi çok rahatlattın sağolasın :) ben de mürvet hanıma gidiyorum ve Reyhan hanımdan randevu aldım ayrıntılı için ama onunla ilgili olumsuz yorumlar vardı internette gözüm korkmuştu açıkçası. Doktor geliyorsa çok iyiymiş ben o yoğunlukta gelmez diye düşünmüştüm daha çok erken olduğu için de sormadım. Teşekkürler

Kızlar Sizin bebislerin cinsiyetleri ne :) Birde 16.haftada biri 159digeri 164gr.di sizde durumlar nasil laiyka hadess
Benim ikiside kız :) 16. Haftadaki kilolarını hatırlamıyorum hiç. Bugün gittim. Biri 324 gr diğeri 345 dedi. Ama ikizlerde çok zormuş tam olarak söylemek. Hata payı çok yüksekmiş. Kilolarına takılma önemli olan sağlıklı büyümesi dedi. Ben bi tanesi hep ufaktı, üzülüyordum biraz. Altta ufak kaldı diye. Bu sefer atak yapmış diğerini geçmiş. Bu da normal dedi. Son ana kadar bir o bir o öne geçebilir dedi.

Cnm murvet hn iyidir icin rahat olsun, uzun zaman kendisine gittim, reyhan hn icin yazilanlari biliyorum ona ragmen uzmanlik seviyesi sebebiyle ona gittim ve hic yazildigi gibi olmadigini gordum cok ilgili 1 saate yakin ayrintilida bilgi vermesine ragmen muayeneden sonra esimle bana uzun uzun anlatti bilinclendirdi saolsun ve ikinci kez yine kendisini tercih ediyorum umarim yine memnun kalirim tabi sizde..

Çok teşekkür ederim gerçekten :) haftaya randevumuz inşallah güzel geçer güzel sonuçlar alırız diye umut ediyorum.

İlk doğumunmu benim ikincim normal doğumum cok kolay gecdığı için yıne normal isdiyorum sezaryanda korkuyorum biraz.

Canım ben de normal istiyorum ama çikolata kistim vardı. Rahim büyüdükçe küçülür demişti doktor. Direk sezeryan demeyelim dedi. Normal doğumda da o sancıyı çekecek gücüm olur mu ve de alttan dikiş olursa diye korkuyorum. Sen nasıl geçirdin doğumunu anlatabilir misin? benim gibi ilk hamileliği olanlar için faydalı olur

iki doğumum da normaldi... ilki gece geldi sancı sabaha kadar dayandım en sonunda 5 dk ya düşünce hastaneye gittik sabah 6 idi 9 da ilk oğlum doğdu

İkincide de gece geldi sancı Onu da sabaha kadar evse çektim sabah 6 da gittim 7 de doğdu bebeğim

Allahtan birşey gelmez ise bunu da normal istiyorum

Hangi bebek arabasına bakıyorsun canım? Ben de Kraft leon beğendim mağazada görünce.
Yoyko 360 spin düşünüyorum canım sadece internet satışı var alan bir kaç kişiye sordum memnunlar. Ben puseti çıkarmadan dönebilen bir araba istiyorum, arkadaşımda kraft Twist var o da olabilir. O arkadaşım çocuğu uyuturken puseti döndüre döndüre çocuğu sallıyor bana büyük kolaylık gibi gelmişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…