2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sezeryan oldum epidural valla hic dikislerimin acinsini hissetmedim zaten uyusuklugu dikislerin 6 7 ay suruo ya i ozamnda dikislerrr coktannn iylesmis oluor

Ayyy ne güzel anlatmışsınız sağolun evet herkes sancı daha kötü diyo amazben orda takılı kalmışım inşş soğukkanlı olurum oluruz :)
İnşallah canım ama eğer aşırı fazla korkuyorsan kendini fazla kasma içinden sezeryan geçiyorsa sezeryan yaptır önemli olan kendini nasıl rahat hissetmen , ben çok korkaktım diye normal hiç düşünmedim ama dr çok teselli etti beni normal çok rahat doğurursun diye falan öyle gaza geldim ben de :)

Doğru nefes teknikleri nedir canım? Netten bulabiliriz bu tarz Videolar filan demi?ben de psikolojik olarak kendimi hazırlamak istiyorum. Tek korkum çikolata kistinin normal doğumdan sonra içimde kalacak olması. Kendi haline mi bıraksam yoksa direk sezeryan deyip kisti de aldırsam mı karar veremiyorum. Sonrasında sadece kist için operasyon geçirmekten çok korkuyorum. Aşırı adet sancısı çeken biriyim. Serumlarla baygınlıkla geçerdi hep adetlerim. Ölüyorum derdim artık. Tabi ki doğum sancısı bunla kıyaslanmaz belki ama en azından ağrı eşiğim çok düşük değildir diyorum :)

Merhaba hanımlar. Memlekete gittiğimde doktor bebeğimin beyninde kist var demişti iki hafta gitme kal da ayrıntılı ultrasonda bebeğin organlarına bakalım başka birşey yoksa korkulacak bir durum olmaz demişti. Oğlumun bahanesine kaldım memlekette 2 hafta fazladan ailemle doyasıya vakit geçirdim. Geçen hafta bugün hiç bir sebep yokken annemi kaybettim aniden. Melek annem diye öpe koklaya son yolculuğuna uğurladım son nefesini verdi kucağımda. Tarifi imkansız bir acı hala daha kabus görmüş olmayı bir an evvel uyanmayı diliyorum ama maalesef ki gerçek. Takdir Allahın tek temennim huzur içinde ışıklar içinde uyuyor olduğunu düşünmek. Ruhuna birer fatiha okursanız mutlu olurum. Bu arada bebeğim minik tekmeleriyle teselli etti annesini zor zamanlarında. Cuma günü ayrıntılı ultrasonda gördük ki kaybolmuş kuzumun beynindeki kist şükürler olsun Rabbime. Üzüntüye mi bağlı yoksa plesantanın rahim ağzına yakın olmasına mı kasık ağrılarım var biraz. Gerçi doktor 24. Haftada muhtemelen yukarı çıkacaktır dedi. Rabbim bebeklerimizi korusun büyük acılar yaşatmasın kimselere.

Son sayfalari okudumda dogumlar konusulmus can damarima bastini kizlar...

Benimde ilk dogumum normal ama bunu sezeryan dusunuyorum cunku cok buyuk talihsizlikler yasadim ilk dogumumda
Kimseyi korkutmak istemem agri cekmek de dogum yapmakta benim icin cok kolaydi tek ikinmada dogum yaptim ins herkesin dogumu benimki kadar kolay olur.. benim dogum sonrasi sikintiliydi sadece o yuzden buyuk korkularim var ve sezeryan dusunuyorum

Ahh canim kiyamam ya mekani cennet bahcesi olsun ins annenin Rabbim sana da sabirlar versin ana cok baska bisey..

bebegin icin sevindim ins saglikli bi sekilde kucagina alirsin

Canım başın sağolsun çok üzüldüm Allah rahmet etsin annene nurlar içinde yatsın inşallahh.. Rabbim onunla vakit geçirebilesin diye bebeğinin beyninde bişey göstermş demek doktora.. Allah bebeğine sana sağlık versin.. sabır diliyorum

Kız ne güzel basit anlatmissin..
Herkesi dikmek için uyusturuyorlar demi canım...
Ben dikilmekten korkuyorum..

Z Zynpmnsr canim basin sagolsun .Rabbim rahmetiyle muamele etsin insallah cennette hic ayrilmazsiniz .Allah büyük ne denir ki empati kurmasi bile cok zor.Allah icindeki yangini hafifletsin sana uzun ömür versin kuzunla insallah

Kız ne güzel basit anlatmissin..
Herkesi dikmek için uyusturuyorlar demi canım...
Ben dikilmekten korkuyorum..
Tabiki canım hani artık bebek gelince ikinmaya başladığın zaman hemen iğne yaparlar kesilecek yerde sinek soktu gibi hissediyorsun gerisi artık orda ne yaparlar yapsın hissetmiyorsun ondan sonra anca bebeğim nasıl bir şey, yüzü nasıl, kim bilir ne tatlıdır ay çıksa da görsem , bebeğime kavuşmama son 5 dk falan diye heyecan basıyor insanı :)

Başın sağ olsun cnm ne yazsak boş biliyorum ama bebeğin iyi olması en azından teselli sana. Hayat döngüsü bir yandan alıyor, bir yandan veriyor.

Allahh rahmet etsin kabri nur mekani cennet olsun insallah canim cok cok cok uzuldum inan okumam mi canim bir fatiha deil bin fatiha okurum Allah sabir versin ....

Benim doktorumda öyle istege bağlı sezeryan yapmaz kesinlikle, bakalım artık bebiş nasıl gelmek isterse :))

Z Zynpmnsr canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun size de sabırlar versin canım

Bebeğin içinde çok sevindim Rabbim büyük bir yandan üzerken diğer yandan sevindirici haber vermiş

Canım Allah rahmet eylesin sabır versin inşş çok zordur tabi anne nede olsa inşş mekanıda cennet olur, bigün hepimizin gitceği yer ..

Basiniz saolsun, tabiki dua ne demek keske fazlasi gelse elimizden, annecinize Allahtan rahmet dilerim, bende evladimin dogumundan 6 ay sonra babami kaybetmistim onla avunmustum, sizde ne olur guclu durmaya calisin, karninizdaki meleginizden kuvvet alin insaAllah, Allah size ve sevdiklerinize saglikli omur versin..

Rabbim sabırlar versin .. Söylenebilecek teselli sözcüğü kalmıyor bazen . Güzel anneciğin nurlar içinde uyusun Dualarımı gönderdim,mekanı cennet olsun . Rabbim minik yavrunu sağlıkla size bağışlasın .

Maddi olarak zorlamayacaksa özel gitmek daha rahat bence. Ben özel gidip tahlillerimi aile hekiminde yapıyorum.
bi müddet katlanıcaz artık. Yeterki sağlıkla gelsinler. Aile hekiminde tüm tahliller yapılıyor mu. Benim sağlık ocağıyla pek bağım yok hala gidip kayıt yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…