- 21 Mart 2012
- 436
- 436
- 103
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #23.301
Bütün kan tahlillerimi yaptım aile hekiminde. Hatta hemşire whats uptan msj attı bugün haftaya gene gidip tekrarlıcam. Doktor açlık tokluk kan şekeri istedi onu yaptırıcam. Ve 1 lira vermiyorsun. Tüp bebek tedavisi başında hem heyecandan hem acemilikten hastanede yaptırmıştım. Öyle bir fatura çıkartmışlardıki yazık günah ya.bi müddet katlanıcaz artık. Yeterki sağlıkla gelsinler. Aile hekiminde tüm tahliller yapılıyor mu. Benim sağlık ocağıyla pek bağım yok hala gidip kayıt yaptırmadım
bawin sagolsun canim mekani cennet olsun. rabbim bebegini korusun. sag salim kucagina alirsin. ne desek teselli olmaz biliyorum. anne yeri bir weyle doldurulâmaz. ama hepimiz bor gun gidecegiz. Allah rahmet eylesin cok uzuldum. (((( hauirla wer kardewdir . bak bir yanda uzuldun bir yandan bebegin icin guzel heber almiwsin. Allah bundan sonra hephayir iwler acsin bawina canimMerhaba hanımlar. Memlekete gittiğimde doktor bebeğimin beyninde kist var demişti iki hafta gitme kal da ayrıntılı ultrasonda bebeğin organlarına bakalım başka birşey yoksa korkulacak bir durum olmaz demişti. Oğlumun bahanesine kaldım memlekette 2 hafta fazladan ailemle doyasıya vakit geçirdim. Geçen hafta bugün hiç bir sebep yokken annemi kaybettim aniden. Melek annem diye öpe koklaya son yolculuğuna uğurladım son nefesini verdi kucağımda. Tarifi imkansız bir acı hala daha kabus görmüş olmayı bir an evvel uyanmayı diliyorum ama maalesef ki gerçek. Takdir Allahın tek temennim huzur içinde ışıklar içinde uyuyor olduğunu düşünmek. Ruhuna birer fatiha okursanız mutlu olurum. Bu arada bebeğim minik tekmeleriyle teselli etti annesini zor zamanlarında. Cuma günü ayrıntılı ultrasonda gördük ki kaybolmuş kuzumun beynindeki kist şükürler olsun Rabbime. Üzüntüye mi bağlı yoksa plesantanın rahim ağzına yakın olmasına mı kasık ağrılarım var biraz. Gerçi doktor 24. Haftada muhtemelen yukarı çıkacaktır dedi. Rabbim bebeklerimizi korusun büyük acılar yaşatmasın kimselere.
Doğru diyorsun canım mağazadan almak muhatap bulma açısından daha mantıklıCanım ben de bakmıştım ona. İnstagramda da okumuştum yorumlar vardı. Sorun yaşayanlar olmuş ve muhatap bulamamışlar. Hatta biri demişti tornavida alıp elinize sıkın kardeşim diye bi cevap bile aldık. Gidin bi mağazadan alın bişey olursa yüzyüze konuşacak adam olur karşınızda diye. Yine araştır canım sen ama ben kratfın o modelini gördüm gayet güzel ve kaliteliydi.
Merhaba hanımlar. Memlekete gittiğimde doktor bebeğimin beyninde kist var demişti iki hafta gitme kal da ayrıntılı ultrasonda bebeğin organlarına bakalım başka birşey yoksa korkulacak bir durum olmaz demişti. Oğlumun bahanesine kaldım memlekette 2 hafta fazladan ailemle doyasıya vakit geçirdim. Geçen hafta bugün hiç bir sebep yokken annemi kaybettim aniden. Melek annem diye öpe koklaya son yolculuğuna uğurladım son nefesini verdi kucağımda. Tarifi imkansız bir acı hala daha kabus görmüş olmayı bir an evvel uyanmayı diliyorum ama maalesef ki gerçek. Takdir Allahın tek temennim huzur içinde ışıklar içinde uyuyor olduğunu düşünmek. Ruhuna birer fatiha okursanız mutlu olurum. Bu arada bebeğim minik tekmeleriyle teselli etti annesini zor zamanlarında. Cuma günü ayrıntılı ultrasonda gördük ki kaybolmuş kuzumun beynindeki kist şükürler olsun Rabbime. Üzüntüye mi bağlı yoksa plesantanın rahim ağzına yakın olmasına mı kasık ağrılarım var biraz. Gerçi doktor 24. Haftada muhtemelen yukarı çıkacaktır dedi. Rabbim bebeklerimizi korusun büyük acılar yaşatmasın kimselere.
Allah sabir ve yasama isigi versin canim.son zamanlarinda cok guzel vakit gecirmissiniz ne guzel.gozu arkada kalmamistir annenin sen uzaktasin diye.Merhaba hanımlar. Memlekete gittiğimde doktor bebeğimin beyninde kist var demişti iki hafta gitme kal da ayrıntılı ultrasonda bebeğin organlarına bakalım başka birşey yoksa korkulacak bir durum olmaz demişti. Oğlumun bahanesine kaldım memlekette 2 hafta fazladan ailemle doyasıya vakit geçirdim. Geçen hafta bugün hiç bir sebep yokken annemi kaybettim aniden. Melek annem diye öpe koklaya son yolculuğuna uğurladım son nefesini verdi kucağımda. Tarifi imkansız bir acı hala daha kabus görmüş olmayı bir an evvel uyanmayı diliyorum ama maalesef ki gerçek. Takdir Allahın tek temennim huzur içinde ışıklar içinde uyuyor olduğunu düşünmek. Ruhuna birer fatiha okursanız mutlu olurum. Bu arada bebeğim minik tekmeleriyle teselli etti annesini zor zamanlarında. Cuma günü ayrıntılı ultrasonda gördük ki kaybolmuş kuzumun beynindeki kist şükürler olsun Rabbime. Üzüntüye mi bağlı yoksa plesantanın rahim ağzına yakın olmasına mı kasık ağrılarım var biraz. Gerçi doktor 24. Haftada muhtemelen yukarı çıkacaktır dedi. Rabbim bebeklerimizi korusun büyük acılar yaşatmasın kimselere.
başınız sağolsun çok üzüldüm ben de rüyasını görmüştüm uyandığımda resmen o anı yaşıyordum acısını tarif edemem Allah sabır versin Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunMerhaba hanımlar. Memlekete gittiğimde doktor bebeğimin beyninde kist var demişti iki hafta gitme kal da ayrıntılı ultrasonda bebeğin organlarına bakalım başka birşey yoksa korkulacak bir durum olmaz demişti. Oğlumun bahanesine kaldım memlekette 2 hafta fazladan ailemle doyasıya vakit geçirdim. Geçen hafta bugün hiç bir sebep yokken annemi kaybettim aniden. Melek annem diye öpe koklaya son yolculuğuna uğurladım son nefesini verdi kucağımda. Tarifi imkansız bir acı hala daha kabus görmüş olmayı bir an evvel uyanmayı diliyorum ama maalesef ki gerçek. Takdir Allahın tek temennim huzur içinde ışıklar içinde uyuyor olduğunu düşünmek. Ruhuna birer fatiha okursanız mutlu olurum. Bu arada bebeğim minik tekmeleriyle teselli etti annesini zor zamanlarında. Cuma günü ayrıntılı ultrasonda gördük ki kaybolmuş kuzumun beynindeki kist şükürler olsun Rabbime. Üzüntüye mi bağlı yoksa plesantanın rahim ağzına yakın olmasına mı kasık ağrılarım var biraz. Gerçi doktor 24. Haftada muhtemelen yukarı çıkacaktır dedi. Rabbim bebeklerimizi korusun büyük acılar yaşatmasın kimselere.
Öncelikle banu cıftcının doğru nefes alma videosnu izle ıkınmada en cok yardımcı olan bana o oldu.Doğru nefes teknikleri nedir canım? Netten bulabiliriz bu tarz Videolar filan demi?ben de psikolojik olarak kendimi hazırlamak istiyorum. Tek korkum çikolata kistinin normal doğumdan sonra içimde kalacak olması. Kendi haline mi bıraksam yoksa direk sezeryan deyip kisti de aldırsam mı karar veremiyorum. Sonrasında sadece kist için operasyon geçirmekten çok korkuyorum. Aşırı adet sancısı çeken biriyim. Serumlarla baygınlıkla geçerdi hep adetlerim. Ölüyorum derdim artık. Tabi ki doğum sancısı bunla kıyaslanmaz belki ama en azından ağrı eşiğim çok düşük değildir diyorum :)
Başın sağolsun Allah bebeğine, sana ve geride kalanlara hayırlı sağlıklı ömür versin canım, ne zor birşey olduğunu anlıyorum ama sende anne oluyorsun Allah güç verir annelere.Merhaba hanımlar. Memlekete gittiğimde doktor bebeğimin beyninde kist var demişti iki hafta gitme kal da ayrıntılı ultrasonda bebeğin organlarına bakalım başka birşey yoksa korkulacak bir durum olmaz demişti. Oğlumun bahanesine kaldım memlekette 2 hafta fazladan ailemle doyasıya vakit geçirdim. Geçen hafta bugün hiç bir sebep yokken annemi kaybettim aniden. Melek annem diye öpe koklaya son yolculuğuna uğurladım son nefesini verdi kucağımda. Tarifi imkansız bir acı hala daha kabus görmüş olmayı bir an evvel uyanmayı diliyorum ama maalesef ki gerçek. Takdir Allahın tek temennim huzur içinde ışıklar içinde uyuyor olduğunu düşünmek. Ruhuna birer fatiha okursanız mutlu olurum. Bu arada bebeğim minik tekmeleriyle teselli etti annesini zor zamanlarında. Cuma günü ayrıntılı ultrasonda gördük ki kaybolmuş kuzumun beynindeki kist şükürler olsun Rabbime. Üzüntüye mi bağlı yoksa plesantanın rahim ağzına yakın olmasına mı kasık ağrılarım var biraz. Gerçi doktor 24. Haftada muhtemelen yukarı çıkacaktır dedi. Rabbim bebeklerimizi korusun büyük acılar yaşatmasın kimselere.
Merhaba hanımlar. Memlekete gittiğimde doktor bebeğimin beyninde kist var demişti iki hafta gitme kal da ayrıntılı ultrasonda bebeğin organlarına bakalım başka birşey yoksa korkulacak bir durum olmaz demişti. Oğlumun bahanesine kaldım memlekette 2 hafta fazladan ailemle doyasıya vakit geçirdim. Geçen hafta bugün hiç bir sebep yokken annemi kaybettim aniden. Melek annem diye öpe koklaya son yolculuğuna uğurladım son nefesini verdi kucağımda. Tarifi imkansız bir acı hala daha kabus görmüş olmayı bir an evvel uyanmayı diliyorum ama maalesef ki gerçek. Takdir Allahın tek temennim huzur içinde ışıklar içinde uyuyor olduğunu düşünmek. Ruhuna birer fatiha okursanız mutlu olurum. Bu arada bebeğim minik tekmeleriyle teselli etti annesini zor zamanlarında. Cuma günü ayrıntılı ultrasonda gördük ki kaybolmuş kuzumun beynindeki kist şükürler olsun Rabbime. Üzüntüye mi bağlı yoksa plesantanın rahim ağzına yakın olmasına mı kasık ağrılarım var biraz. Gerçi doktor 24. Haftada muhtemelen yukarı çıkacaktır dedi. Rabbim bebeklerimizi korusun büyük acılar yaşatmasın kimselere.
başın sağolsun canım Allah'ım sabır versinMerhaba hanımlar. Memlekete gittiğimde doktor bebeğimin beyninde kist var demişti iki hafta gitme kal da ayrıntılı ultrasonda bebeğin organlarına bakalım başka birşey yoksa korkulacak bir durum olmaz demişti. Oğlumun bahanesine kaldım memlekette 2 hafta fazladan ailemle doyasıya vakit geçirdim. Geçen hafta bugün hiç bir sebep yokken annemi kaybettim aniden. Melek annem diye öpe koklaya son yolculuğuna uğurladım son nefesini verdi kucağımda. Tarifi imkansız bir acı hala daha kabus görmüş olmayı bir an evvel uyanmayı diliyorum ama maalesef ki gerçek. Takdir Allahın tek temennim huzur içinde ışıklar içinde uyuyor olduğunu düşünmek. Ruhuna birer fatiha okursanız mutlu olurum. Bu arada bebeğim minik tekmeleriyle teselli etti annesini zor zamanlarında. Cuma günü ayrıntılı ultrasonda gördük ki kaybolmuş kuzumun beynindeki kist şükürler olsun Rabbime. Üzüntüye mi bağlı yoksa plesantanın rahim ağzına yakın olmasına mı kasık ağrılarım var biraz. Gerçi doktor 24. Haftada muhtemelen yukarı çıkacaktır dedi. Rabbim bebeklerimizi korusun büyük acılar yaşatmasın kimselere.
okudum cnm rabbim mekanini cennet etsin cok cok zor bisey Ama allah doyasiya yaninda kal diye biseyi vesile kılmıs subhanallah inşallah kalanlara evladina saglikli uzun omurler nasp etsin rabbimMerhaba hanımlar. Memlekete gittiğimde doktor bebeğimin beyninde kist var demişti iki hafta gitme kal da ayrıntılı ultrasonda bebeğin organlarına bakalım başka birşey yoksa korkulacak bir durum olmaz demişti. Oğlumun bahanesine kaldım memlekette 2 hafta fazladan ailemle doyasıya vakit geçirdim. Geçen hafta bugün hiç bir sebep yokken annemi kaybettim aniden. Melek annem diye öpe koklaya son yolculuğuna uğurladım son nefesini verdi kucağımda. Tarifi imkansız bir acı hala daha kabus görmüş olmayı bir an evvel uyanmayı diliyorum ama maalesef ki gerçek. Takdir Allahın tek temennim huzur içinde ışıklar içinde uyuyor olduğunu düşünmek. Ruhuna birer fatiha okursanız mutlu olurum. Bu arada bebeğim minik tekmeleriyle teselli etti annesini zor zamanlarında. Cuma günü ayrıntılı ultrasonda gördük ki kaybolmuş kuzumun beynindeki kist şükürler olsun Rabbime. Üzüntüye mi bağlı yoksa plesantanın rahim ağzına yakın olmasına mı kasık ağrılarım var biraz. Gerçi doktor 24. Haftada muhtemelen yukarı çıkacaktır dedi. Rabbim bebeklerimizi korusun büyük acılar yaşatmasın kimselere.
Bende de var canım aynı sağ tarafta bir sertleşme gibi hissediyorum ve acıma oluyor, bu akşam doktorda ayrıntılı usg var soracağım bakalım nedir diye.kızlar günaydın rahmimin sağına doğru bi gerilme var acıo dönerken kalkarken falan sertlik gibi.nedir bu varmı böyle birşey hisseden başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?