2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Z Zynpmnsr başın sağolsun mekanı cennet olsun annenin. Ne söylense boş hayat çok tuhaf bi yanda ölüm bi yanda doğum. Çok şükürki meleğin iyiymiş. Son anda annen ile daha fazla vakit geçirmenede vesile olmuş

bi müddet katlanıcaz artık. Yeterki sağlıkla gelsinler. Aile hekiminde tüm tahliller yapılıyor mu. Benim sağlık ocağıyla pek bağım yok hala gidip kayıt yaptırmadım
Bütün kan tahlillerimi yaptım aile hekiminde. Hatta hemşire whats uptan msj attı bugün haftaya gene gidip tekrarlıcam. Doktor açlık tokluk kan şekeri istedi onu yaptırıcam. Ve 1 lira vermiyorsun. Tüp bebek tedavisi başında hem heyecandan hem acemilikten hastanede yaptırmıştım. Öyle bir fatura çıkartmışlardıki yazık günah ya.

bawin sagols
bawin sagolsun canim mekani cennet olsun. rabbim bebegini korusun. sag salim kucagina alirsin. ne desek teselli olmaz biliyorum. anne yeri bir weyle doldurulâmaz. ama hepimiz bor gun gidecegiz. Allah rahmet eylesin cok uzuldum. (((( hauirla wer kardewdir . bak bir yanda uzuldun bir yandan bebegin icin guzel heber almiwsin. Allah bundan sonra hephayir iwler acsin bawina canim

Doğru diyorsun canım mağazadan almak muhatap bulma açısından daha mantıklı

Okurken bir anda şok oldum canım, başın saolsun, mekanı cennet olsun melek annenin çok üzüldüm gerçekten, allah sabırlar versin...oğlunu da sana bağışlasın, yüzünü güldürsün..

Allah sabir ve yasama isigi versin canim.son zamanlarinda cok guzel vakit gecirmissiniz ne guzel.gozu arkada kalmamistir annenin sen uzaktasin diye.

Günaydın kizlar bugun kasiklarim siddetli agriyor doğrulamıyorum

başınız sağolsun çok üzüldüm ben de rüyasını görmüştüm uyandığımda resmen o anı yaşıyordum acısını tarif edemem Allah sabır versin Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Öncelikle banu cıftcının doğru nefes alma videosnu izle ıkınmada en cok yardımcı olan bana o oldu.
Doğum konusunde eğer doktoruna güveniyotsan kı güvenmelisin o seni doğru yonlendırecek ne gerekırse onu yapacağna eminim doğuma 5-6 hafta kala korkularnı ve düşüncelernı dokdorunla paylaş o zaman senın için en iyisine birlikte karar vere bilirsin. Emin ol cokta rahatlıycaksın aklındakı soru işaretlerinden kurtulduğunda.

Başın sağolsun Allah bebeğine, sana ve geride kalanlara hayırlı sağlıklı ömür versin canım, ne zor birşey olduğunu anlıyorum ama sende anne oluyorsun Allah güç verir annelere.
Kasık ağrıları ve arada göbeğin altında acımalar bende de oluyor canım.

Allah sabırlar versin canım. Herşeyde bir hayır vardır. Son zamanında annenin yanında olman için bebeğin bahane olmuş çok şükür bebeğinde de bir sıkıntı yok.

kızlar günaydın rahmimin sağına doğru bi gerilme var acıo dönerken kalkarken falan sertlik gibi.nedir bu varmı böyle birşey hisseden başka

başın sağolsun canım Allah'ım sabır versin

okudum cnm rabbim mekanini cennet etsin cok cok zor bisey Ama allah doyasiya yaninda kal diye biseyi vesile kılmıs subhanallah inşallah kalanlara evladina saglikli uzun omurler nasp etsin rabbim

kızlar günaydın rahmimin sağına doğru bi gerilme var acıo dönerken kalkarken falan sertlik gibi.nedir bu varmı böyle birşey hisseden başka
Bende de var canım aynı sağ tarafta bir sertleşme gibi hissediyorum ve acıma oluyor, bu akşam doktorda ayrıntılı usg var soracağım bakalım nedir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…