2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın rahmimin sağına doğru bi gerilme var acıo dönerken kalkarken falan sertlik gibi.nedir bu varmı böyle birşey hisseden başka

Bende de var canım aynı sağ tarafta bir sertleşme gibi hissediyorum ve acıma oluyor, bu akşam doktorda ayrıntılı usg var soracağım bakalım nedir diye.

Günaydın herkese,

Aynı sertlik bende de var benim ortanın hafif solunda. aynı şekilde dönerken vs acıma hissi sonrasında dokunduğumda o bölgede sertlik olduğunu hissediyorum.

Contractubex jeli araştırabilirsin. Ben kullanıyorum izler için ama düzenli olmazsa işe yaramıyor.

Bende de var canım aynı sağ tarafta bir sertleşme gibi hissediyorum ve acıma oluyor, bu akşam doktorda ayrıntılı usg var soracağım bakalım nedir diye.
İnşallah bi problem değildir canım güzel haberini beklioruz.benimde yarın ayrıntılı var

Sağlık ocağı tetanoz aşısıyla ilgili birşey sordu mu?

Günaydın herkese,

Aynı sertlik bende de var benim ortanın hafif solunda. aynı şekilde dönerken vs acıma hissi sonrasında dokunduğumda o bölgede sertlik olduğunu hissediyorum.
aynen kesinlikle aynı durumdayız sıradan bi hal o zaman bu

Kız ne güzel basit anlatmissin..
Herkesi dikmek için uyusturuyorlar demi canım...
Ben dikilmekten korkuyorum..
Ben uyuşdurulmama rağmen doğururken bağırmayan ben dikişleri cok fena hisetim cığliğida o zaman atım hem içimde kalmasın dedim şimdi bağiramıycam sa ne zaman bağırıcam dedim cok fenaydi ama bende uyuşdurucu iynenin bi tehsiri olmadı sanırım o yüzden.

Bendede oldu. Hatta 500 metre mesafeyi 3 kere duvara yaslanarak dinlenerek devam ettim. Kasıklarım patlıcak gibi oldu. Bu haftalarda aşağımı iniyor acaba?
Benim ki hep asagidaymis canim bilmiyorum ki tek hatam ayakta hapsirmak oldu o an oturamadim .Ondan kaynakli da olabilir .

kızlar ayrıntılı usgde bebeğimizin renkli yüzünün göründüğü resim veriolarmı çokmu erken böyle bir resim için :)

Günaydın herkese,

valla ayni sey bendede var sanki damar cekiliyor. sol kasigimda aciyor. acaba rahim karin buyuyo ondan mi oluo hepimizde bu haftalarda varsa

ayrintilida veriolar cnm hatta gttgin merkeze bagli sana cd bile veriyor dr

Veriyorlar cnm bak boyle birsey oglusumda verdiler video da vardi cd ile ama kimisine vermior sanirim
Eki Görüntüle 2113986

gitceğim merkez resim cd verio da ben verdiği resim renkli ve bebişin tipine benzeyen bi resim olurmu acaba die merak ettim acaba zaman olarak öyle bir resim için erkenmi acaba die düşündümde. haftaya cumayı dört gözle bekliyorum ayrıntılı için :)

Kızlar bende yarın detaylıya giricem 21+0 olucaz dua edin lütfen Bide sizde oluyor mu benim kız sağ kaburgama baskı yapıyor hep sürekli kaburgam ağrıyor özellikle akşamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…