2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende yarın detaylıya giricem 21+0 olucaz dua edin lütfen Bide sizde oluyor mu benim kız sağ kaburgama baskı yapıyor hep sürekli kaburgam ağrıyor özellikle akşamları
hayrli haberler alirsin canim inwallah.benim belim agriyor sirt ustu uzandimmi kalkamiyorum. ciglik atiyorum agridan neredeyse

Bende 3lu icin kan verdim usgye girdim ama uni hastanesi organlarina mi bakti anlamadim nisede solemdi bana 3lu icin ultrasona neden sokuolar bilginiz var mi kizlar

Haftalar ilerledikçe şikayetlerimiz artıyor anladığım kadarı ile. Beni de gaz mahvediyor. Belime kasıklarıma vuruyor. Dün gece hiç uyuyamadım.

Cnm benim başın sağolsun çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin. Benimde anneciğim son nefesini kollarımda vermişti helâllik bile alamamıştım. Allahım mekanını cennet eylesin, sana ve yavruna uzun ömürler versin.

Haftalar ilerledikçe şikayetlerimiz artıyor anladığım kadarı ile. Beni de gaz mahvediyor. Belime kasıklarıma vuruyor. Dün gece hiç uyuyamadım.
Bendede gaz ve bel ağrısı oluyor dışarı çıkıp biraz dolaşsam hemen kasiklarim agriyor.

Kızlar bendede sağ böbreğimde küçük kistler cıktı doktorum haftada 30 lt su tuketmemi söyledi şimdi günde 4 lt su içmeye calisiyorum ama maalesef ki 3.5 lt den yukarı çıkamıyorum.

Kızlar bendede sağ böbreğimde küçük kistler cıktı doktorum haftada 30 lt su tuketmemi söyledi şimdi günde 4 lt su içmeye calisiyorum ama maalesef ki 3.5 lt den yukarı çıkamıyorum.
Geçmiş olsun 4 lt su içmek çok zor ben en fazla 10-14 arası içebiliyorum

Başınız sağolsun , mekanı cennet olsun inşallah çok ağır bir durum sizin için Rabbim sabrınıda versin İnşallah

Geçmiş olsun 4 lt su içmek çok zor ben en fazla 10-14 arası içebiliyorum
Teşekkür ederim cnm gerçekten çok zorluyor beni 4 lt su normalde hamilelikten önce su içen biri değildim şimdi elimden geldiğince içmeye calisiyorum ama 4 lt hakkaten zorluyor yani bence sende biraz çoğalt cnm sıkıntı yaşama ilerde

kızlar günaydın rahmimin sağına doğru bi gerilme var acıo dönerken kalkarken falan sertlik gibi.nedir bu varmı böyle birşey hisseden başka
Aynı şeyi bende hissedyrm sağ tarafımda bıçak batar gibi oluyor. Geçen gece uykumdan uyandrdı. Çikolata kistim vardı ben ona yordum haftasonu doktra soracağım bu aralar sık sık batmaya başladı

Aynı şeyi bende hissedyrm sağ tarafımda bıçak batar gibi oluyor. Geçen gece uykumdan uyandrdı. Çikolata kistim vardı ben ona yordum haftasonu doktra soracağım bu aralar sık sık batmaya başladı
Canim banada suyu cok ic dedi suyu icmedigin zaman rahimde kasilma yapiomus susuzluk gunluk 3 lt dedi

Evet canim otururken ya da yatarken dizlerimi hemen karnima cekiyorum siddeti azaliyor .
Canım şimdi nasıl oldun ? Ben ayakta hapsurunca bacağımi karnım doğru çekiyorum yani tek ayak üstünde duruyorum diğerini karnıma doğru çekiyorum hafiften de öne doğru eğiliyorum o zaman acı olmuyor canım başına gelirse dene belki sende de ise yarar

Y

Yok canim radyolojiden sira aldim 26 marta gun verside 3lu test icin ultrasona soktu doktor bise demedi suyu tam dedi bende cinsiyeti sordun burdan goremiorum dedi anlamadim ki
Bu girdigin normal ultrason o zaman banada söylemediler dünde ayrintiliya girdim ve sagligi nssil dedim bitsin söylicem dedi ama hiçbirsey söylemedi cinsiyetide biri kizmi dedi digeri ben erkek diyorum dedi yani net bisey yok insanı çıldırtiyorlar

Yaaa canimm ilk gidiorum uni hastanesine allahim labirent gibi hastane ney nerde bulamiosun bi yere giriom ust odaya git oraya gidiom tekrar oraya gonderio ayyy sonucu bi alsaydim hayirlisiylaa dahaa gitmemm ya uzaklikta cabasii evim kumbette cokk uzakk kalio bize

Ayyy wallaaa yaa kendileri bile emin deillerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…