2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim çok uzak valla bende 2. Oglunda çok dolaştim oralarda iyi biliyorum şimdide mecbur kalmasam gitcem ama iste ben gidince hasta oluyorum kokusundan nefret ediyorum

Amin canım amin zor işler hiç bi doktora inanasim gelmiyor 2. Ogluma 6. Ayina kadar kız dediler herşy pembis aldim hatta özelde bile artik giydirmek zorunda kaldim

Merhaba ilk ultrason resmimiz karından foto yaklaşık 7 haftalık burda cinsiyet hakkında fikri olan var mı

Eklentiler

• F0EABBD4-BFC2-4D6C-B3EB-0171F5CF5A9B.webp
    13 KB · Görüntüleme: 53
4 lt bana göre baya çok :) Hararet yapcak şeyler yiyorum ki su içiyim en az 3 lt olur sanırım. yaza doğru daha çok iceriz inşş

kızlar doktorla doğum şekli kaçıncı haftadan itibaren konuşulmaya başlanıyor genellikle? bir de özel kliniği olan doktora gidip de doğumu hastanede yapanlar var mı? duyumlarıma göre doktorla ileitşime geçilip hastaneye gidliyormuş ama doktor ne kadar uyum sağlayabilir şüphelerim var.

Kızlar bugün detaylıyı yaptı doktorum. Kendisi yapıyormuş. şükür herşey olması gerektiği gibiymiş. Cinsiyet için çok bekletti bizi ama pozunu verdi bugün baya güldük doktorla. Şüpheye gerek kalmadı maşallah diyo doktor. Oğluşumuz olacak :)

Ayy cok tatli ya canim masallahhh cok guldum :)

Yorum yapti mi oncedem doktorun hangi haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…