2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

4 lt bana göre baya çok :) Hararet yapcak şeyler yiyorum ki su içiyim en az 3 lt olur sanırım. yaza doğru daha çok iceriz inşş
Ins cnm yaza doğru biraz daha rahat iceriz suyu ama bu dönemde içilmiyor. Böbrekte kistler olduğu için 4 lt dedi doktor herhalde tuvalete giderek kistler yok olucak sanirim.

maşallah canım benim...

güle güle kullansın kuzucuk

Haftalar ilerledikçe şikayetlerimiz artıyor anladığım kadarı ile. Beni de gaz mahvediyor. Belime kasıklarıma vuruyor. Dün gece hiç uyuyamadım.

Kesinlikle, geçenlerde de yazmıştım 4-6. Aylar için gebelikte balayı demişlerdi ben balayı yaşamayı bırakın şikayetlerim sürekli artıyor.

Merhaba kızlar. 4 lü taramadan sonra sıra detaylı ultrasona mı geliyor başka bir şeye bakılıyor mu ?

Kızlar dun aksam su gibi akıntı geldi benden ama çok geldi yani pijamam bile ıslandı. Bebeğin suyu mu bilmiyorum gece korkudan uyuyamadım ağrım başlar da hissetmem diye. Şimdi iş çıkışı doktora gidicem. Her yerim ağrıyor şuan. İnşallah bebeğin suyu sızmıyordur. İnşallah normal gebelik akıntısıdır. Moralim çok bozuk

Çatı muayenesinden sonra son haftarda 34-35 olabilir tam hatırlamıyorum

İnşallah bi sorun yoktur canım hayırlı haberlerini bekliyorum

Allah rahmet eylesin annene canım Fatiha okudum, ulaşır inşallah.

Selam kizlar 4lu tarama sonucum yuksek cikti amniyosentez istediler kabul etmedim 2 gundur kendimde degilim varmi benim gibi olan acaba

Simdi daha iyiyim canim .Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…