2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yorum yapti mi oncedem doktorun hangi haftalarda
12 de ikili taramada şuan erken dedi 15 te çağırdı ama göremedi iki kez uğraştı. Açık açık göremedim bişey söyleyemem dedi. Detaylıda öğreniriz nasıl olsa kafan karışmasın dedi. Bişey tahmin ediyorum hemen pembeler maviler eve dolduruyorsunuz dedi :) yani ilk kez bugün görünce söyledi ki ben bile anladım artık görünce bugün :)

Veriyorlar cnm bak boyle birsey oglusumda verdiler video da vardi cd ile ama kimisine vermior sanirim
Eki Görüntüle 2113986
Oyyy masallah bizim de boyle pozumuz olur insallah:)
Merhaba 8 haftalık hamileyim ekte karından ultrason fotom var cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Hayırlı olsun oncelikle .Bu kadar sabirsiz olmayin teorilere güvenmeyin fazla .Zira burda 16.haftaso dolmus ama cinsiyetini ogrenemeyen arkadaslar bile var .Heyecan iyidir .Biraz bekleyin
Oğlan bekleyenler çoğalıyor. Aramiza hosgeldin canim .
Canim ne dedi dr ciktin mi hayirli haberle gel insallah

Ay. Tosbik yaaa bacaklarida acmisss anne bukadar bekledin yeterr artikk dedi tosun :)

Olucak tabi Allahin izniyle cnm dogana kadar bakip bakip seviceksin,sonrasinda dogdugu gun fark ediceksin yuzu o resme cok benziyor, biz benzetmistik dudaklari falan hep ayni..
Ayyy insallah bizimki daha 17 martta.Ya bir de usg ile doğum fotolarini yan yana koyuyorlar ya hepsi tipa tip ayni oluyor.Eli kafadaysa kafada ,dudaklar büzülmüşse ayni bayılıyorum .

Cnm ins akintidir stress yapma ama mutlaka gorun dr a ,hemen suyuna bakip soyler ztn, bizede haber hayirli haberlerle don

Evet canim otururken ya da yatarken dizlerimi hemen karnima cekiyorum siddeti azaliyor .
Bende alerjik astim var dakikada belki 20 defa arka arkaya hapşırdiğim oluyor.normalde alerji ilacım var ama hamilelik dolayısıyla onun yerine daha hafif bir ilaç almak durumundayim ve maalesef hapşırık nöbetimi ve tikanma mi engellemiyor bu ilaç napicam hic bilemiyorum yarın dr gidip baska bir formül isteyeceğim dayanamıyorum artık

Allah yardimcimiz olsun .Benim de toza,polene alerjim var bahar yaklastikca kaygim artiyor .Simdi bile siniftaki toz yetiyor hapsirmama .

Bende goruyorum cnm insta da, ins sanada nasib olsun oyle bir kolaj yapmak
Insallah canim .Zaten fotoğrafçılıkla ugrasiyorum amatör kendi çapımda .Düğün cekimi filan yaptim .Yakinda arkadasim dogum yapacak bebek cekimi yapcam ilk kez ve heyecanliyim .Kendi oğlusum da cok sansli olacak bu konuda fotojenik olur insallah

Aynı şeyi bende hissedyrm sağ tarafımda bıçak batar gibi oluyor. Geçen gece uykumdan uyandrdı. Çikolata kistim vardı ben ona yordum haftasonu doktra soracağım bu aralar sık sık batmaya başladı

Canım bende çikolata kisti var. hamilelik başında 4,5cm idi. Sonra 3,5 oldu. Bidaha göremedi sanırım doktor rahim büyüdüğü için. Sen normal mi sezeryan mi istiyorsun peki yada doktorun ne diyor? Ben normal olsun diyorum ama içimde o kistin kalacak olması beni korkutuyor. 1,5yılda hamile kalabildim. Tekrar büyüme olur hamile kalmamı engellerse diyorum. Ama sezeryan ile de yumurta rezervlerine zarar verilme durumu oluyormuş sanırım. Kafam çok karışık

Ayyy cok hos cnm benmde esim ugrasiyordu canon 40d si vardi hevesi kacinca gitti satti guzelim kamerayi neymis eskimis ustelik yaninda iki lens ve bir tripot, simdi yalvariyor tekrar alalim diye

bnde yaptrmadm cnm

Yaptırma diye doktorun mu dedi canım? Bana sebep olarak erken doğumu tetikliyor dedi. Ama kimi doktor da ameliyathanedeki malzemelerden bile bişey bulaşır ya da çocuğa bişey batarsa filan diye tedbir amaçlı yaptır diyor. İkilemde kaldım zararı ne ki niye yaptırma diyorlar bazısı??

Canim sen ne ogretmenisin kac seneliksin
Ozel egitimcigim 25 yaşındayım 3.yilim
Ayyy cok hos cnm benmde esim ugrasiyordu canon 40d si vardi hevesi kacinca gitti satti guzelim kamerayi neymis eskimis ustelik yaninda iki lens ve bir tripot, simdi yalvariyor tekrar alalim diye
Her seyi satarim makinemi ancak yeni model alcaksam satarim.Makinesiz asla .Ama erkekler farkli biraz anlamak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…