- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #23.401
12 de ikili taramada şuan erken dedi 15 te çağırdı ama göremedi iki kez uğraştı. Açık açık göremedim bişey söyleyemem dedi. Detaylıda öğreniriz nasıl olsa kafan karışmasın dedi. Bişey tahmin ediyorum hemen pembeler maviler eve dolduruyorsunuz dedi :) yani ilk kez bugün görünce söyledi ki ben bile anladım artık görünce bugün :)Yorum yapti mi oncedem doktorun hangi haftalarda
Oyyy masallah bizim de boyle pozumuz olur insallah:)Veriyorlar cnm bak boyle birsey oglusumda verdiler video da vardi cd ile ama kimisine vermior sanirim
Eki Görüntüle 2113986
Hayırlı olsun oncelikle .Bu kadar sabirsiz olmayin teorilere güvenmeyin fazla .Zira burda 16.haftaso dolmus ama cinsiyetini ogrenemeyen arkadaslar bile var .Heyecan iyidir .Biraz bekleyinMerhaba 8 haftalık hamileyim ekte karından ultrason fotom var cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Oğlan bekleyenler çoğalıyor. Aramiza hosgeldin canim .Eki Görüntüle 2114122
Kızlar bugün detaylıyı yaptı doktorum. Kendisi yapıyormuş. şükür herşey olması gerektiği gibiymiş. Cinsiyet için çok bekletti bizi ama pozunu verdi bugün baya güldük doktorla. Şüpheye gerek kalmadı maşallah diyo doktor. Oğluşumuz olacak :)
Canim ne dedi dr ciktin mi hayirli haberle gel insallahKızlar dun aksam su gibi akıntı geldi benden ama çok geldi yani pijamam bile ıslandı. Bebeğin suyu mu bilmiyorum gece korkudan uyuyamadım ağrım başlar da hissetmem diye. Şimdi iş çıkışı doktora gidicem. Her yerim ağrıyor şuan. İnşallah bebeğin suyu sızmıyordur. İnşallah normal gebelik akıntısıdır. Moralim çok bozuk
Ay. Tosbik yaaa bacaklarida acmisss anne bukadar bekledin yeterr artikk dedi tosun :)12 de ikili taramada şuan erken dedi 15 te çağırdı ama göremedi iki kez uğraştı. Açık açık göremedim bişey söyleyemem dedi. Detaylıda öğreniriz nasıl olsa kafan karışmasın dedi. Bişey tahmin ediyorum hemen pembeler maviler eve dolduruyorsunuz dedi :) yani ilk kez bugün görünce söyledi ki ben bile anladım artık görünce bugün :)
Bende bekliyorum sonucumu cuma çıkıcak 2 li normal mi çıkmıştı sizinSelam kizlar 4lu tarama sonucum yuksek cikti amniyosentez istediler kabul etmedim2 gundur kendimde degilim varmi benim gibi olan acaba
Olucak tabi Allahin izniyle cnm dogana kadar bakip bakip seviceksin,sonrasinda dogdugu gun fark ediceksin yuzu o resme cok benziyor, biz benzetmistik dudaklari falan hep ayni..Oyyy masallah bizim de boyle pozumuz olur insallah:)
Ayyy insallah bizimki daha 17 martta.Ya bir de usg ile doğum fotolarini yan yana koyuyorlar ya hepsi tipa tip ayni oluyor.Eli kafadaysa kafada ,dudaklar büzülmüşse ayni bayılıyorum .Olucak tabi Allahin izniyle cnm dogana kadar bakip bakip seviceksin,sonrasinda dogdugu gun fark ediceksin yuzu o resme cok benziyor, biz benzetmistik dudaklari falan hep ayni..
Cnm ins akintidir stress yapma ama mutlaka gorun dr a ,hemen suyuna bakip soyler ztn, bizede haber hayirli haberlerle donKızlar dun aksam su gibi akıntı geldi benden ama çok geldi yani pijamam bile ıslandı. Bebeğin suyu mu bilmiyorum gece korkudan uyuyamadım ağrım başlar da hissetmem diye. Şimdi iş çıkışı doktora gidicem. Her yerim ağrıyor şuan. İnşallah bebeğin suyu sızmıyordur. İnşallah normal gebelik akıntısıdır. Moralim çok bozuk
Bilemiyorum ki canim simdi benimsbebis 25 cm sanirim uzun olcak :)İnsan herseyden huylanıyor, büyükse de küçükse de bir "acaba" oluşuyor hemennormal olduğunu duyunca rahatladım şimdi . Dr uzun bi bebek olacak demişti, seninki de öyle o zaman
Evet benimkininde cenesi ve burnuOlucak tabi Allahin izniyle cnm dogana kadar bakip bakip seviceksin,sonrasinda dogdugu gun fark ediceksin yuzu o resme cok benziyor, biz benzetmistik dudaklari falan hep ayni..
Bende goruyorum cnm insta da, ins sanada nasib olsun oyle bir kolaj yapmakAyyy insallah bizimki daha 17 martta.Ya bir de usg ile doğum fotolarini yan yana koyuyorlar ya hepsi tipa tip ayni oluyor.Eli kafadaysa kafada ,dudaklar büzülmüşse ayni bayılıyorum .
Bende alerjik astim var dakikada belki 20 defa arka arkaya hapşırdiğim oluyor.normalde alerji ilacım var ama hamilelik dolayısıyla onun yerine daha hafif bir ilaç almak durumundayim ve maalesef hapşırık nöbetimi ve tikanma mi engellemiyor bu ilaç napicam hic bilemiyorum yarın dr gidip baska bir formül isteyeceğim dayanamıyorum artıkEvet canim otururken ya da yatarken dizlerimi hemen karnima cekiyorum siddeti azaliyor .
Allah yardimcimiz olsun .Benim de toza,polene alerjim var bahar yaklastikca kaygim artiyor .Simdi bile siniftaki toz yetiyor hapsirmama .Bende alerjik astim var dakikada belki 20 defa arka arkaya hapşırdiğim oluyor.normalde alerji ilacım var ama hamilelik dolayısıyla onun yerine daha hafif bir ilaç almak durumundayim ve maalesef hapşırık nöbetimi ve tikanma mi engellemiyor bu ilaç napicam hic bilemiyorum yarın dr gidip baska bir formül isteyeceğim dayanamıyorum artık
Insallah canim .Zaten fotoğrafçılıkla ugrasiyorum amatör kendi çapımda .Düğün cekimi filan yaptim .Yakinda arkadasim dogum yapacak bebek cekimi yapcam ilk kez ve heyecanliyim .Kendi oğlusum da cok sansli olacak bu konuda fotojenik olur insallahBende goruyorum cnm insta da, ins sanada nasib olsun oyle bir kolaj yapmak
Canim sen ne ogretmenisin kac seneliksinAllah yardimcimiz olsun .Benim de toza,polene alerjim var bahar yaklastikca kaygim artiyor .Simdi bile siniftaki toz yetiyor hapsirmama .
Aminnn aynen bahar yaklaştıkça azitiyo mübarek Allah kolaylık versin inşaAllah hepimizeAllah yardimcimiz olsun .Benim de toza,polene alerjim var bahar yaklastikca kaygim artiyor .Simdi bile siniftaki toz yetiyor hapsirmama .
Aynı şeyi bende hissedyrm sağ tarafımda bıçak batar gibi oluyor. Geçen gece uykumdan uyandrdı. Çikolata kistim vardı ben ona yordum haftasonu doktra soracağım bu aralar sık sık batmaya başladı
Ayyy cok hos cnm benmde esim ugrasiyordu canon 40d si vardi hevesi kacinca gitti satti guzelim kamerayi neymis eskimis ustelik yaninda iki lens ve bir tripot, simdi yalvariyor tekrar alalim diyeInsallah canim .Zaten fotoğrafçılıkla ugrasiyorum amatör kendi çapımda .Düğün cekimi filan yaptim .Yakinda arkadasim dogum yapacak bebek cekimi yapcam ilk kez ve heyecanliyim .Kendi oğlusum da cok sansli olacak bu konuda fotojenik olur insallah
bnde yaptrmadm cnm
Ozel egitimcigim 25 yaşındayım 3.yilimCanim sen ne ogretmenisin kac seneliksin
Her seyi satarim makinemi ancak yeni model alcaksam satarim.Makinesiz asla .Ama erkekler farkli biraz anlamak zor.Ayyy cok hos cnm benmde esim ugrasiyordu canon 40d si vardi hevesi kacinca gitti satti guzelim kamerayi neymis eskimis ustelik yaninda iki lens ve bir tripot, simdi yalvariyor tekrar alalim diye
Guzel meslek canim ne mutlu sana :)Ozel egitimcigim 25 yaşındayım 3.yilim
Her seyi satarim makinemi ancak yeni model alcaksam satarim.Makinesiz asla .Ama erkekler farkli biraz anlamak zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?