- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #23.421
Evet meslegimi cok seviyorum .Okulda olmak da ayri bir duygu zil sesi hep cocukluguna götürüyor.Guzel meslek canim ne mutlu sana :)
Ortak yanimiz cok cnm bende cocuk gelisimciyim, anaokul ogretmeni ama oglumdan sonra isi biraktim, yasta 31 olunca 2. cocuk beklemez dedik belki onlar buyusun tekrar donerim kismetse..Ozel egitimcigim 25 yaşındayım 3.yilim
Her seyi satarim makinemi ancak yeni model alcaksam satarim.Makinesiz asla .Ama erkekler farkli biraz anlamak zor.
İnşallah bi sorun yoktur canım hayırlı haberlerini bekliyorum
Oyyy masallah bizim de boyle pozumuz olur insallah:)
Hayırlı olsun oncelikle .Bu kadar sabirsiz olmayin teorilere güvenmeyin fazla .Zira burda 16.haftaso dolmus ama cinsiyetini ogrenemeyen arkadaslar bile var .Heyecan iyidir .Biraz bekleyin
Oğlan bekleyenler çoğalıyor. Aramiza hosgeldin canim .
Canim ne dedi dr ciktin mi hayirli haberle gel insallah
Dr alttan muayene etti alttan ultrasonla da baktı her sey normal görünüyormuş görünen akıntı normal gebelik akintisiymiş. Ama yine de ilişki bir süre olmasın dedi. İçimiz rahatladı biraz kızlar bı an erken doğum yapicam sanmıştım. Suyu azalmamişCnm ins akintidir stress yapma ama mutlaka gorun dr a ,hemen suyuna bakip soyler ztn, bizede haber hayirli haberlerle don
Ara verince insan soğuyor demi .Calisirken bir sekilde ilerliyor süreç ama ev hanimi moduna girip tekrar ise baslamak zordur eminim .Ben yaz tatilinden sonra bile zorlaniyorum :)Ortak yanimiz cok cnm bende cocuk gelisimciyim, anaokul ogretmeni ama oglumdan sonra isi biraktim, yasta 31 olunca 2. cocuk beklemez dedik belki onlar buyusun tekrar donerim kismetse..
Iyi cok sukur canim rahat bir nefes almissindir cok sevindim.Dr alttan muayene etti alttan ultrasonla da baktı her sey normal görünüyormuş görünen akıntı normal gebelik akintisiymiş. Ama yine de ilişki bir süre olmasın dedi. İçimiz rahatladı biraz kızlar bı an erken doğum yapicam sanmıştım. Suyu azalmamiş
Aynen ben ozledim aslinda ama bi yandan da kendi evlatlarimla ilgilenmek fikri daha mutlu ediyor, cunku senelerce baskalarinin cocuguna bakinca bir ozenme oluyordu ben birde ozel sektordeydim, calisan annelerin cocuklari ilgiye ac cocuklar sende bilirsin, kendi cocugum olsun ben bakicam birakmam kimseye diye ahd ettim,esimde zorlamiyor calis die, cok sukur yuvarlanip gidiyoruzAra verince insan soğuyor demi .Calisirken bir sekilde ilerliyor süreç ama ev hanimi moduna girip tekrar ise baslamak zordur eminim .Ben yaz tatilinden sonra bile zorlaniyorum :)
Dr alttan muayene etti alttan ultrasonla da baktı her sey normal görünüyormuş görünen akıntı normal gebelik akintisiymiş. Ama yine de ilişki bir süre olmasın dedi. İçimiz rahatladı biraz kızlar bı an erken doğum yapicam sanmıştım. Suyu azalmamiş
cnm bn kendim arastrdm acikcasi bnm daha once 7 haftalik bir kurtajm ve dis gebeligim oldu. bundada bu haftaya kadar sukur geldim pimpirikliydim cok arastrdm.Yaptırma diye doktorun mu dedi canım? Bana sebep olarak erken doğumu tetikliyor dedi. Ama kimi doktor da ameliyathanedeki malzemelerden bile bişey bulaşır ya da çocuğa bişey batarsa filan diye tedbir amaçlı yaptır diyor. İkilemde kaldım zararı ne ki niye yaptırma diyorlar bazısı??
Saol canım öğrendiğim iyi oldu. Bugün oğluma doğum yaptığım doktora randevu aldım birsürü yeni tahlil istedi yapıp öyle gel dedi. Aile hekimine gidiyim. Tekrar teşekkürlerBütün kan tahlillerimi yaptım aile hekiminde. Hatta hemşire whats uptan msj attı bugün haftaya gene gidip tekrarlıcam. Doktor açlık tokluk kan şekeri istedi onu yaptırıcam. Ve 1 lira vermiyorsun. Tüp bebek tedavisi başında hem heyecandan hem acemilikten hastanede yaptırmıştım. Öyle bir fatura çıkartmışlardıki yazık günah ya.
Ben de calismadan duramam .Ozel daha farkli tabii. Ben istesem en fazla 2 yıl ucretsiz izin alabilirim .Onu da almayi düşünmüyorum .Evimiz kira bebegim olunca şartların daha guzel olmasi lazim onun gelecegi icin .Aynen ben ozledim aslinda ama bi yandan da kendi evlatlarimla ilgilenmek fikri daha mutlu ediyor, cunku senelerce baskalarinin cocuguna bakinca bir ozenme oluyordu ben birde ozel sektordeydim, calisan annelerin cocuklari ilgiye ac cocuklar sende bilirsin, kendi cocugum olsun ben bakicam birakmam kimseye diye ahd ettim,esimde zorlamiyor calis die, cok sukur yuvarlanip gidiyoruz
canim yazik ya neden korkutiyon gozlerinidaha da artacak kızlar... merak etmeyin :) kramplar girecek, reflü tavan yapacak, uykular harap olucak say say bitmez ama sonu güzel olucak inşallah
cogu arkadasimiz ben dahil zor hamile kaldik canim surpriz olanlar da vardir tabii .kizlar bir wey sorucam. burda hepiniz planlimi hamile kaldiniz ya aranizda benim gibi supriz hamilelik ywayan varmi acaba
gozun aydin canim. Allahim melegine sag salim kavuwtursun canim. ilk bbekmi sende? ben ilk bebegimde kolay hamile kaldim ama zor korudum. ikincini daha duwunmuyordum ama supriz oldu.cogu arkadasimiz ben dahil zor hamile kaldik canim surpriz olanlar da vardir tabii .
Ztn hep onlarin gelecegi icin annelik boyle bisey cnm ,Allah ayaklarina tas degdirmesin, bahtlarini acik etsin hep..Ben de calismadan duramam .Ozel daha farkli tabii. Ben istesem en fazla 2 yıl ucretsiz izin alabilirim .Onu da almayi düşünmüyorum .Evimiz kira bebegim olunca şartların daha guzel olmasi lazim onun gelecegi icin .
Biz bebek istedigimize karar verdik, yumurtlama takibi yaptik, ertesi ay tamamen planli bebis oldu.kizlar bir wey sorucam. burda hepiniz planlimi hamile kaldiniz ya aranizda benim gibi supriz hamilelik ywayan varmi acaba
Canım benm doktorum bu hafta ilk defa doğumla ilgili olarak normal diye tutturmazsn dimi dedi.. ben bozuldum biraz herşey yolunda giderse isterim tabi ki dedm. 4 başarısız tüp bebekten sonra kendiliğinden geldi meleğimz şuan hala clexane kullanıyorum. Kıymetli bi bebek benim için sezeryan yapalım dedi.. bişey diyemedim tabi. Kist için hiç bişey demedi ama küçüktü zaten ameliyatı hiç açmamıştı kist için sanırım küçülür kaybolur diye bekliyor inşallahta öyle olur.. benim tavsiyem sende dokundurma kiste çünkü rezervi baya düşürüyormuş bu konuda çok doktor uyarmıştı beni almak isteyen olursa aldırma dediler..Canım bende çikolata kisti var. hamilelik başında 4,5cm idi. Sonra 3,5 oldu. Bidaha göremedi sanırım doktor rahim büyüdüğü için. Sen normal mi sezeryan mi istiyorsun peki yada doktorun ne diyor? Ben normal olsun diyorum ama içimde o kistin kalacak olması beni korkutuyor. 1,5yılda hamile kalabildim. Tekrar büyüme olur hamile kalmamı engellerse diyorum. Ama sezeryan ile de yumurta rezervlerine zarar verilme durumu oluyormuş sanırım. Kafam çok karışık
Canim benimde 2li testim öyle çıkti 1.660 falan bende kabul etmedim amonisentez pekte sonuçlara inanmıyorum 100 de100 kesin sonuç deiller takma kafaya canımSelam kizlar 4lu tarama sonucum yuksek cikti amniyosentez istediler kabul etmedim2 gundur kendimde degilim varmi benim gibi olan acaba
Hayırlisi böyleymiş canım artik kiz torunlarimi severimOlsun canım kısmet, ne güzel üç tane delikanlı oğlun olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?