2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ozel egitimcigim 25 yaşındayım 3.yilim

Her seyi satarim makinemi ancak yeni model alcaksam satarim.Makinesiz asla .Ama erkekler farkli biraz anlamak zor.
Ortak yanimiz cok cnm bende cocuk gelisimciyim, anaokul ogretmeni ama oglumdan sonra isi biraktim, yasta 31 olunca 2. cocuk beklemez dedik belki onlar buyusun tekrar donerim kismetse..

İnşallah bi sorun yoktur canım hayırlı haberlerini bekliyorum

Cnm ins akintidir stress yapma ama mutlaka gorun dr a ,hemen suyuna bakip soyler ztn, bizede haber hayirli haberlerle don
Dr alttan muayene etti alttan ultrasonla da baktı her sey normal görünüyormuş görünen akıntı normal gebelik akintisiymiş. Ama yine de ilişki bir süre olmasın dedi. İçimiz rahatladı biraz kızlar bı an erken doğum yapicam sanmıştım. Suyu azalmamiş

Ortak yanimiz cok cnm bende cocuk gelisimciyim, anaokul ogretmeni ama oglumdan sonra isi biraktim, yasta 31 olunca 2. cocuk beklemez dedik belki onlar buyusun tekrar donerim kismetse..
Ara verince insan soğuyor demi .Calisirken bir sekilde ilerliyor süreç ama ev hanimi moduna girip tekrar ise baslamak zordur eminim .Ben yaz tatilinden sonra bile zorlaniyorum :)
Iyi cok sukur canim rahat bir nefes almissindir cok sevindim.

Ara verince insan soğuyor demi .Calisirken bir sekilde ilerliyor süreç ama ev hanimi moduna girip tekrar ise baslamak zordur eminim .Ben yaz tatilinden sonra bile zorlaniyorum :)
Aynen ben ozledim aslinda ama bi yandan da kendi evlatlarimla ilgilenmek fikri daha mutlu ediyor, cunku senelerce baskalarinin cocuguna bakinca bir ozenme oluyordu ben birde ozel sektordeydim, calisan annelerin cocuklari ilgiye ac cocuklar sende bilirsin, kendi cocugum olsun ben bakicam birakmam kimseye diye ahd ettim,esimde zorlamiyor calis die, cok sukur yuvarlanip gidiyoruz

Ay çok korktum ilk mesajını okuyunca.

Çok sevindim cnm geçmiş olsun,

cnm bn kendim arastrdm acikcasi bnm daha once 7 haftalik bir kurtajm ve dis gebeligim oldu. bundada bu haftaya kadar sukur geldim pimpirikliydim cok arastrdm.
doktorum ben sana yaptrma diyemem bakanlik bu sekilde yazi gonderiyor sana kalmis dedi. bir arkdsmdan bahsettim durumu riskliydi mesela ona yapilmamali durumu riskli erken dogum olablr dedi aslimda zararlari var ama ger bunyeye ayni etkiyi ypmio ... kimine bisey ypmazken kiminde biseyi tetikliyor bende baktm hastane ortamnda yuzde 1 lik ihtimal yani tetanoz olma riski yaptrmama karari aldm

Saol canım öğrendiğim iyi oldu. Bugün oğluma doğum yaptığım doktora randevu aldım birsürü yeni tahlil istedi yapıp öyle gel dedi. Aile hekimine gidiyim. Tekrar teşekkürler

Ben de calismadan duramam .Ozel daha farkli tabii. Ben istesem en fazla 2 yıl ucretsiz izin alabilirim .Onu da almayi düşünmüyorum .Evimiz kira bebegim olunca şartların daha guzel olmasi lazim onun gelecegi icin .

daha da artacak kızlar... merak etmeyin :) kramplar girecek, reflü tavan yapacak, uykular harap olucak say say bitmez ama sonu güzel olucak inşallah
canim yazik ya neden korkutiyon gozlerinioff ya kramplardan hic bahs etmeyelim.her an gelicek diye korkuyorum. kizimda baya cekdim wu kramplardanahh birde bdogum gunu sancilar hatirla

Kızlar bebeğinize gün içinde şarkı veya ninni tarzı birşeyler söylüyor musunuz? Yapılan araştırmalara göre anne karnındaki bebeğe hep aynı şarkıyı söylediğinizde doğduktan sonra o şarkıyla rahatlıyormuş. Özellikle ağlarken sakinleştirmek kolaylaşıyormuş. Uygulayan varsa hangi şarkıyı söylüyor acaba? :)

Ben de calismadan duramam .Ozel daha farkli tabii. Ben istesem en fazla 2 yıl ucretsiz izin alabilirim .Onu da almayi düşünmüyorum .Evimiz kira bebegim olunca şartların daha guzel olmasi lazim onun gelecegi icin .
Ztn hep onlarin gelecegi icin annelik boyle bisey cnm ,Allah ayaklarina tas degdirmesin, bahtlarini acik etsin hep..

Canım benm doktorum bu hafta ilk defa doğumla ilgili olarak normal diye tutturmazsn dimi dedi.. ben bozuldum biraz herşey yolunda giderse isterim tabi ki dedm. 4 başarısız tüp bebekten sonra kendiliğinden geldi meleğimz şuan hala clexane kullanıyorum. Kıymetli bi bebek benim için sezeryan yapalım dedi.. bişey diyemedim tabi. Kist için hiç bişey demedi ama küçüktü zaten ameliyatı hiç açmamıştı kist için sanırım küçülür kaybolur diye bekliyor inşallahta öyle olur.. benim tavsiyem sende dokundurma kiste çünkü rezervi baya düşürüyormuş bu konuda çok doktor uyarmıştı beni almak isteyen olursa aldırma dediler..

Selam kizlar 4lu tarama sonucum yuksek cikti amniyosentez istediler kabul etmedim 2 gundur kendimde degilim varmi benim gibi olan acaba
Canim benimde 2li testim öyle çıkti 1.660 falan bende kabul etmedim amonisentez pekte sonuçlara inanmıyorum 100 de100 kesin sonuç deiller takma kafaya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…