2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Farid Farjad hamilelikten once de sakinlesmek icin dinlerdim .Bebegim de dogunca kesin sevecek .Sarkidan ziyade Kur'an i Kerim dinleyen ,okuyan kisilerin bebeklerinin cok sakin olduguna ve Kur'an dinleyerek kolayca uyuduğuna kac kez şahit oldum.Ben de bunu uygulamayı düşünüyorum insallah hem rahatlamak hem de bebegin sakinligi ,yüz ve huy guzelligi ve de kolay dogum icin.
gozun aydin canim. Allahim melegine sag salim kavuwtursun canim. ilk bbekmi sende? ben ilk bebegimde kolay hamile kaldim ama zor korudum. ikincini daha duwunmuyordum ama supriz oldu.
Amin canim. Insallah ilk bebegim evet :) Allah hepsini korusun insallah isteyenlere de nasip etsin
Ztn hep onlarin gelecegi icin annelik boyle bisey cnm ,Allah ayaklarina tas degdirmesin, bahtlarini acik etsin hep..
Amim canim insallah
 
Allah korusun canım , çok geçmiş olsun Allah bir daha korkulacak hiç bir olay yaşatmasın , ben de hep bir şey olacak korkusuyla yaşıyorum bir an önce temmuz ayı gelse de bu korkudan kurtulsam, Allah hepimize sağ salim doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
 
Amin canım inşallah. Ben de 28. hafta gelse rahatlicam. Allah hicbirimize kayıp yasatmasin
 
kizlar bir wey sorucam. burda hepiniz planlimi hamile kaldiniz ya aranizda benim gibi supriz hamilelik ywayan varmi acaba
Men planlı qaldım canım keçen ilden beri xeyalını qururduq ama araya bezi problemler girdi deye bu vaxta erteledik nehayet şükürler olsun hamile qaldım , inşallah sağ salamat dünyaya getirerem :)
 
Bende de alerjik astım var şimdilik symbicort ve ventolin kullaniyorum ama dediğin gibi alerji haplarını almiyorum. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun .
 
kizlar bir wey sorucam. burda hepiniz planlimi hamile kaldiniz ya aranizda benim gibi supriz hamilelik ywayan varmi acaba
Bizimde planli oldu cnm, 2. Cocugu cok uzatmak istemedim ben esimde bana uydu yasta ilerlemeden 2 cocuk birden buyur dedik aralarinda hemen hemen 3 yas olucak..
 
Ben oglusumla hergun soyledigim icin bebiste nasipleniyor,hatta kardesiyle simdiden diyalog kurdu bile telepatiyle, elini karnima koyuyor,opuyor pist naber kardesim, falan diyor, bende hissettigini dusunuyorum anne karnida olsa, duyulan sesler kaydediliyor bebislerde
 
Kizlar Sen Anlat Karadeniz izliyorum heyecan tavan yapti bende .Izlemeyim diyorum duramiyorum evde yalniz olunca poff
 
Dizi iste ama kaptiriyoruz kendimizi .Esim eski düzenimize bi dönsün aksamlari kursu olmasin full gezcez eskisi gibi .3 aydir aksamlari eve tikildim yalnizliktan sardım dizilere .
Ahh biz oglanin yuzunden aksaamlari cikamioruz gezin bebis dogmadan tadini cikarin
 
Ben de Diriliş Ertuğrulu izliyorum onlarla birlikte ağladım güldüm içimden dua ettim oğlum olursa Ertuğrul gibi yiğit mert olsun güçlü kuvvetli imanlı olsun :)
 
Detaylıya girdim az önce birinci bebiş bakıldı ama ikincisi yüzünü dönmedi bir türlü yarım saat dolaş gel dedi doktor. Bu arada bebislerin suyu fazlaymış ikisininde dedi. Şeker yüklemesi isteyeceğim dedi bende 24. Haftada olmuyor mu dedim normalde öyle ama suları fazla olduğundan şimdi istiyorum dedi. Şimdiden kastı nedir anlamadım bu gece değildir inşallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…