2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gece olmaz canım sabah aç karnına yapılır 2 defa kan alınır , suyunun fazla olması sorun teşkil ediyor mu bir şey dedi mi ? Bebişlerin durumu nasıl sağlıkları organları nasıl ?

Gece olmaz canım sabah aç karnına yapılır 2 defa kan alınır , suyunun fazla olması sorun teşkil ediyor mu bir şey dedi mi ? Bebişlerin durumu nasıl sağlıkları organları nasıl ?
Sadece şeker tehtidi olduğunu anladım simdi tekrar girince soracam bakalım ama geri kalan organlar vs. Gelişim için hersey normal dedi.

Sadece şeker tehtidi olduğunu anladım simdi tekrar girince soracam bakalım ama geri kalan organlar vs. Gelişim için hersey normal dedi.
Canim suyunun fazla olmasindan dolayimi seker yuklemesi yapicak benimki su ikiziydi ama temiz cikti sonuclarim benim ki kadar cok olcagini sanmiorum canim

Eğer bebişler normalse şeker de büyük olasılıkla normal çıkacaktır biraz yüksek çıkarsa eğer diyet önerecektir canım heyecan yapma sakın tmm mi hallolmayacak bir şey değil önemli olan bebişlerin herşeyi normal çıkmış çok şükür Allah korusun bebişlerini de seni de inşallah

Canim benimde 2li testim öyle çıkti 1.660 falan bende kabul etmedim amonisentez pekte sonuçlara inanmıyorum 100 de100 kesin sonuç deiller takma kafaya canım
Benimde 200/1 cikti bugun ikinci doktora gttim profesore oda cocugu aldirmicaksan amniyisentez hic yaptrma dedi

Canım aynı benim de öyle suyu fazla diye cumartesi şeker yüklemesi olcak. Perinatolog da bu şekilde erken yapılmasını önerdi. 75 gramlık yapılacakmış.
Bu gece yapamazlar 12 saatlik açlık gerekiyor

O dediginz nedir peki..4lude yanilma payi oluyormu
Nifty testi kanla yapılıyor canım biraz maliyetli oluyor eğer İzmir'de oturuyorsanız orda bedava oluyor , bütün kromozomlar taranıyor hiç bir yanılma payı olmuyor nifty testinde hem sağlığını hem de cinsiyetini kesin öğreniyorsunuz , 4lüde yanılma payı çok yüksek en az yanılma payı 2li ama onda bile sayisizca yanılanlar oldu , içini ferah tut bence hiç bir sorun yoktur bu taramalar pek güvenli değil , amniyosentez hiç yaptırma o düşük riski oluşturuyor Allah korusun , dediğim nifti testini doktoruna soyle ya da bir araştır canım burda grupta bazı arkadaşlar yaptırdılar o testi

Kızlar bebekler 18. Haftadan itibaren diyaframı geliştiği için anne karnında hıçkırmaya başlıyormuş. Arkadaşımın karnında hıçkırınca bariz belli oluyordu so zamanlar çok gülüyorduk. Bu hafta ben de geceleri yatınca özellikle ritimli dokunma hissi oluyor hıçkırık gibi. Acaba hıçkırıyor mudur ufaklık :)

Cuma günü sabah seker yüklemesi yapılacak 75gr. Dedi doktor. Sonrada öğlen 2 gibi dopplere devam edilecek dedi çünkü bebislerden biri inatla dönmedi. Biri 402gr. Digeri 440gr. Olmuşlar . Sularının fazlalığına takılmadım ama cuma gününden sonra sıkı bir diyet beni bekliyor.
Benim zaten insülin ve glukozum hep sınırda çıkardı olacağı belliydi zaten.
Canim suyunun fazla olmasindan dolayimi seker yuklemesi yapicak benimki su ikiziydi ama temiz cikti sonuclarim benim ki kadar cok olcagini sanmiorum canim

Canım aynı benim de öyle suyu fazla diye cumartesi şeker yüklemesi olcak. Perinatolog da bu şekilde erken yapılmasını önerdi. 75 gramlık yapılacakmış.
Bu gece yapamazlar 12 saatlik açlık gerekiyor

nevesta81
canım nasıl geçti kontrolun

kizlar bir wey sorucam. burda hepiniz planlimi hamile kaldiniz ya aranizda benim gibi supriz hamilelik ywayan varmi acaba

Bizimki sürpriz oldu walla şok oldum hatta testte pozitif görünce ama saatler sonra da çok şükür dedim çünkü 2. Paşam olsun diye 4 sene uğraştım

canim yazik ya neden korkutiyon gozlerinioff ya kramplardan hic bahs etmeyelim.her an gelicek diye korkuyorum. kizimda baya cekdim wu kramplardanahh birde bdogum gunu sancilar hatirla
Kramplardan bende korkuyorum walla ama kötü bişi de demedim ya olacakları söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…