2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Izmirde degilim Duzcede yasiyorum Izmirde neden ucretsiz..amniyosentez yaptirmayi bende dusunmuyorum canm insallah dedigin gibi biseyi yoktur

Olsun canım Allah beterinden korusun evet diyet biraz zorlar seni ama Allah ona göre sabrını verir inşallah ama daha sonuçlar çıkmadan da kesin gebelik şekeri var da diyemeyiz dua edelim de çıkmasın inşallah

Guzel sonuclar al canim insallah ya benimde sanki bi istahim acildi gibi kendimi frenlemeye calisiorum

Olsun canım Allah beterinden korusun evet diyet biraz zorlar seni ama Allah ona göre sabrını verir inşallah ama daha sonuçlar çıkmadan da kesin gebelik şekeri var da diyemeyiz dua edelim de çıkmasın inşallah
Insallah çıkmaz tabi ben çıkmış gibi şimdiden hazırlıyorum kendimi.

Izmirde degilim Duzcede yasiyorum Izmirde neden ucretsiz..amniyosentez yaptirmayi bende dusunmuyorum canm insallah dedigin gibi biseyi yoktur
Bir tek orda SGK kapsamında yapılıyor da ondan canım diğer hiç bir ilde SGK karşılamıyor, fiyatı da sanırım 2000-3000 TL civarı oluyor

Guzel sonuclar al canim insallah ya benimde sanki bi istahim acildi gibi kendimi frenlemeye calisiorum
Amin canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım.
Zaten ne oluyorsa bu istahtan oluyor bende aşırı hamurişi ve tatlı yemek istiyorum tabi frenliyorum ama bünye şekere yatkın demek.

Cnm hayirlisiyla diyetle hallolur, Allah baska dert vermesin su fazlalagi, azligindan iyidir yine diye dusunuyorum, su azalinca erken dogum oluyor cunku...

Insallah canim ya ihtimallerle beklicem bebegimi 5 ay nasil gecer simdi
Cnm ayrintili durumunu bilmiyorum ne oldu bitti ama tarama testlerinin guvenilirligi tartismali, benm dr um ben test mest istemiorm dedigimde bana guldu ve kafa karistirmak istemiyorsun demek ki ama ayrintiliya mutlaka git dedi,bir dr bunu soyluyorsa sen dusun gerisini, ama ayrintili ultrason bambaska bisey ve ayrintiliya gelmeden de ultrasonda bir takim anomaliler belirleriniyor, ama tarama testleri icin ayni sey soz konusu degil, yani hamileligini kendine zehir etmiceksin tabiki Allahin izniyle ayrintilida baktir orda ztn bi prob. varsa ortaya cikar, Allah korusun ama tarama testleri hala dunya capinda tartismali bir konudur, nice down sendromlu bebek doguyor ve tarama testlerinden,ense kalinligindan vs gecebiliyor buda testlerin guvenilirligini malesef curutuyor, yani uzulme kendini harab etme bosa...

Selam kizlar 4lu tarama sonucum yuksek cikti amniyosentez istediler kabul etmedim 2 gundur kendimde degilim varmi benim gibi olan acaba
benimde 2lim 1/50 çıktı başka hiçbişey yaptırmadım yaptırmayacağım çünkü aldırmayacağım Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşallah

bendede cok hickirirdi kizim )))) dogduktan sonrada hickirikli cikti))))))

Bursa’da renkli ultrason çektiren var mı hastahane be fiyat konusunda yardımcı olabilir misiniz 2018 Temmuz annesi olacağım nasipse

Kızlar çok kötüyüm. Biraz önce tuvalete gittim ve kanamam oldu. Kıpkırmızı kan geldi. Hatta pes takmak zorunda kaldım. Cezayir’de yaşıyorum ve burda saat sabah 4. Doktor bulamam bu saatte. Eşim de endişelenecek birşey yok dedi hatta sinirlenip salona uyumaya gitti. Çok çaresizim. Doktorum 11 sen önce muayeneye başlamıyor. Sabah başka bir yere acile gitsem mi? Pıhtı gelmediği sürece sorun olmaz herhalde . Benim gibi kanama yaşıyan var mı? Bir de dün ağda yaptırdım acaba ondan olmuş olabilir mi ? Çok üzgünüm çok.

Geçmiş olsun canim. Acile gitsen ilgilenmezler mi. İnşallah kötü bişey yoktur sen ihmal etme git. Gerçekten bazen bu eşleri anlamak çok zor bu önemli bi konu gidip yatmakta nedir.

Geçmiş olsun canim. Acile gitsen ilgilenmezler mi. İnşallah kötü bişey yoktur sen ihmal etme git. Gerçekten bazen bu eşleri anlamak çok zor bu önemli bi konu gidip yatmakta nedir.

Hastaneler maalesef Türkiye’deki gibi değil. Her acile gidene başı da ağrısa başka bişey de olsa dayıyorlar serumu. Yanlış bir müdahaleden korkuturum . Acilde kadın doğumcu yok maalesef. Sabah olmasını beklemek zorundayım. Türkiye’deki doktoruma da yazdım o da cvp vermedi henüz . Gerçi muayene etmeden ne diyebilir ki. Ellerim ayaklarım buz kesmiş şekilde yatıyorum. 11 sene sonra gelen bu mucizenin beni bırakmasını istemiyorum. İnşallah ağda yaptırdığım için ufak çaplı bir kanamadır. Öyleyse de bşr daha ağda yaptırmam. Kafayı yiyecek gibiyim şu anda. Allahım bana yardım etsin.

Gecmis olsun canim. İnsallah kanama onemsizdir ve bebegin iyidir. Saglik sisteminin kotu olmasina uzuldum. Gece doguma gitsen koluna serum takip bekle sabahi mi dicekler.

Cnm geçmiş olsun ins kötü bi şey yoktur. Icimi ferah tutmaya çalış belki adadan olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…