2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım başta iki kere erkeğe benzetiyorum deyip sonradan kız deyince bir şok oldum ondan hala inanamıyorum dediğin gibi ayrıntılıda onaylamadan rahat etmem heralde :)
Ayy deme ama buyudukce bebeler netlesiyor cnm en son soledigi daha dogrudur bence ama iste emin olamiyor insan, benm oglumda 14. Hafta baya baya pipisini net gormustuk dr daha solemeden gulme krizine girdik annemle bacagini acmasiyla sok olduk o kadar net gorunmesine, dr solememe gerek kalmadi dedi, ay nolursa olsun once saglikli olsunlarda kiz erkek yinede ikinci plan...

Banada öyle geliyor canım çünkü daha önce hep erkeğe benzetiyorum ama kesin diyemem demişti sonra hemen hevesleniyorsunuz demişti bu seferde emin olmasa söylemezdi diye düşünüyorum onun için kız eşyalarını doldurmaya başladım bile duramıyorum :) ne güZel meraklandırmadan göstereyim annecime demiş öyle hayırlı sağlıklı olsund kızıda erkeğide bir

Aynen cnm ben daha hastaneden donuste aldim pembis ipleri annem baslar yeleklere,kazaklara heves iste

Bizde kontrolden geldik pek bir utangaç oğluşum yüzünü pek göstermedi ama bacak arasını sürekli açtı :)))) parmaklarını bile gördük. 300küsür gram 8 martada ayrıntılı günü aldık.Down sendromu riski vardı ve doktor içiniz rahat olsun hiç benzemiyor dedi sadece böbrekler de genişlik varmış oda erkek bebeklerde oluyormuş doğumdan sonra düzeliyormuş takip edilecek ayrıntılıyıda güzel atlatırız inşallah

Ooo ilkse hiic bisey soyleme kimseye heveslerini alsinlar, bol bol stok yaparsin sende, benm oglumda ilk torundu ve 2 yasina kadar kiyafet stogu vardi hepside hediye gelmisti
Yok canım bir şey söylemiyorum kimseye bir geliyor elleri hep dolu :) benim aldıklarımdan çok hediye var şimdiden :)

Yok canım ben memnunum ilgileniyor güleryüzlü Allahtan şikayetim yok inşallah böyle devam eder. Daha önceden gittiğim doktorlardan gördüklerim için söyledim
Hm seninde vakdınde cok cekmişsin desene şimdi ozel hastaneyemi gitiyorsun.?

Hm seninde vakdınde cok cekmişsin desene şimdi ozel hastaneyemi gitiyorsun.?
Evet canım şansıma hep suratsız doktorlar denk geldi. Şimdi özele gidiyorum devlettede çok iyi güleryüzlü bir doktor var ama açıkçası devlette doğum yapmaya çekiniyorum biraz hijyen açısından hem kendim hemde bebeğim için

Bende özele gide bilirdim ama el alem ne der diye düşünüyoruz hep bi problem yok önceden hiç bir tedaviye ihtiyac kalmada hamile kaldım şimdide cok şükür yani eğer özele gitsek hep baskı olucak ne problem varda özele gidiyorsun diye. Ben calişmiyorum diye ne insafsizliğim ne nankoruğum kalır ne başka bişeyim kalır. Zaten doğumudu devletde olsun diyor herkes emir edercesine ama o kadar olmaz kendi canimi bebeğimin sağlığını yoldan bulmadım ben doğumda doğuma yakın kontrolede muakgak özele gidicem 37 haftadan sonra. Senin eyer gide biliyorsan özele git coğu devlet hastanesinde seeni insan olarak bile görmeyen insanlar va tama iyileride varda işimizi şansa burakmamalıyız.

Ne kadar sacma .Bu surecte annenin sagligi ve ruhsal durumu cok onemli .Calismayan ozele gidemez diye akillarinca kural mi koyuyorlar .Bir de herkes niye karışır anlamıyorum bu bebege bir anne bir baba yeter karar vermek icin.

Kızlar size oluyo mu yemek yedikten sonra bi uyku hali çöküyo özellikle öğle yemeğinden sonra ardına tatlı ihtiyacım artıyo bide tatlı yiyorum hepten uyku basıyo sarhoş gibi oluyorum acaba şekerim mi var , bizim ailede şeker hastası da çoktur halamında gebelik şekeri vardı çocuğu ölmüştü 7 aylık karnında, sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…