2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısıyla şu kuzucuklarımızı sağlıcakla bir kucağımıza alsakta rahatlasak her dönemimiz ayrı bir stres valla

Teşekur ederim pazartezı kontrol var ve ben dr diğişdirmek isdiyorum dün arayıp sorduğumda ağzına geleni soyledi niye arıyorsun sıkdınız sizde ilacmi isdiyorsun yanıma birini gönder yazıp vereyim falam.
Ne kadar terbiyesizmiş ya sanki görevi değil anlayışlı doktorların sayısı çok azalmış artık hastasını anlayan doktor çok az biZi para olarak görüyorlar sadece

Herkese güzel ve mutlu haftasonları kızlar insallah bebekleriniz ve sizler iyisinizdir bu hafta ayrıntılı ultrasona girdim ve doktorumu degistirdim ve yeni doktorum çok anlayışlı birisi tüm sorularıma cevap alabildim bu arada sanırım ben haziran annesi olucam ayrıntılıya göre doğum 30 Haziran dedi doktorum Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah

Benim de belli degil bunu sorun olarak görmüyorum daha da isime geliyor .Hala kiyafetlerim ayni beden :)

Inşallah bebeklerimiz iyidir..

Kontrole de gidemedim bu ay.
Salı aile hekimine sabahtan gidicem

Diğer hafta cuma da kendi doktoruma gidicem inşallah bir sorun yoktur..

Bebeğimn hareketlerini hissediyorum gerçi ama olsun..

Çok teşekkürler :)

Inşallah bebeklerimiz iyidir..

Kontrole de gidemedim bu ay.
Salı aile hekimine sabahtan gidicem

Diğer hafta cuma da kendi doktoruma gidicem inşallah bir sorun yoktur..

Bebeğimn hareketlerini hissediyorum gerçi ama olsun..
Canim arkadasin dedigi gibi ic karnin genistir .Benim arkadasim 3 aylik hamileyken 6 aylik gibiydi. Dogumu bu ay .Herkes hala dogurmadin mi diyor :) Bizim bebisler de iyidir Allah in izniyle .

Kızlar benim hala gebeliğimm dışardan belli değil.
Kendimi yanlış besleniyormuş gibi hissettim...
Ben kızıma hamileyken göbeğim 5.aydan sonra çıkmaya başladı ama yine de doğurana kadar hep küçüktü kimse 9 aylık hamile olduğuma inanmıyordu ama bu defa daha ilk haftalardan çıktı göbek :)

Tebrik ederim canım gözün aydın sağlıkla kucağına alasın inşallah kaçıncı haftadasın şu an ?

Kızlar salı günü randevum var nihayet 1 ay doldu valla bu ay çok zor geçti , bir de benim haftamda olup da cinsiyeti kesinleşmeyen bir tek ben kaldım bakalım bu defa kesin belli olacak mı :)

Üre düşüklüğü çok kusmalarda ishalde ve beslenme azlığında oluyor du galiba

Hayırlısı olsun kızlar sonradan ortaya çıkmaya başladı :) bizimde 2 hafta sonra tam netleşicek bakalım kızı kesin olarak söyledi ama yinede garanti olsun gerçi ben kız kıyafetleri aldım bile ama :) ne güzel bizim kız pek sakindi annesi gibi keyifçi olcak galiba

Ne kadar terbiyesizmiş ya sanki görevi değil anlayışlı doktorların sayısı çok azalmış artık hastasını anlayan doktor çok az biZi para olarak görüyorlar sadece
Aynen insan olduğmızu bazen unutuyorlar. Beliki sende pek memnun değilsin dokdorunda?

Tebrik ederim canım gözün aydın sağlıkla kucağına alasın inşallah kaçıncı haftadasın şu an ?
Amin cnm saol, ben 17+5 deyim 14 haftada kiza benziyor demisti ama 1 ay sonra netlesir demisti bugnde kesin konustu..

Saol cnm sennde gozun aydin prensestir o zaman, ama sanirim anneler boyle inanamiyor ben bile kac defa sordum hocam kesin mi diye gostererek anlatti bak bacak arasi bos kesin kiz diye kac kez soyledi ama iste ayrintilida onayi aliriz

Sağol canım başta iki kere erkeğe benzetiyorum deyip sonradan kız deyince bir şok oldum ondan hala inanamıyorum dediğin gibi ayrıntılıda onaylamadan rahat etmem heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…