2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zaman su gibi akıp geçsin :) gazozu içmek zorladımı normalde çok şeker kullanan biri değilimde ieker yüklemesinde tek korkum o gazozu içememek
Ben içtiğimde ilk hamileliğimde elma tadı veriyordu elmalı gazoz gibi şimdi nasıl bilmiyorum

Canım doktoruna telefonla ulaşabiliyorsan bi sor için rahat etsin

Günaydin herkese. Aranızda hamilelikde grip olupda bebeğe zararı oldumu olduysa ne gibi problemler oldu cok fena hastayım ve endişeleniyorum herkes suyun bulanır diyor ama ne zararı var nasıl tedavı edilir bilmiyorum
Yok canin yaaa bise olmaz kendimizi kapali kutudami saklayalim hasta olmamak icin insaniz hava kosullarindan cevremizdekilerden kapioruz korkma ihlamur kaynat ic balli ilik su limonda sık ic c vitaminli meyveler ye ben oglumdada oldum kac kere grip

Cümlemizden canım ne demek , bak ben sana fotosunu atayım ay hesaplamanın , ben de burda arkadaşlardan almıştım

Eklentiler

• 20180131_151916.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 86

Günaydin herkese. Aranızda hamilelikde grip olupda bebeğe zararı oldumu olduysa ne gibi problemler oldu cok fena hastayım ve endişeleniyorum herkes suyun bulanır diyor ama ne zararı var nasıl tedavı edilir bilmiyorum
Canım ben ilk haftalarda ağır sinüzit ıldum ve dr antibiyotik verdi. Daha sonra tekrar ağır bir grip geçirdim ve ilaç kullandım. Mecbur kullanacaksın çok ağırsın dedi ve dr umu arayıp sormadım kullandım. Şuan bir sıkıntı yok bebekle de benimle de ilgili. Enfeksiyon ilerlerse ve kana geçerse daha sıkıntı bebek için. Dr a git o yönlendirir.

Günaydın kızlar :) ben hastaneye gittiğimde kan değerlerimi kontrol etmek amacıyla kan vermiştim, internetten sonuçlara baktım üre çok düşük çıkmış. Internetten araştırdım ama pek anlamadım sebebini bilen var mı aranızda

Kızlar dün kendimi e bebekte buldum. Tüm tekstil ürünlerinde indirim günüydü. Aldıklarını atıyorum. 3tanesi 6aylık aldım. Artık 3-6alıyım diyorum. 0-3 annem de almış çünkü.

Eklentiler

• 8321133B-DD1A-48C6-A6EC-8722CAAFEA06.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 72
  • A19D341A-0D03-40ED-8AB5-738E97AD96C2.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 87F65439-27B2-4883-B9CB-3A1F88738435.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 74
  • 07708803-BDF7-4276-8570-47056E45D73D.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 68
  • 664C1A8E-467F-4161-906B-C5AEF9C561EB.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 77
  • 0112F655-9EA9-470F-BAEF-41348E6FB7D0.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 71
  • 4846D93D-8437-4E51-9078-0EC2CCEE1F83.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 73
Druma sormamanın cezasını çekiyorum şuan of kendimi hiç affetmicem galiba inşallah bir şey olmaz sağlık ocağının hatasını çekiyorum şuan :'( :'(

Canım ben asmde çalışan bir arkadaşıma sordum, 16 haftadan itibaren yapabilirsiniz denmiş onlara. Ama genelde 18den sonra annelere yapılıyormuş. Sorun yok yani.

Bence içini frrah tut ikili gibi belli haftalar arasında yapılıyor olabilir yoksa kimse bebeğini riske atmaz canım hrm ateş bulantı vs.yoksa etkisi geçmiştir
Benim hiç telaşım yoktu başta zaten canım ama akşam arkadaş öyle deyince birden başımdan aşağı kaynalar sular döküldü resmen. Yok canım bir şey olmadı şuan sadece ağrısı var
Canım ben asmde çalışan bir arkadaşıma sordum, 16 haftadan itibaren yapabilirsiniz denmiş onlara. Ama genelde 18den sonra annelere yapılıyormuş. Sorun yok yani.
Çok sağol canım rahatladım valla ya 18de risk olsa onlarda o riski almazlar heralde

İçimi rahatlatdin teşekurler

Teşekur ederim pazartezı kontrol var ve ben dr diğişdirmek isdiyorum dün arayıp sorduğumda ağzına geleni soyledi niye arıyorsun sıkdınız sizde ilacmi isdiyorsun yanıma birini gönder yazıp vereyim falam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…