2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım plasenta yanlış yerdeymiş derken nerdeymiş ki .banimda aşağıda ucu ama öyle şeyler demedi doktor

Canım benim eşim çok giyiyo ev pijaması takım alabilirsin iç çamaşırı yazlık tshrit falan şeyler olabilir

Canım benim eşim çok giyiyo ev pijaması takım alabilirsin iç çamaşırı yazlık tshrit falan şeyler olabilir
Evet benimki de giyer ama üstü uzun kollu sevmiyor kısa kollu takım da doğru düzgün bulamadım nedense terslik işte :) ama tekrardan bakinayim onu bulamayınca unutmuştum iyi hatırlattın canım olmazsa ayrı ayrı alıp takım yapa yapa da bilirim ay ben hemen gömüleyim sitelere :)

Aynen canım benim doktorumda öyle dedi ama rahat olmaya çalışalım biliyosun doktorlar her zaman en kötü olabilecek ihtimali söyler.o yüzden çok güzel geçicek bebeklerimizi kucağımıza alıcaz allahın izniyle üzülme bak bebeğinde üzülüyor iyi düşünelim iyi olsun

Eki Görüntüle 2115970
Kızlar şu hastane çıkışı nasıl? Çok mu süslü bebeği rahatsız eder mi acaba üzerindeki fiyonk falan bilemedim.
Canım açıkçası ben hiç hoşlanmıyorum bu kadar abartıdan herkesin kendi zevki tabi şahsen rahat bi tulum giydirmeyi düşünüyorum zaten çıtçıtlı badilerle geçirecek yazı tabi foto için falan söylüyorsan bilemem fiyonksuz da takımlar var onlardan bakabilirsin düz beyaz renk bence çok şık olur

Canim senin ayrintili nezamanndi

Kızlar sepet beşiklerde bebek kac ay yatabiliyo. Kullanışlı oluyomu. Aranızda kullanan ya da alan varmi. Kendi yanima o Beşikten düşünüyorum ama kararsizim

Uzme kendini olumlu dusun Allahin izniyle saglikla kavusursun bebegine insallah

Ah canim seninkiler benden de kucukmiw. Kac ayliginda hamile kaldin kendin mi ostedin uoksa sendemi benim gibi suprizle kariwlawdin. Sag salim gelsin caim
Süpriz yapdi yoksa bana kalsa en az iki üc yil düşünmezdim hayat işde ama olsun sağsalım gelsinde 2 kız karde bence güzel olur beraber büyürler

Hepinize ayrı ayrı iyi dilekleriniz için çok tek ederim kötü dusunmemeye çalışıyorum ama elimde değil o benim minik mucizem 10 sene ne tedaviler gördüm rabbim onun acısını göstermesin ınş Amin kızlar birde ellerim parmaklarim şişiyor şeker mi var bende acaba

Canım plasenta yanlış yerdeymiş derken nerdeymiş ki .banimda aşağıda ucu ama öyle şeyler demedi doktor
Valla cnm yanlış yerden oluşmuş ortasından olacağı yerde kenarından oluşmuş buda tehlikeliymis dr dediği bu ağır iş yapma dinlen bol bol dedi anı hareket lerden kaçın falan degi

Canim senin ayrintili nezamanndi
Daha çook var canım 19 haftalığım 22 haftada dicem nasipse ama çatlıyorum artık meraktan büyük ihtimal erkek ama ne bilim kesinleşsin artık diyorum severken bazen kızım bazen oğlum çıkıyo bilmeden . Bilerek söylemek istiyorum en azından hastane çıkışını bari alayım

Kızlar sepet beşiklerde bebek kac ay yatabiliyo. Kullanışlı oluyomu. Aranızda kullanan ya da alan varmi. Kendi yanima o Beşikten düşünüyorum ama kararsizim
Ben oğlumda 5 aya kadar kullandım, sonra odasına yatağına aldım.
6 aydan sonra kolları yanlara çarpar rahat yatamaz diye düşünüyorum.

Valla cnm yanlış yerden oluşmuş ortasından olacağı yerde kenarından oluşmuş buda tehlikeliymis dr dediği bu ağır iş yapma dinlen bol bol dedi anı hareket lerden kaçın falan degi
Anladım canım inşş düzelir bebeğini kucağı sağlıkla alırsın

Ben oğlumda 5 aya kadar kullandım, sonra odasına yatağına aldım.
6 aydan sonra kolları yanlara çarpar rahat yatamaz diye düşünüyorum.
Bende öyle düşünüyorum. 1 yaşına kadar da yanimda yatırmak istiyorum. Başka biraz daha büyük modellere bakacam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…