2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim gerekirse her hafta kontrole gidersin .Rabbim'in rahmeti cok buyuk ondan iyi koruyucu yoktur .Onu sana yazdıysa bu zorluklar gececek ve feraha kavusacaksin .Insallah bebegin sana tutunur ve saglikla kucağına alirsin .Allah yardimcin olsun.

Valla cnm yanlış yerden oluşmuş ortasından olacağı yerde kenarından oluşmuş buda tehlikeliymis dr dediği bu ağır iş yapma dinlen bol bol dedi anı hareket lerden kaçın falan degi

Geçmiş olsun Neva su, moralini bozmamaya çalış daha dikkat özenli olursun doktorunun dediği gibi. Her şey iyi olur Allah'ın izniyle merak etme canım kafana da takıp kendini üzme, sadece daha dikkat et denildiği gibi, bebeğin için.

Şu lifler çok hoşuma gitti, bir tanesini yapıcam artık.
Yarın detaylı ultrason var ona göre karar vereceğim hangisini yapacağımı :) İnşallah her şey yolundadır heyecanlıyım ben de.

Slm kızlar nasılsınız?
Detaylı ultrason yaptıran varmı ? Ne kdrlıkken yaptırdınız ? Dr önceden haber verdimi??

Slm kızlar nasılsınız?
Detaylı ultrason yaptıran varmı ? Ne kdrlıkken yaptırdınız ? Dr önceden haber verdimi??
Canım birçoğumuz yaptırdık. Benim doktorum 19. Haftada kendisi yaptı. 15 hafta randevumda söylemişti birdahaki sefere detaylı yapacağım diye.ek ücret de almadı. Çoğu arkadaşımızın doktoru perinatologa yönlendirdi 350 civarıydı sanırım fiyatları. Onlar randevu aldılar. Doktorun yönlendirecektir muhakkak.

Teşekkür ederim cnm bna dr bişey demedi şeker yüklemesi için tahlil yaptır ona göre yaparız dedi sadece belki bnmki de kendi yapar o yüzden söylememiştir bilemedim... 20+4 olucam gittiğimde kısmetse...
Teşekkür ederim cvp için

Slm kızlar nasılsınız?
Ben yaptırdım canım çarşamba günüydü. Dr söylemedi aslinda ama ben sormuştum o da bir dahaki gelişe yapacağız demişti tarih vermisti zaten ama hatırlatmadan gitsem bana sürpriz olacaktı.

Eki Görüntüle 2115970
Kızlar şu hastane çıkışı nasıl? Çok mu süslü bebeği rahatsız eder mi acaba üzerindeki fiyonk falan bilemedim.
Ay ne tatli weyler ya sag salim giysin bebiwimiz. Daha hic bir weye bakmadim. Siz boyle resimler atinca dayanamiyorum ama. 34 de falan gidicem almaya. Hem sezona uygun daha kolay bulirum bence

Ben yaptırdım canım çarşamba günüydü. Dr söylemedi aslinda ama ben sormuştum o da bir dahaki gelişe yapacağız demişti tarih vermisti zaten ama hatırlatmadan gitsem bana sürpriz olacaktı.
Teşekkür ederim anladm sanırım bnada süpriz olacak..
Günaydın kızlar
Detaylıya gidiyorum yoldayım dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…