2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin kızlar bugün kontrol var tetaylı untrason olucakmı bilmiyorum en son 13 haftada gelmişdim ve 18 gel dedi şimdi değişdi artik neden 20 de gelmedin dedi ama yinede bugun kontrol olucak. Nede olsa kendi hataları. Bana dua edin.

Merhaba canlar... geldim çok şükür... gayet güzel geçti detaylı herşeyi güzel prensesimin... 1 hafta önden gidiyor hocaya sordum doğum tarihini etkiler mi diye baştan beri önden gidiyorsa etkiler dedi zaten raporda son tarih olarak 30 Haziran yazıyor.. Haziran annelerine transfer oldum yani... 3 hafta sonra da şeker yüklemesine gidicem...

ekranda gayet güzel gördüm bebeğimi ama hocadan resim istememe rağmen döktüm dediği halde böbreğinin resmini dökmüş sinir oldum devlet olduğu için tekrar isteme gibi bir durum da olmuyor tabi ekranda gördüğümle kaldım yani ama buna da şükür en azından sağlıklı olduğunu öğrendim

Gözün aydın, en önemlisini atlatmışsın ya resimde olmasın ne yapalım, benimde birinin var diğeri inat etti bir poz vermedi ama sağlıklı olduğunu öğrenmek insana yetiyor.

Gozun aydin canim esas o ki bebishi gormushsun sag salim mawallah. Ya belki tekraren sorucam. Sende iki oglan bu kizmiydi?prensesim yazmishsin. Ya ucude pawami?

Ohh cok sukurr canim valla sevindim bebisine Allah tum melekk yavrularimizin guzel haberini almayi nasip etsinn

Ne güzel gözünüz aydın sağlıklı haberini aldınız siz böyle anlatınca bende heyecanlandım valla bizimde randevu haftaya hiç geçmiyecek gibi günler canımız istediğinde gidip görsek keşke hep :)

Kızlar gaz problemi yaşayan var mı ben akşam çok kötüydüm de birde hep baskı yaptı sanki tuvaletimi yaparken hep sancı girdi o kadar tutmama rağmen

Kızlar benm doktorumda son iki muayeneyi baya detaylı yaptı organlarını falan inceledi bende detaylı ultrson dedikleri bu sanırım dedm. Ama muayene sonrası ben inceledim bişey görünmüyor ama yinede radyolog görsün dedi birine yönlendirdi. Cuma günü için randevu aldım bende bakalım hayırlısı..

Hadi gözün aydın canım, sağlıkla kavuşun inşallah :) fotoğraf için de Canını sıkma hiç

Gözün aydın, en önemlisini atlatmışsın ya resimde olmasın ne yapalım, benimde birinin var diğeri inat etti bir poz vermedi ama sağlıklı olduğunu öğrenmek insana yetiyor.

Gozun aydin canim esas o ki bebishi gormushsun sag salim mawallah. Ya belki tekraren sorucam. Sende iki oglan bu kizmiydi?prensesim yazmishsin. Ya ucude pawami?

Ohh cok sukurr canim valla sevindim bebisine Allah tum melekk yavrularimizin guzel haberini almayi nasip etsinn

pitircik66 gozunuz aydin darisi bizim bebislere ins

Hadi gözün aydın canım, sağlıkla kavuşun inşallah :) fotoğraf için de Canını sıkma hiç

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün... bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım...

doktoranne canım evet 2 oğlum var bu da prensesim inşallah...

Kızlar gaz problemi yaşayan var mı ben akşam çok kötüydüm de birde hep baskı yaptı sanki tuvaletimi yaparken hep sancı girdi o kadar tutmama rağmen
Geçen hafta fenaydım ben gaz yüzünden. Doktorum 3 günü geçerse gel demişti neyseki 3 günde geçti ilaç falan kullanmadım. Sırtıma kasıklarıma sancı şeklinde vuruyordu. Benim her sene 2-3 kere böyle yatağa düşüren gaz sorunum olur. Ateş bile yaptığı oldu. Sancı şeklinde olunca bu sefer erken doğumla alakalı olurmu korkusu yaşadım.

Çok geçmiş olsun, ayaklarını sıcak tutmaya bak.

Gözün aydın cnm allah sağlıkla kucağına almayı nsip etsin

Kızlar bebeğinizi ne kadar sıklıkla hissedyrsunz? Sürekli hareket oluyor mu? Ben gün içinde bir dakikalık kısa hareket hissedyrm geçiyor saatlerce hissetmiyorum bişey normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…