2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın olsun canım atlattın ya resimde olmasın 3 hafta sonra alırsın resminide maşallah cimcimeye sakın bırakip gitme bizi haziran annelerine

Kızlar bebeğinizi ne kadar sıklıkla hissedyrsunz? Sürekli hareket oluyor mu? Ben gün içinde bir dakikalık kısa hareket hissedyrm geçiyor saatlerce hissetmiyorum bişey normal mi acaba
merhaba canm ben bazen sabah kalktığımda çok net hissediyorum bir iki saat gün içerisinde çok nadir br iki kere vuruyor birda akşam yatmaya yakın çok net hissediyorum çok hareket ediyor, bazen de bir gün boyunca hiç hissetmiyorum ama bu haftalarda normal olduğunu düşünüyorum yirmisekizinci haftadan sonra hareketler daha seri hissediliyorumuş .

İnşallah benimde geçer ayıptır söylemesi çıkartıyorumda rahatlıyorum ama bugün işte baya zorlanıyorum. Geçmezse bende doktorumu arayayım ozaman kasığıma sancı daha öncede olmuştu büyüyor normal demişti sonra geçti akşamda yine aynısı oldu yine birkaç güne geçer inşallah.

Kızlar bebeğinizi ne kadar sıklıkla hissedyrsunz? Sürekli hareket oluyor mu? Ben gün içinde bir dakikalık kısa hareket hissedyrm geçiyor saatlerce hissetmiyorum bişey normal mi acaba
Benimde aynı şekilde oluyor arada pıt pıt atıyor sonra yok geçiyor bugün daha hiç hissetmedim mesela

Gözün aydın olsun canım atlattın ya resimde olmasın 3 hafta sonra alırsın resminide maşallah cimcimeye sakın bırakip gitme bizi haziran annelerine
kız nereye gidecem... benim yerim burası asla bırakıpta gitmem tabii ki... çok şükür Rabbime atlattım valla hafta sonum çok stresliydi merak içindeydim ama geçti çok şükür... 3 hafta sonra da şeker var işte ondan sonra bitiyo rutine girecek bakalım hayırlısı... darısı sizlere inşallah

Amin canım inşallah senin şeker yüklemesinde benim ayrıntılı olucak nasipse inşallah ikimizde güzel haberler alırız canım

Kontrolden geldik herşey yolunda cok şukur detaylı untrasonu yapdı ama cınsıyete ekstra bi ücret isdedi sorada başım ağrıyor dedi 13 haftada kız dedın dedım oda oyle dedıysem öyledir dedi

Kontrolden geldik herşey yolunda cok şukur detaylı untrasonu yapdı ama cınsıyete ekstra bi ücret isdedi sorada başım ağrıyor dedi 13 haftada kız dedın dedım oda oyle dedıysem öyledir dedi
O ne demek ya cinsiyet için ayrı ücret istemek haraç mı kesiyor arkadaşlar ilk defa böyle bi saçmalık duyuyorum

Allah Allah. Ne ukala doktor. Neyse herşey yolundaymış çok şükür canım. Devamlı takip olduğun doktormuydu bu. Öyleyse değiştir bence.

Bende gitmeyi çok istemiştim ama şefim izne ayrılınca gidemedim diğer haftalarada katılmadım daha sonra. gerçekten çok faydalıymış verdiğin bilgiler teşekkür ederiz. Özellikle nefes egzersizlerini dikkate alıcam. Öğlenleri evime gidiyorum yemek yemeğe yol üstünde üst geçit var. sabah öğle akşam dönüş sürekli kullanıyorum ve tıkanıyorum inip çıkarken.

Nasil dr bu ya basim agriyor falan sanki hastasi degilde arkadasiyla konusuyor, cinsiyet icin ektra ucrette duyulmus sey degil

Rüşvet gibi bir şey istemiş. Türkiye’de değildin değil mi? Buradaysan direk şikayet et bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…