2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet gerçektende o günden beri kalçam ağrımasına rağmen sol yan yatmaya çalışıyorum. Bebeğim daha iyi kanlansın büyüsün diye. Birde normal doğum düşünenler için egzersiz ve nefes çalışmaları verdiler. Ama doktorunuza sorun engel oluşturur mu diye dedikleri için burda yazamıyorum.

Kızlar hastane çıkışı ve alt üst takımları uzun kollu aldım hep.
Kısa kol veya şort giydirilir mi 0-3 ayda?
Üşür mü çocuk yada uzun kolluyla pişik mi olur?

Tecrübeli yaz anneleri yardımcı olabilir mi

Ben de kısa kollu bir kaç zıbın aldım 3-6 ay bebekler çabuk büyür dediler ama o Aylar da sonbahara geliyor benim de kafam karışık ne alacağız biz bu yavrucuklara

Nasil dr bu ya basim agriyor falan sanki hastasi degilde arkadasiyla konusuyor, cinsiyet icin ektra ucrette duyulmus sey degil
Bebeğin başi iği deyor biri diyerim benim kafam iyi değil diyor buğun pazartesi ya 50 kişi vardi onun 30 kültaj için gelmişdi beklemekden ayaklarım kopdu o kadar normal bir durum gibi karşiliyorkianlamadım bi garip biran önce hastaneyi değişmek isdiyorum.

Rüşvet gibi bir şey istemiş. Türkiye’de değildin değil mi? Buradaysan direk şikayet et bence.
Hayir canim türkiyede değilim zaten bütün hastanenin dr ları falan herkes ekstra ucret aldığni biliyor yani şikayet edebileceğim bi durum yok herkese ayni şeyi yapıyolar artik normal gozüküyor bu

Anladim cnm Allah kolaylik versin dr tuhaf oluyor bazen

canım uzun kollu giydirilir diye düşünüyorum anne karnı sıcaklığı 37 derece ben istanbuldayım sicaklikta burda anca o aralarda oluyor yani tek kat kıyafetle rahat eder sanırım benimki erkek erkek çok sıcağı sevmezmis kısa kollu ile usur diye düşünüyorum iki kızım oldu ama kış bebekleriydi yazda bende tecrubesizim:)

Benim kızım mayıs ayında doğdu hazıran sonu temuzda satıce kolsuz bady de hic üşümeden duruyordu hava serinleyince ince colu kiyafet giydiriyordum. Yine gece aynı şekilde kolsuz bady cok incecik bir kumaş ile sadice kolarını kuntakliyordum ayakları hep dişarda yatı sabaha karşi üzerne ince bi bataniye ortuyordum. Yani ince ama uzun kolu şeylerde gerekiyor serin havalarda yada akşam sabah.

Kizlaaaar bisey sorucam sizlere, benm hamileligimi yakin cevrem falan biliyor fakat, instagram da, eski velilerim, ogretmen arkadaslarim,uzak akrabalar, arkadaslar falan bilmior ve bende artik bunu paylasmak istiyorum ama abartmadan,sizce nasil paylassam aklimda bikac fikir var ama sizede danismak istedim, sizce nasil bir foto ile artik hamis oldugumu anlatabilirim...

Slm kızlar bişey sorcam geçen sağlık ocaginda kan vermiştim b 12 191 cıkmış düşük bi sonuç bu degilmi sonuçları gittiğimde doktoruma göstercem tabi bende kansızlıkta var

Arkadaslar bugun dra gittim ultrasonda alt tarafı kiza benziyor fakat bacaklari kapali gözükuyo dedi dr. Böyle denilen ve kiz olan veyahutta farkli cinsiyet cikan var mi aramizda

Aldigin kucuk bir kiyafeti ya da ayakkabiyi paylaşabilirsin .

Canım adet dönemine denk geliyorsa ondan olablr bende 3 aydr o günlerde adet ağrısı çektim.. buarada çanta çok güzelmş güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…