2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bugun dra gittim ultrasonda alt tarafı kiza benziyor fakat bacaklari kapali gözükuyo dedi dr. Böyle denilen ve kiz olan veyahutta farkli cinsiyet cikan var mi aramizda
kaç haftaliksiniz bazı drlar kemik yapısından anlıyor ama yinede çok guvenmemek lazım bir sonraki kontrolde inşallah gösterir :)

Kızlar çok kötüyüm kalçalarım ve kuyruk sokumum çok ağrıo işim de oturmalı buda tetikliyo belki bilemiyorum. Bu durumda olan varmı napıcam bilemiyorum bunun için yastık varmış bugün netten aldım ama bakalım işe yaricakmi

Evet biraz düşük. Göster mutlaka canım
Tesekkur ederim cnm geçen kontrole gittiğimde benexon vermişti doktor demek bunun için verdi bi kez kan tahlili yaptirmistim demek düşük bulmuş doktorumada benexon neden verdiniz diye sordugumda bebegi ve seni desteklemek için verdim demisti

Canım nerdenyse 10-15 gündür böyleyim bıçak saplanır gibi ağrım var. Geçen hafta evi sildim süpürdüm dahada arttı bu hafta hep topalladım. Devletteki doktoruma sordum tek taraflı (sol kalçam ve kuyruk sokumum) ağrı olduğu için fizik tedavi önerdi. Eğer 2 kalça ağrım olsaydı magnezyum başlardım dedi. Araştırdım birazda az kalsiyum almaktan ağrırmış. Sende bol bol tüket bakalım fayda görecekmisin.

Slm kızlar bişey sorcam geçen sağlık ocaginda kan vermiştim b 12 191 cıkmış düşük bi sonuç bu degilmi sonuçları gittiğimde doktoruma göstercem tabi bende kansızlıkta var
Canim benim 70 ti duzenli igne ile simdi 600 u gorduk şükür .Ama dusmesin diye ayda bir yine ignem var .

Kontrolden geldik herşey yolunda cok şukur detaylı untrasonu yapdı ama cınsıyete ekstra bi ücret isdedi sorada başım ağrıyor dedi 13 haftada kız dedın dedım oda oyle dedıysem öyledir dedi
Hayret birşey. Şikayet etseniz yeri. Cinsiyet İçin ayrı ücret istemek e ne demek. Şaşırdım valla.

Doğrudur valla yeterince kalsiyum aldığımı düşünmüyorum zaten (( sağol canm dahada dikkat edicem olmadı doktorumada sorum yarın

Canım iki oğlum da haziran sonuna doğru doğdu bebeğin ilk dönemde vücut ısısı dış dunyaya ancak adapte oluyor şöyle çok kalın değilse penyesi sıkıntı değil ama kısa kol sort sanki erken olur hangi ildesin buda önemli tabi

D dehaaa ah canım benimde her yerim ağrıyor. Oturarak çalışıyorum, ben artık kabullendim. Vitamin desteği de işe yaramadı bende

D dehaaa ah canım benimde her yerim ağrıyor. Oturarak çalışıyorum, ben artık kabullendim. Vitamin desteği de işe yaramadı bende
Benim işimde oturarak canım ağrıodu ama bugün ayrı kötü oldum. 12.hafradan beri vitamin desteği alıyorum ben. Son çare bugün ortopedik bunun için yastik varmis siparişi verdm iki güne gelir inşallah işe yarar

Yaaa canim bi rahatlama evresi yokki son uc ay zaten malum ki zor gecio agrili sancili biz anca dogurcaz ozaman rahatliycazz

Kızlar bebeğinizi ne kadar sıklıkla hissedyrsunz? Sürekli hareket oluyor mu? Ben gün içinde bir dakikalık kısa hareket hissedyrm geçiyor saatlerce hissetmiyorum bişey normal mi acaba
son bir haftadır kıpır kıpır paşam maşallah genellikle otururken hissettiriyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…