2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok şekerime bakmadı. Zamanı gelince yükleme yaptırıcam çünkü babamda şeker var, ablamda gebelikte şeker çıktı. Benim boyum 1,62 kiloyu fazla alınca gögüs altına kadar karnım var. Gören 7 aylıkmısın diyor. Kalça ağrım var nefes darlığım var, o yüzden daha 5 aylıkken çok kilo alıp sonrasında şikayetlerimin artmasından kırkuyorum. Dün doktorum kiloyu takma, bebek büyüdüğü sürece sorun yok dedi ama gel bana sor, resmen gebe yürüyüşüm var bu ayda.

Senin de ikiz galiba? Şimdi 600 gr bebeklerse 600 grda plasenta. Rahim büyüyor onun ağırlığı, birde 2 tane amniyosentez sıvısı.bence normal 3 kilo
Doktor da aynısını söylese keşke:) basküle çıkmaya korkuyorum.kilom fazla benim o yüzden almamı istemiyor ama ister istemez alıyorum

Amin inşş evet elmada çok iyi kabuğunu soyup yiyen ama bal mum varmış sanırım üzerinde. Kilonuzu sırmaları değişik :))

Değişik oldukları için. Önüme tartı koyacaklar utanmasalar mahsus mu yapıyorlar ne. Ben de evde var tartım teşekkür ederim diyorum :) Ama içten içe de kızıyorum.

Ya bedef i meraktayım bir gelişme oldu mu acaba

Kizlar ben de 55 ile hamile kaldim su an 57 yim dr um surekli iyisin filan diyor .Yedigim ictigim seylere ekstra dikkat etmiyorum .Normalde zateb abur cubur yagli seyler ve fast food tuketmem .Sadece yeme aliskanligim olmayan bir kac sey ekledim menülerime. Süt ,badem,ceviz ve alerjim olmasina rağmen haftada 2 yumurta .

İyi geceler kızlar
Gece gece mide yanması hortladı yine bana uyku yok gibi offf napıcam ben evde süt falan da yok

Benim de tokluk şekeri 65 çıktı. Hamur işi, tatlı, karbonhidrat, havuç ve patatesten uzak durmamı; az az ve sık yemek yememi; ara öğünlerde kabuklu fındık, çiğ badem ve ceviz tüketmem gerektiğini söyledi. Ailede şeker hastası da yok ama beslenme alışkanlığımı bu şekilde değiştirmem gerekiyormuş.

Yok canım kaka yapıuor ama hala çıkmadı

Canım benimkide 12,5tan 10,5a düşmüş. Birde ben 10 ay önce ameliyat oldum 4 tane kan takılmıştı. Kan serumuyla daha iyi hissettim ama yine ağızdan tablet başlamadı.
cok gecmis olsun cnm valla bende sasirdim ama oglumdada icmemistim bise olmamisti cok sukur bundada bise olmaz insallah

nevesta81 Bir de ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez hemen sigarayı bıraktım, ondan da iştahım açılmış olabilir ilk zamanda.
Olabilir sigara bırakmak zaten yeterli bir sebep. Ben çok mide problemi çektim başlarda şimdi toparladım ama bende şimdi almaya başladım yani hep aklimda tatlı var. Kendimi tutmasam neler olur neler.

Bu tahlilimde benimde trigliserid ve kolesterol inanılmaz yüksek çıkmıştı hemşire hamilelikte doğru çıkmıyor bunlara takılma dedi. Doktorumda onlar önemli değil demişti . Düşük şeker için sık yemek yemeni falan söyleyebilir bir diyet vs. Verdimi doktorun.

Kızlar ablam geldi 12 gibi ankaradan bi tane kızı var dört yaşında ve yeniden hamileymiş 1 aylık çok şaşırmış bende şaşırdım. Kızıma arkadaş geliyo aramızda iki yaş var :)

Gözünüz aydın hayırlı olsun, ne güzel akran olurlar. :)

Olabilir sigara bırakmak zaten yeterli bir sebep. Ben çok mide problemi çektim başlarda şimdi toparladım ama bende şimdi almaya başladım yani hep aklimda tatlı var. Kendimi tutmasam neler olur neler.

Ben de bu gece tatlıdan vazgeçtim, çok etkili istemeyince yemiyorum ama dediğin gibi tutmasam gider bende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…