2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim demir 11 canım alt sınırda o yüzden verdi. Değerim normal sınırlarda olsaydı icmezdim midemi kötü yapıyor. Şimdi bir içip bir içmiyorum maalesef dayanabildigim kadar iste

Demir ilacını sabah aç karnına için yazıyor genelde ama aç karnına içince benimde midem bulanıyor. Prospektüsü okudum yumurta, peynir, çay gibi ürünler demir alınımını engelliyormuş o yüzden yemekten iki saat sonra içilebilir yazıyordu. Bende kahvaltıdan iki saat sonra içiyorum içtikten sonra 1 saat de bişey yemiyorum. Bu şekilde etkilemiyor beni canım tavsiye ederim.

Çok geçmiş olsun canım ya. İnşallah çıkarır da ameliyata gerek kalmaz.

Bende merak ediorum canim haberdar et bizii nasil yutmuss onu yaa bu cocuklara akil sir ermio vallahi
Benim hatam almalıydım elinden hala çıkmadı şimdi kahvaltı yapıyor bakalım çıkarırsa götürmicez ama çıkarmazsa götürücez bugün sanırım endoskopi yapıcaklar çok minik o daha allahım inşallah çıkarır çok korkuyorum

Valla merakta kaldık bizde, inşallah bu gece çıkar belki bağırsak hareketiyle çıkar, kakasını yapmış olsada..
Çıkmadı hala canım son şansımız kahvaltı yapıyo bakalım zaten mıknatıstan mı bilmem her yediğini hemen çıkarıyo sanırım baskı yapıyo

Ben biraz üşütünce sabahları aç karnına limonlu ballı ılık su içiyorum canım bikaç güne geçiyor iyi geliyor bana.

Ay insallhh yaaaa canimm

Her yolunu denedim ama yokkk şimdi lansor iç öncesinde diyo doktor ama her gün demir ilacı içmek için bir de lansor tüketmek istemiyorum ya

Her yolunu denedim ama yokkk şimdi lansor iç öncesinde diyo doktor ama her gün demir ilacı içmek için bir de lansor tüketmek istemiyorum ya
Ben belki söylemişimdir ama bu demir ilacı benide mahvetmişti başlarda çok denedim en sonunda gece yatarken içmeye başladım. Akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyorum boş mideye onu içip uyuyorum şimdi iyiyim.

bedef
Çok Gecmis olsun canim ya cocuklarda en korktuum şey budur. Bugun cikar İnşallah

2 gündür gece hortlayan mide yanmasını geçirecek bir şey buldum. Muz arkadaşlar saolsun görümcem gecenin bir yarısı derdime çözüm buldu 1 adet muz yedim peşine maden suyu içtim o kadar rahatladım ki hemen uyumuşum tavsiye ederim aklınızda bulunsun

Hamilelikte muz çok faydalıymış ama bende tam tersi ne zaman muz yesem mide yanması yaşıyorum, herkeste farklı tepki veriyordur elbet.

Kızlar ablam geldi 12 gibi ankaradan bi tane kızı var dört yaşında ve yeniden hamileymiş 1 aylık çok şaşırmış bende şaşırdım. Kızıma arkadaş geliyo aramızda iki yaş var :)
ablamın biri 5buçuk yaşında biri 10 aylık 2 kızı var ve şuanda hamile aramızda 1 ay bile yok

geçmiş olsun canım inşallah operasyona gerek kalmadan çıkarır

Kizlar demir hapini gecende size sormustum gece icince karni agriyan bir kac kisi olunca tekrar sabah alip 1 saat daha uyumaya basladim ise yaradi .Karnim o hap yuzunden ağrıyormuş geceleri

Kizlar selam benim bebek hala cinsiyetini gostermedi 21+1 iz. Detayli ultrason cektirmek istiyorum fakat bizm hastanede 600 lira. Istanbul avrupa yakasinda daha uygun bir yer bilen var midir acaba ?
Günaydın kızlar,
Ben Özel levent hastanesine gidiyorum canım radyolog yapıyor 195 TL imiş birde 82 lira muayene parası alırlar. Renkli cd filan veriliyormuş. Ama ben perinatologda yaptırmak istediğim için İbrahim Kalelioğlundan randevu aldım. Şişli de muayenehanesi. 400 lira

Çok sağolun kızlar bu sabahta çıkmadı aşağı indiyse belki beklerler ama aynı yerdeyse endoskopi yapılacak oda Kilis’te yok Antep’te de yok Adana’ya gidicez allahım işlerimizi rast getirsin.benim suçum çok kızıyorum kendime bakmadım almadım elinden yutarken nasıl yuttu acaba canı acıdı mı boğazından geçerken göremedim yavrumu allahım sen koru inşallah baya inmiştir de gerek kalmaz hepimiz hamileyiz nolur dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…