2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Senin neden suçun olsun canım, her çocuğun başına gelebilir. Kaşla göz arası neler yapıyo yaramazlar. İnşallah inmiştir aşağı, dualarımız seninle

Güzel haberlerle gelirsin umarım hastaneden.

Canim cok geçmiş olsun Rabbim şifa versin çok üzüldüm inşallah kakasinda çıkar ameliyata gerek kalmaz

Canim kendini yipratma artik olan olmus .Kendini suclamayi birak lutfen .Karnindaki de etkileniyor .Belki ilerleyen saatlerde cikar .Kasma kendini dua edelim endoskopisiz ciksin .Vardir bir hayir oyle bakmak lazim.

Ben biraz üşütünce sabahları aç karnına limonlu ballı ılık su içiyorum canım bikaç güne geçiyor iyi geliyor bana.
Tesekkur ederim bugün biraz daha iyiyim gece baya bir terledim iyi geldi bana ama boğazımda yine bir ağrı var yutkunamıyorum.

Cnm geçmiş olsun Rabbim sifa versin ins.

kızlar aile hekiminden rapor isterken ne diyorsunuz? ben bazen çekiniyorum direkt rapor ver demeye vermeyceğim derse diye.

kızlar aile hekiminden rapor isterken ne diyorsunuz? ben bazen çekiniyorum direkt rapor ver demeye vermeyceğim derse diye.

Ben önce bir güzel mazeretlerimi sıralıyorum :). Geçenlerde gittim "bu aralar biraz yoruldum karnım ve belim çok ağrıyor 1 ay önce böyle olduğumda kanamam olmuştu bikaç gün rapor yazarsanız dinlenmeye ihtiyacım var dedim" doktor da o zaman riske atmayalım dedi yazdı 3 gün. Ama benim aile hekimim normalde de çok sorun çıkaran biri değil daha önce de annem geldi izin hakkım yok iki gün rapor yazar mısınız demiştim yazmıştı :) Her doktor bu kadar anlayışlı olmuyor maalesef.

şimdiden geçmiş olsun canım... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım Allah korusun bebişini

Gecmis olsun canim atlatmissin yaa ne guzel saglikla al beebegini kucagina

Yok haftaya salı ayrıntılı var ondan sonra bütün sonuçlarla çarşamba falan gidicem doktora. Ailede de şeker hastası var. Kuzenim insülin iğnesi falan yapıyor ama onlarda hep aşırı yüksek bende de tam tersi. Bakalım ama bir şeyleri değiştirmemi isteyecek büyük ihtimal.

Ben direk anlattım is yerindeki durumu hicbir rahatsızlığım yok dedim ama ben normalde astım hastasıyım rapora astım yazmış dr. Yani doğrusunu söyledim zaten ilk kez alıyorum aile hekiminden.

Çok geçmiş olsun inşallah 36 lara kadar gider bu dikişler.

Çok geçmiş olsun umarım sorunsuz çıkarsın hemen hastaneden.

Geçmiş olsun cnm. Üzme kendini çocuk bunlar hepimizin başına gelebilir. Umarım endoskopiye gerek kalmadan hallolur ama ben kaç kere girdiğim için biliyorum olsa bile hemencik hallederler.

bedef canım çok geçmiş olsun, çocuk bunlar malesef ne kadar dikkat etsekte olabiliyor, küçük oğlum 2 yaşındayken birinci kattan farklı bir eve taşındık ev 4. kat, yaz günü pencere açık, sen git pufu al pencerenin önüne kaydır cama çık, gördüğüm an başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Korkudan titremeye başladım o ara korkuyla bağırdım döndü baktı koştum aldım ordan, iki gün uyuyamadım kendimi suçladım hep, bazıları ihmalkarlık diyebilir ama gerçekten insanız sonuçta, Allah şifa versin en kısa zamanda atlatın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…