2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar idrar yollarında enfeksiyon oldu demiştm ya doktorum aksef 500 antibiyotik başladı. Aranızda oldu mu gebelikte bu antibiyotiği kullanan??

Kızlar bugün başka bir doktora gittim iyikide girmişim.ilk söylediği Sırf böbrek genişlemesi var diyerek bu bebek için nasıl down sendeomundan söz edilir ki. Burun kemiği var uyluk kemiği normal nifty sonucu temiz dedi. Böbreklerindede genişleme ölçemedim dedi. Hatta böbrekler üzerinde çok çok durdu dört beş defa ölçtü 4.5 mm ölçülüyor dedi. O an bebeğin mesanesi dolu olabilir buda böbreklere baskı yapar ama çişini yapınca geçer yani muhtemelen anlık bi durum olmuştur veya ölçüm hatasıdır dedi. İçin rahat edecekse ayrıntılı ultrasona 15 gün sonra gir dedi peki siz biryere yönlendirin diyince zaten haftaya cumartesi randevu aldığım yere yönlendirdi tesadüf. İçim bi nebze daha rahatladı oğluşum kıpır kıpırdı. Ultrasondan rahatsız olup kaçıp durdu. Darısı ayrıntılıya ve tüm sonuç bekleyenlere inşallah

kızlar ya şu örülen sepetler var ya onlardan alsam diyorum ağız mendili çorap önlük gibi şeyleri onun içine koyup dolaba koymayı düşünüyorum nasıl fikir sizce ?

Gecmis olsun Allah acil sifalar versin.

Bosuna canını sktilar keske ilk etapta iyi dr larla karsilassak ama illa birileri uzecek .Neyse ki bir sorun yokmus cok sevindim canim.

Gözün aydın çok sevindim inşallah ayrıntılıda güzel geçsin. Ayrıntılıya nerede girecektin?

Kızçelerim çok sağolun hepiniz çok şükür güzel haber baya inmiş aşağı midenin orda görünüyordu 2 gün önce şimdi kürek kemiğinin orda görünüyo pazartesi bi daha bakalım dedi doktor Allah’ıma hamdolsun dualarınız olmasa ah hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim rabbim evlatlarımızı korusun.belki çok kısa operasyon ama onun o amelyat masasına yattığını ve narkoz verirlerken hissettiği yaşadığı korkuyu düşündükçe içim yanıyo yavruma inşallah çıkacak rabbimin izniyle

Allahım sen koru ya rabbim allah bidaha yaşatmasın benimde en korktuğum şeylerden biridir düşmesi yaz günü sıcaktan bunalsamda çok kapatmışımdır camları evlat işte hepsi kendini koruyamıyorki

Kızçelerim işte bizim mıknatıs yukarda olan üç gün önce çekilen film aşağıda olan bugün çekilen film gördüğünüz o beyaz dikdörtgen şey mıknatıs allataki ilk film üstteki son çekilen film

Eklentiler

• 551E3251-B1BF-4326-9D6C-D71753DEC5CE.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 106
  • 86750739-EAFD-4029-BB29-83BBE56BE4C7.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 96
Cok sukurrr canim yaaa okadar ilerlemisya cikarr o

ablamın biri 5buçuk yaşında biri 10 aylık 2 kızı var ve şuanda hamile aramızda 1 ay bile yok

geçmiş olsun canım inşallah operasyona gerek kalmadan çıkarır
Peşpeşe doğurcaz hep birlikte ne güzel :)) diyorum banimkinin doğmadan pabucu dama atıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…