2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bedef geçmiş olsun canım inmeye başlamış çıkar inşş merak etme sen Allah yavrularımızı korusun inşş

Z Zelichka sizede çok geçmiş olsun inşş son haftaya kadar dayanır dikişler ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız, kendinizi çok yormayın

bedef kuzu çok sevindim inşallah o mıknatıs hiçbir zorluk çıkarmadan çıkacak canım benim üzme artık kendini
Aynen canım inşallah ya doktorda rahatladı indiğini görünce yüksek ihtimalle inçe bağırsakta o yüzden yavaş ilerliyor kalın bağırsağa geçse bir kaç saatte çıkarır inşallah yarın çıkarır çıkarırken de zorlanacak sanırım gerçi doktor yok zorlanmaz dedi ama çıkarsında tek diğerleri daha zor

Bilmiyorum ki canım ama hala çıkmadı kahvaltıdan unutluyum doktor bugüne kadar bekleyelim dediyse vardır bi bildiği diyorum güveniyorum inşallah gerek kalmazda çıkarır bugün öğlene kadar
Canım çok geçmiş olsun ben öyle okuyorum hep yazdıklarınızı da pek yorum yapmıom normalde. Şey canım nacizane bişey dicem, zeytinyağlı bişeyler yedirsen acaba nasıl olur? Yağlınyrsin biraz belki daha kolay kayıp çıkmasını sağlar

Oo bugün güzel haberler günü olmuş :)

Z Zelichka geçmiş olsun cnm, inşallah miniklerin sıkı sıkı tutunur sana son güne kadar

metmat canım gözün aydın, hiç bi sıkıntı yok bebişinde maşallah

D dehaaa en önemli aşamayı atlattın canım güzelce, geçmişş olsun, hayırlı olsun :)

Kızlar benimde bugün istanbulda işim vardı gittim gitmişken havuzluhanı gezelim dedik eşimle oğluşa hastane çıkışlarını aldık. Çok keyifli oldu:)

Saol canım
Fetus görüntüleme zeki Şahinoğlu. Zeynep kamiln eski riskli gebelik uzmanlığı bölüm başkanıymış
Aradım şimdi ikiz bebek için 590 TL dediler çok geldi yoksa 2. kez ayrıntılıya girerdim, evimede yakınmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…