2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar kızlar bayadır aranızda yoktum msj bsktım bşraz cinsiyetler belli olmuş çoğunluk erkek gibi Bizim de erkek adı muhammet ali olacak inşallah nasip ederse Allah 10 Mart’ta da renkli ultrason randevumuz var ben de çok kötü olanlar arasındayım 7 kg aldım bu zamana kadar bu hafta itibariyle dikkat etmeye başladım artık Yoksa gidişat kötü

Bunları ben yapmıştım şimdide kendi oğluma hazırlık aynı yada farklı bu tarz işler yapıcam daha hiç bir hazırlık yapmadım başlıcam yavaştan zaman çabuk geçiyo sizlerede fikşr olsun malzemeleri alır almaz başlıcam

Eklentiler

• 2BE9C7A2-51C1-4959-A961-BB5A3C2B986E.webp
    14 KB · Görüntüleme: 97
  • D175D72C-A4C5-4CA3-9DCC-5889C79F2B6D.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 92
  • 5FE9C33F-4BC9-4A90-8DF2-B8CB8B68D76A.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 97
  • DC867259-EFB5-4F19-A4A2-C7C302F677EA.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 90
Canım doktor yumuşak şeylerin mıknatısa pek etki etmez diye düşünüyo normal yesinki ittirsin diyo çünkü mıknatıs köşeli

Aradım şimdi ikiz bebek için 590 TL dediler çok geldi yoksa 2. kez ayrıntılıya girerdim, evimede yakınmış.
Canım neden ikinci kez girmek istiyorsun. Banada yakın Bağdat caddesinde tek gebelik 430 dediler. Beni iki doktorda oraya yönlendirdi

Canım neden ikinci kez girmek istiyorsun. Banada yakın Bağdat caddesinde tek gebelik 430 dediler. Beni iki doktorda oraya yönlendirdi
Ya aslında benim doktoruma detaylı için dışarıdan sıra bulmak imkansızdır yani o kadar yoğun, perinatolog zaten ama ben bir daha görebilmek için öyle bir düşündüm yani. 2 haftada bir kontrolde olduğum halde süre bana uzun geliyor minnakları özlüyorum. Bu arada ben acıbademde oturuyorum sende kadıköyde misin?

Kızlar bu arada benim doktorum günde bir tane Türk kahvesi bir tanede çay içebilirsin demişti, kahveyi idare ediyorum ama çay konusunda açık olarak hep içmiştim, tabi doktora diyemedim. Şimdi biraz içmeyeyim dedim iki gündür dikkat ediyorum ama rüyalarıma girecek yani çay istiyorum ben. Siz ne durumdasınız?

Canım ben gebeliğimin başından beri bi kupa çay içiyorum. Nescafe tarzı kahve hiç içmedim. Arada turk kahvesi içtim ama oda çarpıntı yaptı, o yüzden içmiyorum. Ben çayı kesemedim birde patates kızartmasıyla kola

Ben göztepedeyim canım gerçi kısa süre sonra çekmeköye taşınıcam. Doktorun kim canım bide hangi hastanede doğum yapacaksın

Patates kızartması bende çok yedim hiç sormanescafe zaten hiç içmem ama Türk kahvesi ve çay derdim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…