2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben göztepedeyim canım gerçi kısa süre sonra çekmeköye taşınıcam. Doktorun kim canım bide hangi hastanede doğum yapacaksın
Doktorum Bülent Kars, kendisi özel bir klinikte ama Central Hospital Kozyatağında doğum yaptırıyor. Bende o nereye ben oraya peşinde geziyorum zaten Tüp bebeğide o yaptı Memorial Ataşehirde.

Ben hamileliğimi öğrendiğim gün sigara çay ve kahve Faslı'nı kapattım. Zaten öğrendikten 10 gün sonra bulantılar başladı hiç aramadım ki çok fazla içerdim üçünüde. Aramıyorum ama canım çok sıkılıyor onlar olmadan :)

Kızlar benim kardeşim doktor farklı bir şehirde az önce konuştuk ve ayrıntılı dopler için Atıl Yüksel e git dedi. Her kafadan ayrı bi ses çıkmaz böylelikle ayrıntılı ultrasonumu atıl bey yaptı dersen hergün bir bahane ile test filan isteyemez kimse atıl bey herşeyi döker dedi. Aranızda atıl yüksel e giden veya bilen varmı. Randevu almakta çok çok zormuş

Ogretmenin yakiti cay diye bir söz var ya içmeyince tukeniyorum resmen .2 kupa iciyorum okulda acik .Kahvaltida 2 cay bardagi .Hamile değilken gunde 2 kez nescafe icerdim ogrendigim gun aninda biraktimama basim ağrıyınca Turk kahvesi ile hafifletiyorum .
Kızlar göbüşler ne alemde ben kocaman oldum bile uzun süre ayakta durunca yer çekiminden dolayı baya aşağı doğru sarkıyor
Ve ağrı yapıyo çok uzanınca iyi
Okulda hamile oldugumu bilmiyor kimse 2 calisma arkadasim disinda Bir kac hafta daha cikmaz sanirim gobusum .Zayif hamile kaldim sadece 2 kilo aldim ic karnim da oldukca genis demek ki

aaa kısmet olursa benim de oğlumun adı Muhammed Ali olacak :) Allah'ın izniyle hepimiz sağ salim kucağımıza alalım kilo konusuna takmıyorum şimdilik ama benim de gidişat pek iyi değil tek tesellim hamilelik dışında hiç bir zaman kilo almamam ve doğum sonrası hemencecik vere bilmem ama bu sefer de bebek düşük kilolu olur diyorlar yani anne fazla kilo alırsa o bir tek frenliyor beni :)

Kızlar göbüşler ne alemde ben kocaman oldum bile uzun süre ayakta durunca yer çekiminden dolayı baya aşağı doğru sarkıyor
Ve ağrı yapıyo çok uzanınca iyi
Benim kocaman oldu. Dün 8 aylık hamile arkadaşımla bir araya geldik. Sadece 7 kilo almış benim göbek daha büyük gözüküyordu neredeyse ama neyseki sadece göbeğe toplandı. Suratım ve bacaklarımda bir değişiklik yok.

Her gün kahvaltıda bir çayım var. Türk kahvesini aylardırrrr içemiyorum reflüden dolayı bana kafein yasaklandı. Haftada 1-2 sturbuckstan kafeinsin latte alıyorum öle kandırıyorum kendimi kahve içiyorum diye. Ama doktorum kahveye izin vermişti ama midem izin vermiyor.

Kizlar gecen hafta carsamba gunu kan verdim 3lu tarama icin 10 gun sora cikar dediler bugun 9. Gun yarin 10. Gun netten takipteyim acaba cumartesi gunu aciklanirmi nette universite hastanesinde yaptirdim

Ford C-max önerebilirim. Biz memnunuz, geniş bir araç.
Bizde de Fiesta var. Hayalimdi kirmizi olcak Fiesta olcak diye Allah nasip etti sukur .Ama artik 3 kisilik bir aileyiz .Bize yine yeter de baska kisileri alamiycaz .Çok da onemli degil ben minik ailemle minik arabamla mutlu olurum

Iyi akşamlar kızlar detaylı ultrason için 22 haftalik geç mi randevu alamadım

Son düzenleme:
Slm kızlar nasılsınız.. bn bugun dra gittim çok şükür herşey yolunda...
kilo hariç dikkat etmeme rağmen daha çok dikket etmem gerkyormuş...
Bebeğim 350 grm baş popo 14cm suyum da yereliymiş.tam haftasında.
Şeker yüklemesi yapılmayacak..
Ayrıntılı usg içim 22.haftaya randevu almam gerek...
Tetenoz aşısını 25.hfta yaptırıcam ve 1doz olacak...
Vee kesin olarak KIZIM oluyor inşallah...
Ama en zor kısma geldik sanrm... isim ne olacak hiç bilmiyorum.. kafam karışık...

Mrb canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah♡

Canim cok gecmiw olsun , ah bu cocuklar hep bir yaramazlik yaparlar.benim kizim aralik ayinda kucuk oyuncak pili yuttu. Kakasini hep izledim cikmadi. 5 ci gunu doktor bakti hic bi wey goremedi. Ama onceden bakmadilar tabi. Doktorum boş boşuna bebegi şua etmeyelim dedi bekle cikmazsa bakariz. O gunlerde cok canim sıkıliyordu. Ama merak etme canim cikar ya. Bagirsagi hareket ettirecek weyler ver. Bir de ben fiyil koydum iki gun kakaya bol ciksin diye.

Hayirli olsin. Saglikla kucagina alirsin prensesini inwallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…