2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin canim her sey gönlünce olsun .
Isim onerilerim ;Alya ,Tanem ,Nefes,Duru ,Asya

Hayırlı olsun :) bulursunuz isim biraz seçmek sıkıntı oluyor ama bir şekilde bir bakmışssınız isme alışıyorsunuz :) sağlıkla büyüsün bebişlerimiz.

Hepinize günaydın iyi hafta sonları kızlar

Ben kızım olursa diye bulduğum isimleri paylaşayım, belki beğendiğin olur :)
Azra
Ece
Nehir
Miray
Alya (favorim)
Nil
Melis
Gülse
Belinay
Eliz
Birce
Mısra
Özüm
Eylem
Dila
Neva (ikinci favorim)
Ezel
Ada
Doğa

Yurtdışında kolay anlaşılsın diye düşündüğümüz isimler:
Defne (Daphne)
Hazal (Hazel)
Mina (Mina)
Deniz (Denis/ Denisse)
Lara (Lara)

Kızlar listemdeki erkek isimlerinden hangileri favorileriniz?

Mirza
Yekta
Batuhan
Evren
Emre
Feza
Mergen
Utku
Alp
Arel
Uraz
Onat
Mete
Kayra
Bulut
Ege
Umut
Güneş
Barış
Ceyhun
Dağhan
Demir
Çağlar

Kombinasyon denemeleri :)
Utku Feza
Yekta Mete
Mete Bulut
Kayra Ege
Yekta Güneş
Ceyhun Arel

Geleneksel isimler (Modern bir isimle kombine ederek)
Kemal
Arif
Akif
Yunus

Genelde bilinmeyenlerin anlamları:
Mirza (Doğu Türk devletlerinde asalet unvanı ;Dubb-i Ekber yıldız kümesindeki parlak yıldız)
Yekta ( tek; eşsiz benzersiz)
Batuhan (Altınordu devletinin kurucusu; galip olan hükümdar)
Evren
Emre ( aşık, müptela, vurgun)
Feza ( gök, uzay)
Mergen ( usta nişancı)
Utku (Birçok emek ve tehlikelerden sonra ulaşılan, mutlu sonuç, zafer)
Alp (Eski Türklerde kahraman, yiğit, cesur, bahadır, pehlivan)
Arel (temiz, dürüst kimse)
Uraz (talih, şans)
Onat (güzel, düzgün; iyi yaratılışlı)
Umur ( görgü, bilgi, deneyim)
Mengü ( ebedi, ölümsüz, bengi)
Mete ( hun imparatoru; topraktan yapılmış testi)
Kayra ( yüksek veya büyük sayılan birinden gelen iyilik, lütuf)
Ceyhun (yiğit,güçlü kişi anlamına gelmektedir. Tevrat’a göre cennetin dört nehrinden biri.)

bedef canım çok geçmiş olsun İnşallah ameliyatsız kurtulursunuz
@ayprensesii canı mgözün aydın hayırlı olsun kızın sağlıklı hayırlı evlat İnşallah

Günaydın herkese, kızlar benim kasıklarda sızı şeklinde doğum sancısının yüzde biri kadar bi ağrı oluyor bi kaç kere oluyor geçiyor diğerlerinde olmamıştı yadırgadım o yüzden adet sancısı gibi oluyordu ilk aylar şimdi farklı daha yakıcı bi ağrı, sizde de oluyor mu. Bide idrar yolu enfeksiyonu belirtileri nasıl oluyor ben ondan şüphelenmeye başladım

Herkese selam, bedef arkadasim gecmis olsun ins bir an once hayirli haberlerle donersiniz, Allahim kimseyi evladiyla sinamasin cok zor.

ayprensesii cnm gozun aydin, kizceler cogaliyor salicakla gelsin melekler...

Herkeste belirtiler farklı oluor biraz ama sık idrara çıkma, kasık ağrısı, tuvaleti yaparken acı gibi genelde. Bende de çok hafif ama rahatsız eden bir kasık ağrısı şeklinde başladı. Ama ilaçla bir günde geçti. Tahlil yaptır istersen bir kaç saate sonucu çıkıyor zaten hemen.

Canım sen git bir idrar testi ver. Şüphe kalmasın, gebe okulunda idrar enfeksiyonuna çok önem verdiler. Rahimda kasılma yapıp erken doğumu tetikliyormuş. Kafanda soru işareti olacağına git rahatla.

Ölemi oluyomuş anne çok kilo alınca bebek zayıfmı oluyomuş benimde ilk çocuğum prematüre doğdu 1750 gr o yüzden azcık toplu olsun istiyom

Canım sanırım baskı yapıyorki her yediği Şeyden sonra kakaya çıkıyor doktorumuz aşağı indiğini görünce tamam artık çıkacak dedi zaten 7 gün müş bekleme süresi salı günü 7 gün doluyo inşallah çıkacak bakalım bekliyoruz

Sağlıkla gelsin kızın canım ben mi hep karıştırıyorum acaba senşn oğlan değilmiydi isim bulunuyor canım merak etme hatta elemek için bir sürü isim yazıyorsun sonra nüfus kağıdı çıkarken bile değiştirebiliyosun takılma ismiyle gelir zaten prenses

Kızlar size bir sorum var. Ben özel hastanede bir doktora gidiyordum. Muayene ücreti 55 tl. Şimdi kendi doktorum hastaneden ayrılıp kendi muayene yeri açacakmış. Doğum için 4000 tl demişti. Şimdi sizce aynı hastanede başka doktora mı devam edeyim yoksa aynı doktora gitsem muayenesi çok pahalı olur mu. Doğumu başka hastanede aynı fiyata yaptırırım demişti. Çok kararsız kaldım. Bana bir akıl verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…