2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nakiorumda canim bi sonuc yok yani acaba hafta sonu sisteme girmezler mi bilemedim ki valla 10 gune cikar demislerdi bugun 10. Gun
Ala ala 10 diyorlar ama 6,7 gune cikiyor benmde uzun bir testim vardi 5 gune cikmisti ama hafta sonu bilemedim ki ara sira yine bak cnm belli olmaz, laboratuarlar calisiyor ama dedigin gibi sisteme sadece acil hasta tahlillerini atiyor olabilirler..

insallah kendiliginden cikar canm cok sukur ilerleme varmis bak insallah az kaldi kuzumun allah yardimcisi olsun

Ala ala 10 diyorlar ama 6,7 gune cikiyor benmde uzun bir testim vardi 5 gune cikmisti ama hafta sonu bilemedim ki ara sira yine bak cnm belli olmaz, laboratuarlar calisiyor ama dedigin gibi sisteme sadece acil hasta tahlillerini atiyor olabilirler..
Ayy bilemedim cnm yaaa surekli bak bakk bi hal oldum

Kizlar selam benim bebek hala cinsiyetini gostermedi 21+1 iz. Detayli ultrason cektirmek istiyorum fakat bizm hastanede 600 lira. Istanbul avrupa yakasinda daha uygun bir yer bilen var midir acaba ?

Canım ben doğan hastanesinden aldım. Perinatolog bakıyor. Fiyat 350tl. Ben de Çarşamba için aldım randevu.

Içine nasil sinecekse oyle yap.Mesela ben kucuk detaylara takılırım. Bu doktorun iyi mi seninve bebegin icin once buna karar ver .Degistirince stres yasar misin uyum surecinde bunu da düşün.

Aynen canım cennet tarafında. Telefonla bilgi aldım. Ancak doktor sadece Çarşamba günü akşam 6dan 10a kadar oradaymış. Bilgin olsun. Bana da en uygun orası geldi. CD ve resim de veriyorlar.
Anladim cnm iyiymis hemde perinatolog demek ki mesai disi geliyor, tesekkur ederim cnm ins memnun kalirsin, hayirli haberlerini yazarsin, ben nisa dan aldim orasida 400 tl oglumda memnun kaldim diye oraya gidicem hayirlisiyla...

Merhaba kızlar

ayprensesii canım sağlıkla al prensesi kucağına isim konusu bizde de var hala bi isim bulamadık hayırlısı bakalım

bedef canım Salı’ya kadar inşallah çıkacak az daha sabır canım

Içine nasil sinecekse oyle yap.Mesela ben kucuk detaylara takılırım. Bu doktorun iyi mi seninve bebegin icin once buna karar ver .Degistirince stres yasar misin uyum surecinde bunu da düşün.
Doktorum çok iyi canım o yüzden çok üzüldüm gideceği için. Ama maddi yönden özel muayene beni zorlarsa diye korkuyorum. Sonuçta son zamanlarda çok sık gideceğiz kontrole. Masraflar çok artacak diye tedirginim

Kızlar ben sürekli ağrı çekiyorum ya işteyken sırt ağrısı kaburga ağrısı karnımın aşağı doğru sarkması ağrısı... Evdeyken gece karın ağrıları yatarken kaburga batması... Ortopediye gittim skolyozum olduğu için biraz rapor versin bana diye, dediği sey her gün Parol iç hatta daha güçlü bir ağri kesici var diklofenak içerikli ondan iç, sıcak uygula, bir de krem veriyim. Bir iki de saçma spor verdi. Hareketlerin çoğu dizleri karna doğru çekmeli hareketler nasıl yapiyim onları. İş yerinde nasıl sırtıma sıcak uygulayayim ya da sırf o işte çalıştığım için doğmamış çocuğa her gün Parol içirilir mi... 32. haftama 10 hafta daha var nasıl dayanicam bilmiyorum.

Daha önce de bulantı kusmam olduğunda eski kadın dogumcum 12. haftada bu belirtiler geçer sana artık rapor veremem hatta bir psikiyatriye git istersen demişti. Niye bana denk geliyor böyle doktorlar... Bulantim geçene kadar yıllık izinlerimi kullanmıştım mecburen

sanki cok merakli millette kusmaya yaa psikolojik ve gebelikten kaynaklanan durumlari ayrt etsin once kendi!! cokkk enteresan...

Özel doktorun yokmuydu cnm senin, onlar rahat verir aslında?

Benimde her yerim ağrıyo yaa, çok kafana takma

Canim 10 gun icinde kontrol olarak geciyor para almiyorlar .Nasil rahat edeceksen zorlanmayacaksan oyle yap

Özel doktorun yokmuydu cnm senin, onlar rahat verir aslında?

Benimde her yerim ağrıyo yaa, çok kafana takma
Sırt ağrısından vermiyor kadın doğumcu anlıyorum çünkü rahimde ya da bebekte bir sıkıntı yok ne yazcam rapora dedi. Haklı adam. Şimdilik çalışıyorum zaten bir ay daha da kesin caliscam inşallah iş yoğunluğu nedeniyle bırakamam. ama sırtım o kadar ağrıyor ki akşama doğru ağrıdan koridor boyu yürüyorum unuturum belki diye. Karnım daha da büyüyünce katlanamicam muhtemelen. Diğer ağrılara sabrediyoruz bebisler için her şey

İnsallah cikar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…