2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hareketler gerçekten işe yarıyor. Benim doktorum hem normal Doğuma hazırlık olsun hemde ağrılarım için üç tane hareket verdi sabah 15 akşam 15 dedi ve hiç bel ağrım sırtım kaburga ağrısı kalmadı. Biri skuat biri bacakları karına çekmeli biride baya sırt esneten. Hareketlerini yap ikinci gün faydasını görürsün

Senin işin ayaktaydı galiba, ondan bu kadar rahatsız etmesi. Allah yardımcın olsun

Çok garip gerçekten ben çok rapor alıyorum ama ben ssk liyim devlet memurlarında rapor max. 40 gün diyemi böyle yapıyorlar sana.

Kizlar benim hić mide eksimesi yada mide yanması gibi bi durumum olmadı bu bebişimin saçsiz oldugu anlamına mı geliyor fikriniz varmı?

Kizlar benim hić mide eksimesi yada mide yanması gibi bi durumum olmadı bu bebişimin saçsiz oldugu anlamına mı geliyor fikriniz varmı?
Canım hiç alakası yok :) benim arkadaşımın çılgınca mide yanması ekşimesi vardı oğlu saçsız doğdu :) Rahim büyüdükçe mideye baskı yapıyor ve kapakçığı hareket ettirdiğinden dolayı oluyor o tür şeyler. Yoksa şanslısın.

Canım dik duruş korsesi gibi birşey işe yarar mı ağrını azaltır mı acaba? Doktora danışıp denesen...

Canım kadın doğumluk birşey yok ozaman ortopedi yada fizik tedaviye git iste

Canım kadın doğumluk birşey yok ozaman ortopedi yada fizik tedaviye git iste
İşte ortopediye gittim canım skolyoz da omurga hastalığı zaten verirse o verebilir diye ama olmadı. Kimi doktor öyle ya, ya da ben mi çok sağlıklı bir yüz ifadesine sahibim de yalan söylediğimi dusunuyo anlamıyorum

Canım dik duruş korsesi gibi birşey işe yarar mı ağrını azaltır mı acaba? Doktora danışıp denesen...
Bilmem ki hamilelere uygun öyle bı korse olsa onerirdi sanırım. Parol krem ve egzersiz verdi sadece. Lise dönemimde kalıp gibi bı korse kullanmıştım hastalık ilerlemesin diye mesela

Çok garip gerçekten ben çok rapor alıyorum ama ben ssk liyim devlet memurlarında rapor max. 40 gün diyemi böyle yapıyorlar sana.
Bazı dkktorlar çok kolay rapor veriyor. Bazısı da korkuyor mu gicikligina mi yapıyor belli değil. Mesela doğumdan sonra hiçbir sıkıntısı yokken ücretsiz izin kullnmamak adına 6 ay heyet raporu alan bir sürü kişi var. Bu kişiler ne yazdırıyor o rapora, üç doktor bunu nasıl onaylıyor, yazdıran kişi bunu nasıl doktordan isteyebiliyor hiç aklım almıyor yani

Kızlar merhaba. Park yataklara baktım maksimum 15 kg taşıyor ben ikiz için salona düşünmüştüm. Sizce ne kadar kullanabilirim? Yatak odalarına 2 tane büyüyen yatak alacağım

İlk siradaki Emre nin önüne Yunus u ekle Yunus Emre olsun büyük oğlum un adı küçüğü ise Eren canım belki bir fikrin olur

Kızlar merhaba. Park yataklara baktım maksimum 15 kg taşıyor ben ikiz için salona düşünmüştüm. Sizce ne kadar kullanabilirim? Yatak odalarına 2 tane büyüyen yatak alacağım
Park yatakların hepsi mi öyle? İnsanlar 3-4 yıl ona yatırıyorlar çocuklarını e bir de içinde yatak oluyor tabii sanki daha fazla taşıyabiliyor gibi geldi bana. Yoksa 15 kg nedir ki en fazla bir yıl kullanabilirsin iki bebisle

Ben de cok merak ediyorum bu heyet raporu alip yatanlar isini nasil görüyor. Bir kez heyet raporu verdiler o da ayagim kirikken 40 gun .Dogum yaza gelecegi icin 8 haftalık dogum iznim de çöp resmen .Ucretsize ayrilcam.

Bilmem ki hamilelere uygun öyle bı korse olsa onerirdi sanırım. Parol krem ve egzersiz verdi sadece. Lise dönemimde kalıp gibi bı korse kullanmıştım hastalık ilerlemesin diye mesela
İstersen bir sor yine. Bu doktorların sağı solu belli olmuyor. Olası birşeyi atlayabiliyorlar. Ben de fmf hastasıyım. Yıllarca saçma sapan teşhis ve tedavilerle uğraştım doğru doktoru bulana dek.

Kızlar ben iki gün önce tetanoz oldum.
Olunan yerde damacana kapağı büyüklüğünde kırmızı iz var ve ağrı var..
Sorun mu emin değili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…