2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebisimin tekmeleri yogun degildide ama ara sira hiss ediyordum. İki uc gundur ki sesi solugu cikmiyor. Cok tedirginim. Bir wey olmasindan cok korkuyorum. İlk hamilelik zaten dusukle sonlandi.ikinci kez Kizimi zor aldim kucagima zaten agir gunler atlatarak. Problemsiz bir hamilelik gecirdiyime inanamiyordum zaten hep bir kotu hiss var icimde. ((((

İçini ferah tut canım, iyiye yor. Benim de ilk hissettiğim dönemlerde iki gün hiç hissetmemiştim. Bebeğin pozisyonu etkiliymiş yani içeri doğru hareket edince ilk etapta hissedilmiyormuş. Allah’a emanet. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

Cnm stress yapma pozusyonu degistirmistir,donmustur, bende daha dogru duzgun hissedemiyorum kafama takiyorum oglumda bu zamanlarda hissediyordum, dr plasentan tam bebisin onunde bir nevi yastik gorevi goruyor tekmeleri derinden hissedersin dedi, 2.3 haftaya kalmazda net hissedermisim, birde ayak kisimlari rahime dogru oldugun icin alttan bazen hissediyorum ama karindan tik yok, Allaha emanet bebislerimiz cnm iyi dusunelim iyi olsun...

Eşimde skolyoz var. Bugün çarşıya gittik. 1 saat sonra bende hiç bir şey yok rahat rahat dolaşıyorum ama o zorlanmaya başladı, sırt ağrısından oturması falan gerekti. Gerçekten rahatsızlık veren bir hastalık üstüne sen bir de hamilesin ekstra zor. Rapor vermeleri için daha ne lazım , anlayışsızlar.

Kızlar merhaba. Park yataklara baktım maksimum 15 kg taşıyor ben ikiz için salona düşünmüştüm. Sizce ne kadar kullanabilirim? Yatak odalarına 2 tane büyüyen yatak alacağım
Bende merak ediyorum bunu. Forumlara baktım. Bazıları 2-3 ay diyor bazısı çok daha uzun sürdü diyor. Sanırım bebeklere bağlı. Biri sakin biri çok ağlaya olursa, ağlayan diğerini uyutmuyormuş fln.

Sagolun kizlar inşallah her sey yoluna duser. Hep krnimi kontrol ediyorum ki belki bir wey hiss ederim.

Canim pozisyon degistirmistir ve oyle rahattir cikolata yiyip ayaklarini yuksekte tutmayi denr sonra soluna yat o zaman hissedebilirsin .Bir de anne hareketliyken bebek daha cok uyurmuş .Hareketlerini uyumadan once takip etmeye calis

Hayırlı pazarlar hanımlar
doktoranne canım bu haftalarda çok hareket olmuyor bi gün oynasa 2-3 gün oynamıyor içini ferah tut canım ama yinede çok endiseleniyorsan druna bi görün

Hadi gozunuz aydin Allah bir daha yasatmasin.

Ayy çok sevindm canım gözünüz aydınn

Canim pozisyon degistirmistir ve oyle rahattir cikolata yiyip ayaklarini yuksekte tutmayi denr sonra soluna yat o zaman hissedebilirsin .Bir de anne hareketliyken bebek daha cok uyurmuş .Hareketlerini uyumadan once takip etmeye calis
Ediyorum canim zaten her daim kontrol ediyorum,uzanikken,otururken,ayakusteyken. Birde karnimin asagi sol tarafinda bir baski var,sanki yirtilacak gibi oluyor

Cok gecmis olsin canim gozun aydin)))

Hayırlı pazarlar hanımlar
doktoranne canım bu haftalarda çok hareket olmuyor bi gün oynasa 2-3 gün oynamıyor içini ferah tut canım ama yinede çok endiseleniyorsan druna bi görün
Hayirli pazarlR canim,bende ikinci hamilelik zaten erken hiss ettim bunu cok hareketli degil zaten ama bu kadarda sessiz degildi yaramaz. Bu gun de bekliyeyim bir hareket olmazsa dr umla goruducem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…