2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimde omuz ağrım olmuştu doktor buscopan vermişti istersen iste doktorundan yazsın sezaryenden sonrada yazmışlardı bana ağrılara çok iyi geliyo

Mamas papas armadillo flip xt2 e-bebek şubat indiriminde 2200 tl ye aldım. Bu fiyat pahalı bence.

Şu anda başka yerlerde daha da pahalı. Daha iner mi acaba? Ebebekte bir görevli Şubat indirimi gibi büyük indirimler bir daha olmaz, her yıl Şubatta oluyor dedi. Sen çok iyi almışsın.

Şu anda başka yerlerde daha da pahalı. Daha iner mi acaba? Ebebekte bir görevli Şubat indirimi gibi büyük indirimler bir daha olmaz, her yıl Şubatta oluyor dedi. Sen çok iyi almışsın.

Ben şubat indiriminden büyük şeyleri almaya çalıştım, şimdi nisan indirimi bekliyorum 23 nisan da. Geçen senelerde 150tl ye 50 tl indirimi olmuş e bebek te. Bilmiyorum ki tekrar iner mi, ama n11de her zaman bu fiyatı bulamazmısım zaten?

Ben sır zayıflamak için ve qaz olmasın diye annem nerdeyse hic bir şey yememe izin vermiyordu bu yüzden sular seler gibi akan sutum azaldı bebekde emedi 4-5 ay zoradım ama yıne emedi. Yanı yemek gerekıyor ama besın değeri yuksek şeyler ama annemle besin değeri ne yuksek şey varsa ( meyve sebze süt ve süt ünleri) hic birne izin vermedi. Cunku cok fazla qaz sancısı cekıyordu.

Gunaydin kizlar .Annemi ugurladim evimde resmen bahar temizligi yapti bana hic bir is yaptirmadi Allah annelerimize saglik versin .
Bir de sizden kacinci haftada sut gelmeye basladi 20.haftayla beraber bazi zamanlar göğsümden süt geliyor

cnm o her gebede olmazmis brnde mesrla hic gelmiyor 23 haftadayim. ama goguslerde asiri koyulasma ve sisme var . hatta sag gogus depara kalkti cok orantisiz buyuyorlar

Günaydın herkese bende bu sabah tetenoz aşısı oldum ilk doz ama hiç yanma acıma olmadı şaşıdım hiç hissetmedim benim gibi olan var mı
Sonradan çöküyor acisi gebelikte olmadim henuz ama daha once oyle olmustu
cnm o her gebede olmazmis brnde mesrla hic gelmiyor 23 haftadayim. ama goguslerde asiri koyulasma ve sisme var . hatta sag gogus depara kalkti cok orantisiz buyuyorlar
Prolaktin yükseliyor Allah im gorunce cok duygusallastim annelige motive ediyor Allah boyle .Her an mucize

Sonradan çöküyor acisi gebelikte olmadim henuz ama daha once oyle olmustu

Prolaktin yükseliyor Allah im gorunce cok duygusallastim annelige motive ediyor Allah boyle .Her an mucize
Anladım canım bakalım acı olcak mı herkeste oluyor bendede olsun :))

Ben o yuzden sol koluma yaptırmak istiyorum .Okulda engelli gibi yazi filan yazamazsam kötü olur
Canım ben kolumu kaldırmakta güçlük yaşadım bir iki gün, kaldırıyorsun tabi ama canı acıyor insanın :) benim de sol koluma yapmışlar allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…