2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben kolumu kaldırmakta güçlük yaşadım bir iki gün, kaldırıyorsun tabi ama canı acıyor insanın :) benim de sol koluma yapmışlar allahtan
En korktugum sey igneydi .Neyse B 12 yaptirirken kismen alıştım ama B 12 hic yakmiyor acitmiyor .Ben aşıyı cumaya filan denk getireyim .Cocuklar carparsa filan yildizlari sayarim

Yaa kizlarr 3lu testim halen tahlil sayfasinda cikmadi ufff esim calisio yogun bu aralar hastanede cok uzak gidemiorum hastaneyi aradim telefonla bilgi veremioruz dedi ufff sinirlerimm tepemdeee

Günaydın herkese bende bu sabah tetenoz aşısı oldum ilk doz ama hiç yanma acıma olmadı şaşıdım hiç hissetmedim benim gibi olan var mı
Bugün hissetmezsin yarın hafif morluk varmış gibi ağrı olur beni hiç zormaladı çok acıyor kolunu hissetmiyorsun falan dediler alakası yoktu boşuna korkmuşum bide kaşınıyor bazen kaşımamaya çalıştım

Gozun aydin canim her sey gönlünce olsun .
Isim onerilerim ;Alya ,Tanem ,Nefes,Duru ,Asya

Herkese selam, @bedef arkadasim gecmis olsun ins bir an once hayirli haberlerle donersiniz, Allahim kimseyi evladiyla sinamasin cok zor.

ayprensesii cnm gozun aydin, kizceler cogaliyor salicakla gelsin melekler...

hepinize teşekkür ederim kızlarr.... hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah....

Kızlar bende ELA ismini düşünüyorum ama kararsızım.
Sahra hoşuma gidiyor eşim istemiyor eşimde Cemre diyor ben beğenmiyorum
En ortak olduğumuz isim Ela ama onda da ikimizde de bi kararsızlık oluyor yardım edin

Herkese merhabalar. Umarım herkes iyidir ben iki gündür kötüyüm midem bir şey almıyor bebeğim büyümeyecek diye korkuyorum

Atıl bey cok iyidir ben ondan gün bulamadım Kılıç Aydınlıya aldım Nişantasında Rıza Madazlı da iyidir

Hangi d vitaminini içiyorsunux bana da sağlık ocağından verdiler doktoruma sormadan içmeye başlamadım zaten içinde gerek kalmadıkça gebelikye kullanmayınız yazıyordu
Damla olarak devit ilac olarak decavit canım butun hamileler kullaniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…