2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa kizlarr 3lu testim halen tahlil sayfasinda cikmadi ufff esim calisio yogun bu aralar hastanede cok uzak gidemiorum hastaneyi aradim telefonla bilgi veremioruz dedi ufff sinirlerimm tepemdeee
benimki de tahlil sayfasında detayları çıkmamıştı mecburen hastaneye gitmiştim

Günaydın herkese bende bu sabah tetenoz aşısı oldum ilk doz ama hiç yanma acıma olmadı şaşıdım hiç hissetmedim benim gibi olan var mı
Bende geçen hafta olmuştum. Senin gibi oldugum gün ne agri ne de acı hissettim sevindim ama erken sevinmisim sonra çıktı acısı daha düne kadar kol ağrısı cektim beze olmuş aşı olan yer ama ben hiç dikkat etmedim iş yaptim örgü yaptım. Sen dikkat et bikaç gün yorma kolunu canım. Benim ki gibi agrimasin

Hangi d vitaminini içiyorsunux bana da sağlık ocağından verdiler doktoruma sormadan içmeye başlamadım zaten içinde gerek kalmadıkça gebelikye kullanmayınız yazıyordu
Devit-3 cnm oglumdada kullaniyorum dr bunu yazdi birde kullandigim kalsiyum hapinda da vit.d oldugu icin cok sık almiyorum

Kızlar bebişleriniz kaç gram. Ben geçen hafta perşembe ayrıntılı ultrasona girdim herşey yolunda çok şükür. Kilosuna 410 gram dedi gittigim gün. 21+3 günlüktu ultrasonda ki doktorda kendi doktorum da haftasina göre gayet iyi dedi bana göre de öyle. Ama kaynanam canimi sıktı bebegimin kilosu çok azmiş daha fazla olmaliymis. Kiloyu ben aliyomuşum bebek almiyomuş. Ha bide ben bebege kilo aldiracak şeyler yemiyomuşum. Sinirlerimi bozdu. Sizce iyi değilmi kilosu yaa

benimki de tahlil sayfasında detayları çıkmamıştı mecburen hastaneye gitmiştim
Yaaa ainn canim sinir oldum ilgisizz bi sekreter ordusu kimsenin kimseden haberi yokk yaaa 3lu tarama testi diorum beni radyolojiye bagliolar filannn tek care kendim gidip halletcem

Selam kızlar nabızım hep yüksek biraz yorukunca tık tık atıyor aynı şekilde olan var mı aranızda, kalp doktoruna gidecek kadar değil ama birden uyanınca ya da yorulunca nabız 100 lerde atıyor

D vitamini kullanan anneler, ekmeğe mi damlatıp içiyorsunuz?

Önceleri ekmekle alıyordum, artık suya damlatıp içiyorum.

Doktordan daha mı iyi biliyorlar yahu hem el kadar bebek daha yaşlanmaya yeni başladı :))) takmayın bence hiç.

Benim de aynı haftada aynı gramdaydı. Dr haftasıyla uyumlu demişti. Bence çok kulak asma çevrenin sözlerine. Canını sıkmasına izin verme tebessüm et geç

Selam kızlar bebeğimin cinsiyeti hakkında yorum yapacak varmı

Eklentiler

• 72FC79B4-AD7C-4A69-AD67-A944269FF35C.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 60
Bence Ela daha guzel Sahradan ve Cemreden. Benim tanidigim Ela adli cocuklar hep akilli ve guzeldi.

Takmamaya çalışıyorum da laftan anlamiyo pek. Doktor iyi dedi diyorum yookk cok az diyo kabul etmiyor. Sanki ben bebegimi düşünmüyorum gibi konuşuyorlar işte

Benim de aynı haftada aynı gramdaydı. Dr haftasıyla uyumlu demişti. Bence çok kulak asma çevrenin sözlerine. Canını sıkmasına izin verme tebessüm et geç
Laf anlatamıyorum ki zaten canım ama kaynanayla ne zaman bir araya gelsek kilo konusu açılıyor. Kullandığım vitamin hapina bile karıştı. Güya o hap sadece bana kilo aldiriyomus bebege değil

Laf anlatamıyorum ki zaten canım ama kaynanayla ne zaman bir araya gelsek kilo konusu açılıyor. Kullandığım vitamin hapina bile karıştı. Güya o hap sadece bana kilo aldiriyomus bebege değil
Canim bebegin kilosu gayet iyi normal sakin cok akilli kaynanan yuzunden deli gibi yemege sarma. Bu kaynanalar eltiler gorumcelerin hepsi yuksek tip ihtisasi yapmis herhalde her halti cok iyi biliyolar.

Damla olarak devit ilac olarak decavit canım butun hamileler kullaniyorlar
Decaviti kendi doktorum vermişti onu içiyorum ama damla olarak bana tera-d3 versi sağlık ocağındaki hemşire

Devit-3 cnm oglumdada kullaniyorum dr bunu yazdi birde kullandigim kalsiyum hapinda da vit.d oldugu icin cok sık almiyorum
Bana sağlık ocağındaki hemşire tera-d3 verdi ama doktoruma sormadan kullanmadım içinde zornlu kalmadıkça gebelikte kullanılmaz yazıyor

Atıl bey cok iyidir ben ondan gün bulamadım Kılıç Aydınlıya aldım Nişantasında Rıza Madazlı da iyidir
Şaka gibi ama Nisanın 28 ine randevu veriyo. Evet muadili Rıza madazlıymış ama atıl Yüksel ekolmüş. Rıza madazlıyı deniyicem. Hayır ücretlerde şaka gibi 900-1000 liralar. Olmazsada benim randevu aldığım yerde gayet iyi. Zeynep katilin eski perinatoloji bölüm başkanı

Hangi d vitaminini içiyorsunux bana da sağlık ocağından verdiler doktoruma sormadan içmeye başlamadım zaten içinde gerek kalmadıkça gebelikye kullanmayınız yazıyordu

Dvit için gerekli değerin 50 olmasını istediklerini okumuştum. Benimki 17 değerim bu yüzden başladılar. normal d vitamini piyasada bir sürü var.

Bugün asm'ye gittim 8 kilo almışım 19+6 kilona dikkat et dedi, haftayada aşı zamanı. Akş baktı 77. Şeker yükleme yaptırsam mı bilemedim.

Canım benim bebeğimde seninki kadar son gittiğimde 20+2ydi 350 gr kadardı şimdi azıcık daha büyümüştür, kayınvaliden bilmiyordur belki kafasında hamilelik yarı oldu bebeğin kilosuda 1.5 kg olması gerekiyor falan diye düşünüyor olabilir boşver çok takılma cahillik olarak gör geç

gayet iyi takmayın başkalarını ,doktorlar boşuna okumuyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…