2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bugün coğu yerde indirim var İdil baby mesaj atmış

bende valla chicco nun bulutlu takımlardan iç bady aldım cok iyi indirimi
Benim aldiklarimin 2 si bu chicco larin fotosu yok gelince atarim .Kediliyi irembaby den alcaktim iyi ki almamisim .

Eklentiler

• Screenshot_20180308-115009.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 89
Her şey güzel çıksın cnm ama ikizlere bakması biraz zor oluyor. Endişelenme sakın.

Evet canım zaten dün sekreteri aradı tüm tetkik ve utrasonlarını getir dedi. Birde bi güne 2 ikiz kabul ediyormuş doktor, daha yoğun olduğu için heralde. Yalnız doktorum perinatolog için pek konuşmaz dedi keşke konuşsada bizi rahatlatsa..

Kızlar ya alıyoruz ya kıyafet falan ne kadar almamız lazım acaba? Ne kadarı yeter ne giyer ne giymez valla zor oluyor tecrübeli biri yanında olmayınca ??? Bir de daha şampuan deterjan seçmek var. Siz araştırdınız mı hiç markaları?

Bende az önce mustela ürünlerini inceliyordum bebek şampuanı vs. onu alacağım sanırım.
Bebek deterjanı olarak Green Clean organik sıvı deterjan aldım, aynı markanın biberon ve emzik temizleyicisini aldım.

Nerden aldın canım bunları? E bebekte var sanki

Nerden aldın canım bunları? E bebekte var sanki

Mustela ürünlerini hepsiburadadan set olarak alacağım ama sabahtan beri sepeti tamamlayamadım.

Green clean deterjan ürünleri Carrefour marketten almıştım, ben zaten bu markanın bulaşık deterjanını kullanıyordum o yüzden bu markayı seçtim.

Sadice hastane için alsa 2-3 günde ne alnan gerekdiğini bileceksin. Fazla bişey alma derim. Ben kızımda bi sürü şey aldim ve 10% anca ihtiyacı oldu giydirdim. Diyerleri ya mevsime uyqun olmadı ya kücük geldi ya büyük öylece duruyor şimdi hic bişey almiycam. Kızımın zaten bi sürü yeni kıyafeti var cantami hazırladığımda berki bi iki eksik şey alırım o kadar.

Sorması ayıp Ne kadr ödediniz kızlar.fuat akercana sordum 400dedi ona göre bende randevu alayım zaman daraliyo stres oldum
Canım ben de Fuat beye gittim 2 defa.ikiz olduğu için 500 bizim muayne fiyatı ama 1 saatten fazla baktı .detaylı bilgi veriyor,istediğimiz soruyu rahatça sorduk cevapladı hepsini.memnun kaldım ben.

kolsuz zıbın,müslin gibi örtülerlle üstünü örtmek yani dimi
Ortmek yerne kolarında kundak yapdim ama cok cok ince bi müslim beziydi cokda rahat uyuyordu sabaha karşi 4-5 gibi üzerne bataniye örtüyordum ama kalın değil. Ve 7 civari kalkıyordu ve kaldığında kolu ince bişey ciydiriyordum. Sonra gün içerisinde havaya uyğun bir şekile giydiriyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…