2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi geçmiş olsun cnm ayrıntılı kısmınıda atlatmış oldun. Gerçi bıdık yüzünden tekrar gitçekmişin ama bu bahaneyle görürsün gene işte :)

Hyr cnm sadece 2 ayda bir kan tahlili yaptırıyordum. Demirim yüksek olduğu için ilaçta kullanmıyordum ama çok düşmüş. Kanamadan sonra 7.3 olmuş ki tehlikeli dedi doktorlar. Şimdi hastanedeyim kan nakili için bekliyorum. Heralde bundan sonra daha sık kontrol gerekecek. Sana 2 hafta bir hematolog ne yapıyor ki?

hadess K koprulu

Merhaba bende talesemi taşıyıcısıyım ve bende demir hapı kullanmıyordum geçen kontrole kadar yüksekti şuan düşmüş demir yeni başladım kullanmaya.
kan tahlili dışında ekstra bir takip yapmıyoruz. hemoglobin değerim 9 civarında hamileliğin başından beri değişmemiş ama düşerse kan verebiliriz diyor doktorum ve sadece kan tahlili yapıyor bunlar dışında takip etmemiz gereken bir şey var mıdır? beni de bilgilendirirseniz sevinirim..

bugün coğu yerde indirim var İdil baby mesaj atmış
Kizlar kadinlar gunune ozel babymall de kargo bedava ve chicco urunlerinde %50 indirim var 2 li tulum setleri 50 tL ben de az once 4 5 parca siparis verdim.
bende valla chicco nun bulutlu takımlardan iç bady aldım cok iyi indirimi

Valla bnmki nsl bişy bilmiyorum bu tarzdadır buyuk ihtimal ama uykuya dalana kdr sallasam yeter başka yerde kullanırsamda demirlerinden çıkartıp yer minderi gibi kullanabilirim

Sağol canım önümüzdeki hafta tekrar görecek olmamız güzel şimdiden özlüyor insan
Başlarda benimde 2aydabir kan verip takip yapılıyordu . Kadın doğum doktorum dalak büyümeside olunca hematoloji yönlendirdi . Talesemi sınıfına bakıldı intermedia çıktı kanda da yıkım gördüler 2haftada da 8.9dan 8.2ye düşmüş değerim. Bebekle ilgili gelişim problemi olabilir ani düşüşler yaşanabilir diye 2haftada bir ölçüm yapılacak 7ye düştüğü an tehlike oluşturur dediler. Doğum öncesi muhakkak kan verilcek . Seninki baya düşmüş kalp çarpıntısı falan yapıyor mu kendini nasıl hissediyorsun.

Selam kızlar izmirde ayrıntılı ultrason nerde cekildiniz memnun kalanalr tavsiye rica ediyorum sizden
Ben dün cenk gezen e yaptırdım. Kendi doktorum yönlendirdi riskli gebelik konusunda uzmanmış. Ben baya memnun kaldım. Ofiside yeni, ultrason makinası baya iyiydi. Alsancakta yeri.

Merhaba canım. Bana talesemi taşıyıcısı olduğumu dahiliye söylemişlerdi ama şimdiye kadar hiç türüne bakılmamıştı. Hematolojiye kadın doğum doktorum yönlendirdi. Orta ağır sınıf çıkınca takibe karar verildi. Bebek ve benim sağlığım için. Senin değerin bize göre daha iyi. Ben tüp bebeğe başladığımdan beri demir ilacı kullıyorum. Hamileliğin başında 9du değerim ama ilerledikçe düştü şuan 7.9. Daha da düşerse önce kan iğnesi sonra kan verilcek.

Aynen 7 kritik sınırmış. Ya işin enterasan kısmı hiç bir farklılık hissetmiyorum. Halsizlik fln yok. Gayet iyiyim yanıltıyor tabi bu durum. Şimdi bir ünite kan veriliyor umarım yeterli olur. Ama tahminen doğum öncesi gene gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…