2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Deterjan için ya hacışakir sabun tozu varmış bebekler için yada organik bir marka alıcam klar yada sonett olabilir. Ama hacışakir daha ağır basıyor ekonomik olarak. Şampuan daha seçmedim. En az kimyasal içereni araştırıcam. İlk zamanlarda ne kdr az kimyasal o kdr iyi.

Bu yukarda yazdıklarımı hastaneye yatmadan önce araştırıyordum. Gecenin bir vakti en yakın kadın hastanesine gittim ve çoooook kalabalık bir devlet hastanesinde kaldım. Odamda 2 tane o gece doğan bebekli anne ve bebekleri vardı. Ya gördüklerimden sonra yok organik yok bilmem ne çok mu abartıyoruz dedim. Annelerden biri yere düşen ki yerler de pek temiz değildi eşarbını daha yeni doğmuş bebeğine örttü. Kutusunu yeni açtığı emziği yıkamadan çocuğa verdi. Sonra sigara içeye gidip daha sonrada emzirdi çocuğunu

Çok şaşırdım doğrusu bende her şeyi organik kullanıyorum ama bulunduğum ilçedeki inşaatların tozu pisliği yeter yani sanki hiç cam açmayacağım, bu minnaklar zaten İstanbul gibi pis bir şehirde büyüyecek. Düşününce çokta abartmamak lazım ama daha yeni doğmuş bebeğe de biraz özenir insan.

Benim aldiklarimin 2 si bu chicco larin fotosu yok gelince atarim .Kediliyi irembaby den alcaktim iyi ki almamisim .
Eki Görüntüle 2121052
bende gelince gönderirim 3 lü kısa kollu bulutlu 2 li kolsuz aldım bide kısa kollu şort tulum:) erkek cocuktan sonra pembe alışverişi yapmak değişik oluyor bana :)

benim ilk cocuk da haziran corap bady yeterli oldu yaz ayında penye battaniye penye yelek iş gördü takım olarak 3-6 almanız daha mantıklı ilk ay evden cok cıkılmıyor bady yetiyor

Seni yormuyorsa ne güzel. Ben nefes almakta zorlanmaya başladım kalp çarpıntım var nabzım hep yüksek 100ün altına düşmüyor. Her gün aynı saatte ölçüp not ediyorum. Evim 3. Katta her merdivende dinleniyorum çıkarken.

Kızlar ben tatlıya çok düştüm bu aralar her gün bir kriz yaşıyorum genelde atlatıyorum ama bugün dayanamayıp çikolata yedim doktor dikkat et dedikten sonra daha fazla canım çekmeye başladı, başladığımdan beri 6 kilo almışım

Canım ben 8 kilo almışım. Ayrıntılıya geldiğim recep hoca toplamda 14 alman lazım dikkat et dedi, çok kilo almışsın dedi.

İki bebeğiminde amniyo sıvısı çok fazlaymış bebeğin hacminden fazla yani. Bana tamamen şekeri yasakladı yoksa erken doğurursun dedi. Canım sıkıldı

Of yaa aynı durumda sayılırız benimde bebeklerin suyu fazlaydı o yüzden şeker yüklememi ayrıntılı gününde acil yaptırdı doktorum ama şeker çıkmadı. Şeker çıkmamasına çok güvenme dedi özellikle meyveyi fazla yeme dedi tatlıyada dikkat dedi ama ben bu hafta çok tatlı istiyorum bende dikkat edeceğim, 14 kilo demiş keşke uygulayabilsek ama çok zor, tekli gebeler bile 17 - 18 kilo ile doğuma giriyor ben 20den aşağı girmem sanki

Merdiven olayı sıkıntı. Yürürken değil ama merdiven benide nefessiz bırakıyor. 3 kat fenaymış senin

Allah yardimcin olsun canim dun asansorumuz yoktu 4 kat ciktim kasik agrisi basladi 1 saat yattim.

Bende 6 kilodayım birde artık yatacam off çılgın kilo olabilirim ama çok da umursamıyorum artık. Tatlı olarak biraz bitter çikolata yiyorum hergün haftada bir yada iki kere de kendime pasta gibi şımarıklıkta yapıyorum. Ama bende şeker düşük çıktı. Asıl acayip derecede tuzlu, börek çörek yiyesim var yani biraz yiyorum ama bana kalsa daha neler neler yerim.

Canım bende tesetturluyum ne kullanışlı olur inan bilmiyorum
Ben de tesettürlüyum canım kolsuz penye elbise üzerine de penye hırka giyerim lohusa geceliği ve sabahlık giyemem hastanede koridorda falan gezinirken erkek olur illa o yüzden penye yazlık günlük elbise daha rahat olur , bir de lohusa pijamalarindan alırım yanıma sonra çıkışta giymek için rahat spor bir şeyler de koyarım bebeğin cinsiyetine uygun renk şal / eşarp takariz sonra çorap illaki lazım oluyor bir de terlik sonra iç çamaşırı , koltuk altı rollon ve ya sprey , tarak ayna mendil havlu makyaj kullanıyorsan bir kaç hafif makyaj malzemesi hastaneden çıkarken foto çekinince güzel görünmek için , en önemlisi lohusa pedi ve ya adet pedi, sütyen falan anaaam saydıkca çıkıyor ya

Ben 5. katta oturuyorum asansör yok bende birde astım var sen düşün halimi..
Ayy cok kötü yaa .Sadece hamilelikte degil baska zaman da cok onemli .Ayagim kırıldığı ilk gun hastaneden geldik asansor bozuk kaldim mi zeminde asansör yapilana kadar merdivende oturdum .Allah yardimcin olsun kuzum.
Ben de tesetturluyum .Hangi sayfa hatirlayamadim ama uzun lohusa takimlari vardi ve cok guzeldi .Hatirlarsam paylasirim .Hamile giyim urunlerini nereden aliyorsunuz .Bana su ana kadar hic lazim olmadi .Ama gobus cikiyor artik alıyım.

Suyum fazla diye bana da erken doğurursun diye anlattı perinatolog akcigerleri gelismez falan. Üstelik o zaman daha 3 kilo almıştım. Gerçi ben verdiğim kiloyu da çıkarıyorum yoksa 6 almıştım şimdi 8

Bana günde 1 meyve dedi. Şekerli tatlılarıda kes dedi. Her 2 bebeğinde sıvısı fazlaymış uçakta doğurursun dedi. Şeker yüklemeni yaptır ama normal çıkarsa güvenme devam et diete dedi. Diyet yaparsak sularının normalleşme ihtimali varmıymış ben sormayı unuttum? Şuan için rahim ağzı kapalıymış ama suları artarsa erken doğarlar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…