8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz Kutlu olsun hanımlar
22 yıllık çalışma hayatı sonrası işten ayrılmaya karar vermiştim ve bir yıldır evdeydim. Yani yaklaşık bir yıl geçtikten sonra bir oğlumuz olacağını öğrendim ve dünyalar benim oldu :) Allah izin verirse tam bir emekli çocuğu olacak :) ( henüz emekli olamadım yaşımı bekliyorum)
Ayrıca evde çocuğunu büyütmüş çalışma şartları olmamış ancak bütün emeğini çocuklarına ve ailesine adamış tüm emekçi kadınlarımızın günü kutlu olsun. Nasılsa bize her gün 8 Mart, fakat bir farkındalık yaratmak ve kadına yönelik bazı olumsuzlukları kaldırmak adına bugün önemsenmeli diye düşünüyorum. Bana göre her bir kadının dünyayı değiştirebileceğine inanıyorum. Çünkü kadın isterse dünya değişir. Çünkü kadın öğrenirse çocuğuna da öğretir. Çünkü kadın çocuğunu iyi yetiştirirse iyi nesiller yetişir. Hepimiz bunun farkında olalım, birlik olalım özgür olalım, hiç bir kısıtlama, ayrımcılık ve dahi şiddet için asla sessiz kalmayalım. Bu sebeple kadına seçme ve seçilme hakkı tanıyan Gazi Mustafa Kemal atamızı da minnetle anıyorum.
Her biriniz eşsizsiniz ve her biriniz iyi ki varsınız. Geleceğe güzel nesiller yetiştirmek dileğiyle hepinize esenlikler diliyorum ve tek tek öpüyorum.