2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sol yana yatmak belli bir saatten sonra uyutmuyor, bende böyle ayağa kalkıyorum. Minnaklarim uyuyor ama henüz kıpırtıları başlamadı.
Ben artık illa sol demiyorum sanki soldaki bebeğimin üstüne diğer bebek biniyormuş gibi geliyor. Üzülüyorum 5 dk sağ sonra yine sol. Ama kendimi hep sırtüstü buluyorum
 
 
cok cok gecmiş olsun canım sağlıkla gelsin kuzular biraz katlanacaksın coğu bitti azı kaldı oyle düşün yat bol bol her sey onlar için
 
Ne güzel yazmışsın. Herkesin kadınlar günü kutlu olsun
 
Bebek tırnak makası almak istiyorum chicco makas şeklinde olanından, çıtçıtlı çok zor kullanılıyor diyorlar, siz ne düşünüyorsunuz?
 
Evet canım buna bende baktım aslında bamak düşünüyordum ama hareketlendikten sonra bebek çok tehlikeliymiş sadece sabitlenme özelliği olandan almak lazımmış yoksa çocuk düşebiliyormuş o yüzden kararsız kaldım bende ama senin içinde ilk 6 ay çok iyi olue bu
 
Çok güzel canım sağlıklı günlerde kullanın inşallah.
Insallah canm sagol:)

Rica etsem en boy ölçülerini verirmisiniz.Cok güzel sağlıkla kullanın
110×70×75 tesekkur ederim canm

Çok güzelmiş yatağı ayrıca filde çok güzelmiş o uyku arkadasından bende almak istiyorum aslında ,nasıl yumuşakmı ?
Guzel canm yumusacik 30 derecedede yikadm makinada mis:)) e bebekten aldm
 
Merhaba güzel anneler kadınlar günümüz kutlu olsun. Bizde dün ayrıntılı ultrasona girdik hem de üç kez. Bizim ufaklık yüzünü göstermedi bir türlü. İki eliyle öyle güzel kapatmış ki sanırsın saklambaç oynuyor ne yaptıysak ellerini çekmedi. Haftaya bir daha gideceğiz o yüzden Haftasına göre boyu kilosu gayet normal . Sadece bir böbreğimiz yanlış yerleşmiş . Ama oldukça sık görülen bir durum doğumdan sonra tekrar ultrason çeker teyit ederiz dedi .
hadess canım çok geçmiş olsun bebeklerinde seninde iyi olmana çok sevindim. Hematoloğa gidiyor muydun sen. Bende talesemi taşıyıcısıyım 15günde bir dokuz eylüle gidiyoruz doğuma kadar sürekli takip edilecek.
 
Bebek tırnak makası almak istiyorum chicco makas şeklinde olanından, çıtçıtlı çok zor kullanılıyor diyorlar, siz ne düşünüyorsunuz?
Set seklinde satılıyor canim .Baby me nin de sac ve tirnak bakim ve burun aspiratoru ile ates olcerli tam seti var
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…