- 13 Ekim 2014
- 2.151
- 2.035
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #25.821
Bidahaki kontrolünde tekrar bakarız o zaman :)Yok canim ya bi bu var
Canım hangi markaları aldın? tırnak makasında bile o kadar çok marka var ki insanın kafası karışıyor bide hiç bilmeyinceBugün bende tırnak bakım seti, fırça seti, şampuan bebeyağı seti aldımben artık hızımı aldım aldıkça alıyorum.
Tırnak bakım seti ve saç fırçası tarak setini chicco aldım. Şampuan banyo setini mustela.Canım hangi markaları aldın? tırnak makasında bile o kadar çok marka var ki insanın kafası karışıyor bide hiç bilmeyince
Sağol canım güle güle kullan :)Tırnak bakım seti ve saç fırçası tarak setini chicco aldım. Şampuan banyo setini mustela.
Kesinlikle öyle bende uykuya geçene kadar kullanıcam bide 6 ay yanımda salonda olsun sese alışsın diye zaten yatağı sabit o yüzden sallanan bişey şart banada bu arada yer minderi de güzel fikir çaldımValla bnmki nsl bişy bilmiyorum bu tarzdadır buyuk ihtimal ama uykuya dalana kdr sallasam yeter başka yerde kullanırsamda demirlerinden çıkartıp yer minderi gibi kullanabilirim
Hepsi çok güzeller canım ya dün annem bi banyo havlusu almış carrefourdan bebişe 10tl şok oldum fiyata çokta kaliteliEki Görüntüle 2121213 Eki Görüntüle 2121212 Eki Görüntüle 2121211
Kızlar chakra da %40 indirim var bugün. Ben de oğlumun bir takım havlusunu kundağını aldım. Ama chakra sanırım dünya nüfusunun %80 kız olduğunu düşünüyor, erkek bebek için o kadar az şey varki gıcık oldum
Hepsi çok güzeller canım ya dün annem bi banyo havlusu almış carrefourdan bebişe 10tl şok oldum fiyata çokta kaliteli
Amin canım hepimizin yardımcısı olsun. İlerledikçe ağırlaşıyoruz da sonlara doğru evden çıkmam heraldeAllah yardimcin olsun canim dun asansorumuz yoktu 4 kat ciktim kasik agrisi basladi 1 saat yattim.
Kızlar bugün çok kötü bi gündü iki gündür başım ağrıyo delim uyuşuk ensem kulak arkam ağrıyo. Bugün bi kalktım dişlarimi fırçalarken sola kayıyor ağzım şok oldum. Dr randevum vardı ayrıntılı ultrason ona girdim Allah a şükür çok iyi her şey bebek falan. Sonra kbb a gittim dediki yüz felci olmuşsunuz. Nörolojiya yönlendirdi orda baktı göz bebekleri farklı dedi eğitim araştırmaya gönderdi . Emar çekildim beyinle ilgili mi diye allahtan değilmiş sadece yüz felci olmuşum ağzı kayıyo sağ taraf uyuşuk göz kapağım farklı çalışıyo nedeni belirsizmiş. Dua edin kızlar yarın yine uzman dr gidicem o karar vercek ilaca . Kortizon da varmış ilaçlarda
Canım çok geçmiş olsun sebebi neymiş acaba? Yüz felci geçici oluyor die biliyorum umarım kısa zamanda iyileşirsinKızlar bugün çok kötü bi gündü iki gündür başım ağrıyo delim uyuşuk ensem kulak arkam ağrıyo. Bugün bi kalktım dişlarimi fırçalarken sola kayıyor ağzım şok oldum. Dr randevum vardı ayrıntılı ultrason ona girdim Allah a şükür çok iyi her şey bebek falan. Sonra kbb a gittim dediki yüz felci olmuşsunuz. Nörolojiya yönlendirdi orda baktı göz bebekleri farklı dedi eğitim araştırmaya gönderdi . Emar çekildim beyinle ilgili mi diye allahtan değilmiş sadece yüz felci olmuşum ağzı kayıyo sağ taraf uyuşuk göz kapağım farklı çalışıyo nedeni belirsizmiş. Dua edin kızlar yarın yine uzman dr gidicem o karar vercek ilaca . Kortizon da varmış ilaçlarda
Geçmiş olsun canım. Geçen hafta annemede aynı teşhisle tedaviye başladılar. Kortizonlu iğne yapıldı. Fiziğe gidiyor şimdi evde de tekrar ediyor hareketleri. Sakız çiğnetiyorlar. Anneme ceryanda kaldın mı diye sormuşlar bir de kan aldılar. Sinir iltihabı ve aşırı stres neden olabiliyormuşKızlar bugün çok kötü bi gündü iki gündür başım ağrıyo delim uyuşuk ensem kulak arkam ağrıyo. Bugün bi kalktım dişlarimi fırçalarken sola kayıyor ağzım şok oldum. Dr randevum vardı ayrıntılı ultrason ona girdim Allah a şükür çok iyi her şey bebek falan. Sonra kbb a gittim dediki yüz felci olmuşsunuz. Nörolojiya yönlendirdi orda baktı göz bebekleri farklı dedi eğitim araştırmaya gönderdi . Emar çekildim beyinle ilgili mi diye allahtan değilmiş sadece yüz felci olmuşum ağzı kayıyo sağ taraf uyuşuk göz kapağım farklı çalışıyo nedeni belirsizmiş. Dua edin kızlar yarın yine uzman dr gidicem o karar vercek ilaca . Kortizon da varmış ilaçlarda
Çok geçmiş olsun canım. Yaşadığın yer soğukmuydu? Bizim arkadaş soğuktan geçirmiştiKızlar bugün çok kötü bi gündü iki gündür başım ağrıyo delim uyuşuk ensem kulak arkam ağrıyo. Bugün bi kalktım dişlarimi fırçalarken sola kayıyor ağzım şok oldum. Dr randevum vardı ayrıntılı ultrason ona girdim Allah a şükür çok iyi her şey bebek falan. Sonra kbb a gittim dediki yüz felci olmuşsunuz. Nörolojiya yönlendirdi orda baktı göz bebekleri farklı dedi eğitim araştırmaya gönderdi . Emar çekildim beyinle ilgili mi diye allahtan değilmiş sadece yüz felci olmuşum ağzı kayıyo sağ taraf uyuşuk göz kapağım farklı çalışıyo nedeni belirsizmiş. Dua edin kızlar yarın yine uzman dr gidicem o karar vercek ilaca . Kortizon da varmış ilaçlarda
Kim yapti peki radyolog mu kac tl canim ?teşekkürler canım medovada yaptırdım
Üst olarak normal bol kazaklar uzun trikolar falan giyiyorum altina hamile pantolonu aldım bir kaç tane Modanisadan hatta beli ayarlaniyor diye daha rahat , montların paltolarin onu kapanınca sıkıyor diye önünü açık bırakıyorum ama boynumdan aşağıya şal takıyorum gobegim çok dikkat çekmesin nazar olmasın diye malum hamile ve lohusa kadın çabuk nazar alır , ben sanırım çoğunu internetten alacağım kendimle alakalı şeyleri oturduğum ilçede pek kendime göre bir şey bulamadım bulduklarım da ateş pahası internet çok işimi görüyor benim şu Mart da çıksın artık çantamı hazırlamaya başliycam inşallahAyy cok kötü yaa .Sadece hamilelikte degil baska zaman da cok onemli .Ayagim kırıldığı ilk gun hastaneden geldik asansor bozuk kaldim mi zeminde asansör yapilana kadar merdivende oturdum .Allah yardimcin olsun kuzum.
Ben de tesetturluyum .Hangi sayfa hatirlayamadim ama uzun lohusa takimlari vardi ve cok guzeldi .Hatirlarsam paylasirim .Hamile giyim urunlerini nereden aliyorsunuz .Bana su ana kadar hic lazim olmadi .Ama gobus cikiyor artik alıyım.
Anladim canim bugun modanisada %50 indirim vardi ama biraz gec bakmisim bedeni kalmamis urunlerin.Ben hala mont ve kabanlarimo rahat giyebiliyorum .Bazen hava guzel oluyor hirkayla çıkıyorum .Sukur kisliklar yetti .Yazlik olarak bakacagim. Normalde cok nadir etek giyerim ama hamile elbiseleri cok hosuma gidiyor rahat olur diye düşünüyorum.Üst olarak normal bol kazaklar uzun trikolar falan giyiyorum altina hamile pantolonu aldım bir kaç tane Modanisadan hatta beli ayarlaniyor diye daha rahat , montların paltolarin onu kapanınca sıkıyor diye önünü açık bırakıyorum ama boynumdan aşağıya şal takıyorum gobegim çok dikkat çekmesin nazar olmasın diye malum hamile ve lohusa kadın çabuk nazar alır , ben sanırım çoğunu internetten alacağım kendimle alakalı şeyleri oturduğum ilçede pek kendime göre bir şey bulamadım bulduklarım da ateş pahası internet çok işimi görüyor benim şu Mart da çıksın artık çantamı hazırlamaya başliycam inşallah
Evet ben de çok severim hamile elbisesi kot salopetler falan inşallah mont devri kapansın da hayırlısıyla havalar azıcık isinsin daha rahat giyinmek istiyorum inşallahAnladim canim bugun modanisada %50 indirim vardi ama biraz gec bakmisim bedeni kalmamis urunlerin.Ben hala mont ve kabanlarimo rahat giyebiliyorum .Bazen hava guzel oluyor hirkayla çıkıyorum .Sukur kisliklar yetti .Yazlik olarak bakacagim. Normalde cok nadir etek giyerim ama hamile elbiseleri cok hosuma gidiyor rahat olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?