2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu ozel gunumuz kutlu olsun kizlar, ins herkes iyidir, ben bu ara pek bakamiyorum, sayfalar birikince okuyamiyorum haliyle, prensesime elbise basladim baya sardi hemen bitsin diye solugu basinda aliyorum, minnak tekmeleride ara sira hissetmeye basladim cok sukur, bir yandan da oglusumla ilgileniyorum, hayat 2 cocukla baya yogun olacak kesin.. Hepinizi ve bebisleri sevgiyle kucaklarim, kadinlar gunumuz tekrar kutlu olsun

Bugün bende tırnak bakım seti, fırça seti, şampuan bebeyağı seti aldım ben artık hızımı aldım aldıkça alıyorum.
Canım hangi markaları aldın? tırnak makasında bile o kadar çok marka var ki insanın kafası karışıyor bide hiç bilmeyince

Valla bnmki nsl bişy bilmiyorum bu tarzdadır buyuk ihtimal ama uykuya dalana kdr sallasam yeter başka yerde kullanırsamda demirlerinden çıkartıp yer minderi gibi kullanabilirim
Kesinlikle öyle bende uykuya geçene kadar kullanıcam bide 6 ay yanımda salonda olsun sese alışsın diye zaten yatağı sabit o yüzden sallanan bişey şart banada bu arada yer minderi de güzel fikir çaldım

Kızlar bugün çok kötü bi gündü iki gündür başım ağrıyo delim uyuşuk ensem kulak arkam ağrıyo. Bugün bi kalktım dişlarimi fırçalarken sola kayıyor ağzım şok oldum. Dr randevum vardı ayrıntılı ultrason ona girdim Allah a şükür çok iyi her şey bebek falan. Sonra kbb a gittim dediki yüz felci olmuşsunuz. Nörolojiya yönlendirdi orda baktı göz bebekleri farklı dedi eğitim araştırmaya gönderdi . Emar çekildim beyinle ilgili mi diye allahtan değilmiş sadece yüz felci olmuşum ağzı kayıyo sağ taraf uyuşuk göz kapağım farklı çalışıyo nedeni belirsizmiş. Dua edin kızlar yarın yine uzman dr gidicem o karar vercek ilaca . Kortizon da varmış ilaçlarda

Aa çok geçmiş olsun canım, hamilelikte kullanabileceğin ilacı varmıymış?

Canım çok geçmiş olsun sebebi neymiş acaba? Yüz felci geçici oluyor die biliyorum umarım kısa zamanda iyileşirsin

Geçmiş olsun canım. Geçen hafta annemede aynı teşhisle tedaviye başladılar. Kortizonlu iğne yapıldı. Fiziğe gidiyor şimdi evde de tekrar ediyor hareketleri. Sakız çiğnetiyorlar. Anneme ceryanda kaldın mı diye sormuşlar bir de kan aldılar. Sinir iltihabı ve aşırı stres neden olabiliyormuş

Çok geçmiş olsun canım. Yaşadığın yer soğukmuydu? Bizim arkadaş soğuktan geçirmişti

Kizlar gecende e bebekte yasadigim problemi soylemistim 2 kez gecirmislerdi ürünleri sonra iptali icin yarim saat ugrasmistik .Bugun de bebek arabalarina bakmaya gittik .Casual quantum a baktik esim sürüsüne katlanmasina filan bakti .Adam guzel guzel anlatti .Neyse cikarken 2 3 seye takildi gozum aldik .Kasiyer islem yaparken slip bitti.Sonra tekrar kart cekecekti .Biz de internet bankaciligina baktik para cekilmis .Gosterdik kabul etmiyor .Cemkiriyor ya tekrar odeme yapacaksınız ya da urunleri bırakacaksınız diye.Esim urunleri birakiyorum parami iade istiyorum dedi .Para vermediniz ki ne parasi diyor .O cemkirince ben de patladim .Musteri memnuniyeti 0 zaten .Urunleri attik ciktik .Musteri hizmetlerini aradik bankanin .Ve odeme yapmissiniz dediler.Tekrar gittik kadin kasadan kaçtı baska birine yonlendirdi adam bize urunleri verdi ozur diledi filan .Ama kadının ismini aldim cikar cikmaz sikayet ettim .Esim zaten e bebeki sevmiyordu burdaki personelleri problemli oldugu icin simdi bir daha gitmeme karari aldik .Yine alisveris burnumuzdan geldi

Üst olarak normal bol kazaklar uzun trikolar falan giyiyorum altina hamile pantolonu aldım bir kaç tane Modanisadan hatta beli ayarlaniyor diye daha rahat , montların paltolarin onu kapanınca sıkıyor diye önünü açık bırakıyorum ama boynumdan aşağıya şal takıyorum gobegim çok dikkat çekmesin nazar olmasın diye malum hamile ve lohusa kadın çabuk nazar alır , ben sanırım çoğunu internetten alacağım kendimle alakalı şeyleri oturduğum ilçede pek kendime göre bir şey bulamadım bulduklarım da ateş pahası internet çok işimi görüyor benim şu Mart da çıksın artık çantamı hazırlamaya başliycam inşallah

Anladim canim bugun modanisada %50 indirim vardi ama biraz gec bakmisim bedeni kalmamis urunlerin.Ben hala mont ve kabanlarimo rahat giyebiliyorum .Bazen hava guzel oluyor hirkayla çıkıyorum .Sukur kisliklar yetti .Yazlik olarak bakacagim. Normalde cok nadir etek giyerim ama hamile elbiseleri cok hosuma gidiyor rahat olur diye düşünüyorum.

Evet ben de çok severim hamile elbisesi kot salopetler falan inşallah mont devri kapansın da hayırlısıyla havalar azıcık isinsin daha rahat giyinmek istiyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…